Az egyre rövidebb nappalokkal az egyre hűvösebb idő is megérkezik. Ezért egy hosszú és fárasztó nap után, egy hűvös őszi estén nincs is jobb, mint egy puha, meleg takaróval kiülni a teraszra és az újbort kóstolgatni vagy bekuckózni a kanapén egy jó könyvvel. Amellett, hogy a takaró melegen tart, még dekorációnak is alkalmas az ülőgarnitúrán. Sok párna és egy vastag, pihe-puha takaró igazi kuckós élményt ad, ahol jólesik pihenni, feltöltődni.

Hangolja otthonát az őszre, takarókkal

Ősszel nemcsak a ruhatárunkat, hanem az otthonunkat is variáljuk, változtatunk a színeken és textúrákon, amikkel körbevesszük magunkat az otthonunkban. Ideje elpakolni a vékony nyári takarókat és lecserélni őket vastagabb társaikra. Nem kell sötét színekre gondolni, bátran használhatjuk a fehér színt és a szürke különböző árnyalatait is, melyek jó alapot adnak az ősz jellegzetes színeihez, a barnához, bordóhoz, narancsos árnyalatokhoz.

Az őszre hangolt nappaliból, hálószobából nem hiányozhat a vastag puha takaró, polár, szőrme hatású vagy vastag kordbársony textúrával rendelkező anyagból készült verzió. A MÖBELIX takaró kínálatából számtalan különböző textúrájú kivitelt választhat. Ne féljen kombinálni az anyagokat egymással, csak arra ügyeljen, hogy a színek passzoljanak egymáshoz. Lehet kint bármilyen hideg, nyirkos, esős idő, a vastag anyagok biztos felmelegítik.

Őszi színkavalkád a lakásban

Az őszi hónapokban vegyük magunkat körbe az évszak jellegzetes, meleg színeivel. Ehhez azonban nem szükséges mélyen a pénztárcájába nyúlni, mert nagyobb átalakítás nélkül, legegyszerűbben a kiegészítőkkel tudunk változtatni.

Használja a sárga, narancs és bordó árnyalatait, melyeknek a látványa melegséget hoz a térbe és kombinálja visszafogott natúr színekkel. Cserélje le a párnahuzatokat, és szerezzen be új puha takarókat az őszi falevelek színeiben. A hygge életmód jegyében kényeztesse magát kellemes tapintású, vastag plédekkel, takarókkal, melyek barátságos színekben pompáznak.

A takarók nemcsak kellemesen melegítenek, de a hálószobát is díszítik. Egy stílusos ágytakaróval máris más lesz a hálószoba hangulata és jellege.

Játék a textúrákkal

A hűvös napokon mindenki igényli a melegséget. A különböző textilek különböző érzetet hordoznak. Használja bátran az eltérő tapintású anyagokat. A puha bársony, vastag polár, flanel dinamikát kölcsönöznek a térnek. Aki merészebb, az izgalmasabb, extravagánsabb kombinációkat is bevállalhat. A modern takaró jellemzője a stílusos színvilág vagy minta. Egyszínű, klasszikus takaró minden lakberendezési stílushoz megfelelő.

Egy modern, szürke polártakaró vagy egy bolyhosan puha szőrmehatású, bélelt verzió kuckós hatást biztosít a kanapén, amely rögtön hívogató lesz.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

httpsrentben.com - 2024 május - Cikk2

Az autómegosztás új korszaka

A carsharing alkalmazások és a hagyományos autóbérlési lehetőségek is nagy népszerűségnek örvendenek, ugyanakkor ezek mellett felütötte a fejét az autómegosztásnak egy új formája.

https-__furdokadajto.com_ - 2024 május - Cikk2

Mikor érzi már magát igazán öregnek egy ember?

Sok mindenen tetten érhető az idő múlása: gyermek- és kamaszéveink kedvenc zenészei és filmszínészei már nem alkotnak, sok esetben már nem is élnek, vagy épp azon, hogy olyan filmekből idézünk, amikről a fiatalabb generációknak fogalma sincs. Vagy éppen azon, hogy sokkal nehezebben mozgunk, és már a hétköznapi rutinfeladatok is kihívást jelentenek.

https-__www.falatozoo.hu_ - 2024 május - Cikk2

Kutyafajta, amelyet az egész világon kedvelnek

Ha azt hallod, hogy az egyik legnépszerűbb kutyafajta és ha engedelmességről van szó, akkor talán nem is lehetne hozzá hasonlót találni, akkor nem lesz igazán nehéz kitalálnod, hogy a golden retrieverről van szó.

https-__www.premiumbutor.hu_ - 2024 május - Cikk4

Teremtsd meg a könnyű nyári ebédekhez az ideális környezetet!

Úgy tűnik, menthetetlenül beköszöntött a nyár minden szépségével és ódiumával együtt. Természetesen most még nincs részünk rekkenő hőségben, amikor legszívesebben egész napra elbújnánk az árnyékos lakásunk hűvösében, de hamarosan ennek is itt lesz az ideje.

Troubled man suffering mental illness

A szorongás fajtái

Bár a szorongásban szenvedő emberek mindegyikére jellemző a túlzott feszültség és nyugtalanság érzése, a betegségnek olyan különböző típusai léteznek, amiket felsorolva, árnyaltabban láthatjuk, mi is a különbség az egyes altípusok és tüneteik között.

https-yolofood.hu - 2024 április - Cikk4

Életmódváltás lépésről lépésre

Az életmódváltás segítségével kiegyensúlyozott és egészséges életmódot lehet kialakítani, például kerülni kellene az esti filmnézés közben a nasikat, vagy csökkenteni a szénsavas üdítőitalok fogyasztását.

https-egeszsegpajzs.hu - 2024 április - Cikk4

A fűszeres csirkecomb pirulása zene füleinknek

Van az a pont, amikor egy tál zamatos étel gondolatától vagy a tűzhelyen piruló hússzeletek hangjától is rendkívül megéhezünk, és alig várjuk, hogy falatozni kezdjünk. Azonban nincs mindig idő minőségi fogásokat készíteni, hiába esne jól némi finomság.

https-__adlab.hu_ - 2024 április - Cikk4

Megéri a saját brandre hirdetni Google Ads-ben?

A PPC hirdetések hatékonyságát senki sem vitatja, sok vállalkozás él is vele különböző céljai eléréséhez, azonban annak megítélése már nem ennyire egyértelmű sem a szakmabeliek, sem a laikusok körében, hogy érdemes-e saját márkanévre hirdetni.

https-__webshop.tisztalevegot.hu_ - 2024 április - Cikk2

Amit a HEPA-szűrőről tudni kell

A HEPA-szűrők redőzött kialakítással rendelkeznek, amelynek köszönhetően minden olyan részecske fennakad rajtuk, amely minimum 0,3 mikrométeres nagyságú.