A kanapé minden lakótér legfontosabb része. A nappali leggyakrabban igénybe vett elemeként azt szeretnénk, hogy kényelmes, stílusos és a lehető legnagyobb legyen anélkül, hogy befolyásolja a rendelkezésre álló területet. Az ár mellett a bútorzat színe is nagymértékben segíthet a vásárlási döntésnél. Ötleteket keres otthona felfrissítésére ezen a nyáron? Függetlenül attól, hogy felújítja vagy teljesen újra tervezi az adott szobát, számos stílusos lehetőség közül választhat, hogy kényelmet és egyediséget vigyen otthonába. Olvasson tovább, hogy megtudja milyen trendeket célszerű követni a nappalijában vagy a kültéri bútorok tekintetében.

Sokoldalú kanapék

Kétség sem fér hozzá, hogy a kanapé évek óta az egyik legnépszerűbb bútorzat, de ezen a nyáron a designos ülő- vagy fekvőalkalmatosság továbbra is elengedhetetlen kiegészítője lehet otthonának.

A nagy, párnázott kanapék nemcsak praktikusak a különféle felhasználásokhoz, hanem kényelmesek és modernek is. Bár idén továbbra is népszerű választás marad, a túlméretezett kanapék ezen a nyáron és az elkövetkező években szintén tartós alapanyagokká válhatnak otthonában. Legyen szó házimoziról, olvasósarokról vagy társalgóról, a nagy kanapék méretükkel és kényelmükkel több funkciót kínálnak. Továbbá többféle konfigurációt tesz lehetővé moduláris felépítésének köszönhetően – végtelen stílust és funkcionális lehetőségeket biztosítva.

A túlméretezett kanapék nagyszerű tulajdonsága a díszpárnák; amelyek több „életet” adnak az ülésnek. Szeretjük ezeknek a párnáknak hangulatos megjelenését, és gondtalanul ellazulhatunk bennük. Soha nem volt kényelmesebb összebújni egy jó film kedvéért vagy bent maradni az esős nyári napon. Mindezek mellett a legjobb tulajdonság még a különféle szövetválaszték, amelyek egyedileg rendelhetők az online webshopokból.

Ben White, a Swyft Home tervezési és kereskedelmi szakértője szerint a szürke szín folyamatosan népszerű választás a belső terekhez: „A szürke valószínűleg valamivel népszerűbb a kanapé színei között, mivel ez a legsokoldalúbb a semleges színek közül. Ez lehetővé teszi a lakástulajdonosok számára, hogy gyakrabban változtassák meg nappalijuk színét különféle kiegészítők és falszínek bevezetésével, jóval olcsóbb megoldás, mint a nagy bútorok cseréje.”

Az ívelt kanapé

Valószínűleg láttunk már hajlított kanapékat inspirációként az interneten. Ha hatásos dizájnnal rendelkező kanapét keres, amely egyszerre kombinálható kortárs vagy retro stílussal, akkor az ívelt kanapé nagyszerű választás lehet modern nappalijába. Nézzen szét bátran a hazai internetes boltok igen sokoldalú kínálatában.

Kerti bútor ötletek az idei szezonra

A nappali mellett gondoljunk a kertünkre is, ha épp új bútort szeretnénk beszerezni. Az idei kerti trendek nem hagyhatták figyelmen kívül a fenntarthatóságot. Ennek célja, hogy kényelmet és kikapcsolódást biztosítson. Előtérbe kerültek a természettel összhangban lévő színek. Divatosak lehetnek az olyan merész színek, mint a piros, narancs és lila a sárgával kombinálva. A kanapé például a következő kritériumnak feleljen meg:
  • természetes,
  • kiváló minőségű,
  • jobban ellenáll a külső hatásoknak és a hőmérséklet viszontagságainak.

Kerti kanapék és fotelek puha párnákkal

A lakberendezők véleménye az, hogy 2022 nyarán a kanapék és fotelek puha párnákkal nélkülözhetetlenek a kertben. A Begin Myyour például egy hangulatos és informális fotel, amely, meghitt és pihentető légkört kínál. Modern kialakításával menedéket, igazi védett zónát jelent.

A keret alumíniumból készült, a vízálló burkolat különböző felületekkel teljesen levehető. A kar és a háttámla polietilénből készült. Ezenkívül ez a típusú polietilén kompaktabb, tartósabb és könnyen tisztítható felületeket garantál.

Teljesen mindegy, hogy a megvásárolni kívánt kanapét a lakása melyik helyiségébe szeretné, az a lényeg, hogy hosszabb távon a maximális kényelmet tegye lehetővé használója számára.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

searchbar.hu - 2022 július - LinkMarketing - 1

A SEO alapjai

Ha rendelkezel weboldallal, vagy éppen most tervezel létrehozni egyet, akkor bizonyára nem ismertetlen fogalom számodra a SEO (search engine optimization).

Nincs több cikk