A limuzinban való utazást egyszer mindenkinek érdemes megtapasztalnia, hiszen a fényűző, luxushangulatú, kényelmes autó teljesen más világba repít. Cikkünkben megosztunk néhány érdekességet a limuzinok világáról, kezdve a történelmével.

Hogyan változtak a limuzinok?

A limuzin, akárcsak a legtöbb személygépjármű is máshogy nézett ki a kezdetek kezdetén. Eredetük az 1700-as évekre tehető, amikor is lovas kocsikkal vontatták az úri családokat, és tulajdonképpen ezek voltak a limuzinok ősei.

A fedett, privát sofőrrel rendelkező autó, mely az utasok kedve szerint fuvarozott valódi kiváltságnak számított. Manapság azonban már bárki számára lehetőség nyílik arra, hogy ilyen luxusautóban utazhasson. Bérelj limuzint a Partylimuzin segítségével, és tapasztald meg a végtelen szabadság és kényelem érzését!

A régi időkben a limuzinok fenntartásának komoly ára volt, és a kényelem közel sem számított elsőszámú szempontnak. Először 1902-ben különítették el az utasteret és a sofőrfülkét, mely azelőtt fedetlen volt.

A limuzinok 1928. körül kezdtek el igazán “megnyúlni”, mely az Armbruster cégnek volt köszönhető, s amit leginkább zenészek alkalmaztak. Ezt követően sok híresség, színészek, politikusok is rákaptak a limuzin ízére, és 1930-tól egyre népszerűbbé váltak.

Lenyűgöző dizájn, komfortos felépítés

A limuzinok elsődleges célja, hogy az utasok teljes kényelemben, kiváló hangulatban, és privát módon szórakozhassanak. Így a sofőr fülkéje az utastértől leválasztva található meg, ám az üvegablak lehúzható, így könnyen kommunikálhatnak egymással az utasok és a járművezető.

A hatalmas, lenyűgöző utastér lehetőséget biztosít arra, hogy mindenki komfortosan utazhasson, szórakozhasson. Az autókat gyakran minihűtővel is felszerelik, melyben hideg pezsgő várja a bulizni vágyókat.

Sok limuzin tetőablakkal is rendelkezik, melyen kidugva a fejünket egészen egyedi látványt tapasztalhatunk szeretett városunkról. Emellett fontos megemlíteni a lenyűgöző hang- és fénytechnikai elemeket is, melyek segítségével zenehallgatásra, filmnézésre is van lehetőség.

Bérlésre fel!

Ez az egészen extra jármű bizony minden különleges alkalomra rátesz egy lapáttal. Legyen szó születésnapról, lány- vagy legénybúcsúról, ballagásról, netán esküvőről, egy ilyen fuvar garantáltan felpezsdíti a hangulatot.

Ha baráti társasággal vagy családtagokkal utaznál, érdemes aszerint autót választani, hogy pontosan hány fővel szeretnél ünnepelni. Vannak egészen nagy, akár 12 fős limuzinok is, melyben garantáltan mindenki hírességnek érezheti magát a hatalmas méret és komfortérzet miatt. Érdemes végiggondolni és egyeztetni az útvonalat is, hogy biztosan a kedvenc helyeidet látogasd meg az éjszaka fényeiben.

Látogass el a Partylimuzin weboldalára, és böngészd végig az elérhető limuzinokat! Bérelj autót, és éld át a valódi luxust barátaiddal, családoddal vagy pároddal!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

searchbar.hu - 2022 július - LinkMarketing - 1

A SEO alapjai

Ha rendelkezel weboldallal, vagy éppen most tervezel létrehozni egyet, akkor bizonyára nem ismertetlen fogalom számodra a SEO (search engine optimization).

Nincs több cikk