Az egyre rövidebb nappalokkal az egyre hűvösebb idő is megérkezik. Ezért egy hosszú és fárasztó nap után, egy hűvös őszi estén nincs is jobb, mint egy puha, meleg takaróval kiülni a teraszra és az újbort kóstolgatni vagy bekuckózni a kanapén egy jó könyvvel. Amellett, hogy a takaró melegen tart, még dekorációnak is alkalmas az ülőgarnitúrán. Sok párna és egy vastag, pihe-puha takaró igazi kuckós élményt ad, ahol jólesik pihenni, feltöltődni.

Hangolja otthonát az őszre, takarókkal

Ősszel nemcsak a ruhatárunkat, hanem az otthonunkat is variáljuk, változtatunk a színeken és textúrákon, amikkel körbevesszük magunkat az otthonunkban. Ideje elpakolni a vékony nyári takarókat és lecserélni őket vastagabb társaikra. Nem kell sötét színekre gondolni, bátran használhatjuk a fehér színt és a szürke különböző árnyalatait is, melyek jó alapot adnak az ősz jellegzetes színeihez, a barnához, bordóhoz, narancsos árnyalatokhoz.

Az őszre hangolt nappaliból, hálószobából nem hiányozhat a vastag puha takaró, polár, szőrme hatású vagy vastag kordbársony textúrával rendelkező anyagból készült verzió. A MÖBELIX takaró kínálatából számtalan különböző textúrájú kivitelt választhat. Ne féljen kombinálni az anyagokat egymással, csak arra ügyeljen, hogy a színek passzoljanak egymáshoz. Lehet kint bármilyen hideg, nyirkos, esős idő, a vastag anyagok biztos felmelegítik.

Őszi színkavalkád a lakásban

Az őszi hónapokban vegyük magunkat körbe az évszak jellegzetes, meleg színeivel. Ehhez azonban nem szükséges mélyen a pénztárcájába nyúlni, mert nagyobb átalakítás nélkül, legegyszerűbben a kiegészítőkkel tudunk változtatni.

Használja a sárga, narancs és bordó árnyalatait, melyeknek a látványa melegséget hoz a térbe és kombinálja visszafogott natúr színekkel. Cserélje le a párnahuzatokat, és szerezzen be új puha takarókat az őszi falevelek színeiben. A hygge életmód jegyében kényeztesse magát kellemes tapintású, vastag plédekkel, takarókkal, melyek barátságos színekben pompáznak.

A takarók nemcsak kellemesen melegítenek, de a hálószobát is díszítik. Egy stílusos ágytakaróval máris más lesz a hálószoba hangulata és jellege.

Játék a textúrákkal

A hűvös napokon mindenki igényli a melegséget. A különböző textilek különböző érzetet hordoznak. Használja bátran az eltérő tapintású anyagokat. A puha bársony, vastag polár, flanel dinamikát kölcsönöznek a térnek. Aki merészebb, az izgalmasabb, extravagánsabb kombinációkat is bevállalhat. A modern takaró jellemzője a stílusos színvilág vagy minta. Egyszínű, klasszikus takaró minden lakberendezési stílushoz megfelelő.

Egy modern, szürke polártakaró vagy egy bolyhosan puha szőrmehatású, bélelt verzió kuckós hatást biztosít a kanapén, amely rögtön hívogató lesz.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

e-kert.hu - 2022 november - LinkMarketing - 5

Egy fém tárolóra minden kertben szükség van

Számos olyan holmi fordul elő egy kertes házban, amit csak időszakosan használunk, és nem mindig megoldott az, hogy ezeket a dolgokat úgy pakoljuk el, hogy megőrizzük azok épségét és funkcióját.

https-__cupydo.hu_ - 2022 november - Cikk2

Eleged van a kapcsolatszédelgőkből?

Társat keresni sosem egyszerű, az online térben pedig még kevésbé az, hiszen az internet mögé bújva mindenki sokkal többet enged meg magának, mindenki sokkal lazábban kezeli a dolgokat, mint ahogy amúgy személyesen tenné.

The,Girl,With,The,Puppy,In,Bed.

A legkényelmesebb fekvőalkalmatosságok vendégeink számára

Biztosan előfordult már veled is, hogy szívesen vendégül fogadtad volna a rokonságot, vagy esetleg egy átmulatott este után adtál volna fekvő helyet egy barátnak, de mivel nem volt erre alkalmas fekvőalkalmatosságod, sajnos búcsút kellett mondani az ötletnek.

vagyaim.hu - 2022 november - LinkMarketing - 4

Tuti tippek felnőtteknek!

Az anális közösülés amilyen izgató, olyan fájdalmas is lehet abban az esetben, ha nem a megfelelő körülmények között kerül rá sor.

https-www.foliasjuci.hu-2022 november - Cikk6

Érezd magad otthon úgy, mint egy Loire menti kastélyban!

Merésznek tartod ezt a kijelentést? Pedig nem kell szerénykedned, mert ha tetszik a pompázatos királyi stílus, vagy csak pár kiegészítő erejéig lopnád be lakásodba, akkor simán megvalósíthatod otthon is azt az életérzést, amit egy kastély fényűző lakosztályában érezhetsz.

https-__griffwebshop.com_ - 2022 október - Cikk3

A laza viselet, amelyet nem is olyan egyszerű összeállítani

A spotzakó-farmer összeállítások laza eleganciát sugároznak, amennyiben sikerül jól eltalálni mindkét ruhadarabot. Stylistokat, szakértőket és persze az ilyen összeállításokat kedvelő férfiakat kérdezve, általános vélekedés, hogy a legjobb, ha sötétebb színű nadrágot választasz.

18650-akku.hu - 2022 október - LinkMarketing - 1

Az e-cigik hajtómotorjai, az akkumulátorok

Az e-cigaretta népszerűsége napjainkban töretlen, hiszen a hagyományoshoz képest számos előnnyel rendelkezik, nemcsak árban, de az egészségügyi kockázatokat tekintve is. Sokaknak segíthet az ártalmas dohányzásról való leszokásban, hiszen alapjaiban ugyanazt az érzést nyújtja, mint a klasszikus változat.