Viharsújtotta kolumbiai szigetvilág és utcán világrajött etióp csecsemő – A nap fotói

Keddi összeállításunkhoz most a forrongó és viharsújtotta Kolumbiából, a hóborította Kínából és a párizsi rendőri brutalitást elszenvedők sátraiból gyűjtöttünk fotókat.

Keddi képcsarnok – fotóválogatás

November 24-én, kedden a világ minden táján más kihívásokkal kell megküzdeniük az embereknek, egy közös nevező, a koronavírus árnyékában. Kolumbiában már több mint egy éve tüntetnek a kormány intézkedései ellen, miközben az országra két héten belül két pusztító erejű vihar is lesújtott. A Párizs utcáin fagyoskodó menekülteket továbbra is üldözik a rendőrök, és Varsóban sem látszanak csillapodni a kedélyek az abortusztörvény kapcsán, miközben Svédországban örömtáncot járt egy szerencsés archeológuscsoport.

Bogotá, Kolumbia
A 18 éves Dilan Cruzt pont egy évvel ezelőtt lőtték le egy, a kormány gazdasági megszorításai elleni tüntetésen.
Kattints ide
Katmandu, Nepál
Nepáli diákok szociális távolságtartást gyakorolva vizsgáznak a szabadban.
Kattints ide
Porto Alegre, Brazília
A fekete bőrű João Alberto Silveira Freitast november 19-én verték halálra egy Carrefour élelmiszerüzlet biztonsági őrei. A tragégiát heves tüntetések követték.
Kattints ide
Isla de Providencia, Kolumbia
Az Eta névre keresztelt vihar után mindössze két héttel újabb 5-ös erősségű katasztrófa, az Iota hurrikán sújtotta a festői szépségű kolumbiai szigetet.
Kattints ide
Párizs, Franciaország
A francia rendőrség ideiglenes menekülttábort készül felszámolni a párizsi Place de le République-en. A téren sátrat verő menekültek helyzete egyre kilátástalanabb, miután múlt héten a Saint Denise-székesegyház melletti szükségtáborból üldözték el őket.
Kattints ide
Harbin, Kína
Az észak-kínai Heilongjiang tartományban fekvő Harbin város Műszaki Egyetemének hallgatói tengeralattjárót rajzoltak a hóba.
Kattints ide
Karlskrona, Svédország
Svéd régészek egy Ljungaviken városában végzett ásatáson kőkori kutya csontvázára bukkantak.
Kattints ide

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk
számláló

Viharsújtotta kolumbiai szigetvilág és utcán világrajött etióp csecsemő – A nap fotói

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest

Add meg itt a címsor szövegét

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.