Pápai Joci Origója képviselheti Magyarországot

Véget ért A Dal, Pápai Joci mehet Kijevbe. 

A Dal fináléjába jutott a Kállay Saunders Band a Seventeen című dallal, Kanizsa Gina a Fall Like Rainnel, a Leander Kills az Élet című számmal, Pápai Joci az Origo című szerzeménnyel, Radics Gigi See It Through című dalával, a Soulwave a Kalandorral, Tóth Gabi & Freddie Shuman feat. Lotfi Begi a Hosszú időkkel, valamint  Zävodi + Berkes Olivér a #háttérzaj című dallal.

A döntőben előbb a szakmai zsűri tagjai – Zséda, Frenreisz Károly, Both Miklós és Molnár Ferenc Caramel – választottak ki pontozással négy dalt: Pápai Joci, Zävodi + Berkes Olivér, Radics Gigi, Kanizsa Gina produkcióját.

Ezután a tévénézők szavazatai alapján dőlt el, hogy ezek közül melyik előadó és szám képviseli Magyarországot május 9. és 13. között az Eurovíziós Dalfesztiválon Kijevben. Ez Pápai Joci Origo című dala lett.

A műsorban két extra produkció is volt: színpadra lépett Molnár Ferenc Caramel, valamint Freddie, A Dal tavalyi győztese.

A Dal 2017 Akusztik versenyének győztese Benji lett.

Íme, a – zsűri szerint – legjobb produkció:

Írjátok meg kommentben, nektek hogy tetszik a dal!

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet