Osváth Zsolt hosszan magyarázta el, miért tartja jellemtelennek Tóth Gabit, akit sokáig próbált védeni.

Osváth Zsolt egy fél órás videót töltött fel Zshow time YouTube-csatornájára, amiben kifejtette, mi a véleménye a széles körben kritizált Tóth Gabiról, írja24.hu.

Osváth többször megvédte az énekesnőt, mert úgy érezte, nem jogosan bántják, de most úgy gondolja, kihasználták a jóhiszeműségét. 

“Gabi belehazudott a pofámba. Gabi még akkor is a pofámba hazudott, amikor a választások hetén hétfőn valahol letiltotta a kommentelési lehetőségeket, és én odaírtam az oldalára, hogy szerintem egyébként vállalni kell a pozitív és a negatív kommenteket is, mert a cenzúra, az ugye a kommunizmusban volt menő” – fogalmazott. Végül letörölte a kommentet, miután az énekesnő felhívta, és kérdőre vonta, amiért nem személyesen kereste fel a kritikával.

Gabi azt mondta, nagyon kivan a töke már azzal, hogy mindenki a Fideszhez köti, a kormányhoz köti, hogy értsem már meg, hogy ő nincs ott

– mondta, majd hozzátette, “Hogy a Békemeneten is ott voltak, de szándékosan nem maradtak Orbán Viktor beszédén, és hogy valami fideszes politikus kirakta az ő posztját és képét, és ezt hogy képzeli”.

Osvát ezután állítása szerint tanácsokkal látta el az énekesnőt, hogy hogyan tudna javítani a kommunikációján, és hogyan távolodhatna el a politikától. De ezek után, amikor meglátta a Fidesz kampányzáró eseményén fellépni, úgy érezte, átverték.

Azt éreztem, hogy én hányok Tóth Gabitól. Le is írtam neki, hogy ez engem nagyon bánt. Félreértés ne essék, nem az bánt, hogy fideszes, vagy kormánypárti, még csak az sem bánt, hogy a politikában szerepet vállal, hanem az bánt, hogy hazudott nekem

– jelentette ki.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet