Pésztor Anna vezetéknevét nevelőapjától kapta, de évtizedekig azt hitte, Bereményi Géza író-rendező az apja. Kiderült, hogy valójában egy harmadik férfi az.

Pásztor Anna a Sorok között Lutter Imrével című műsorban mesélt arról, hogyan élte meg, hogy három apafigura is van az életében, írjaBlikk.

16 és fél éves voltam, amikor anyukám valahogy megvilágosodott, és tudni vélte, hogy az az apa, akit én apukának véltem, nem az.

“Az az ember, akivel nyaranta felnevelkedtem, akivel én Cseh Tamást láttam, hogy együtt dolgoznak a hátsó szobában, ahogy írnak, ahogy gitároznak, ahogy dalt szereznek, akinél Szepezden ott voltam minden nyáron hétvégén, és úgy nőttem föl, hogy ő az apám” – emlékezett vissza az Anna and the Barbies énekesnője, aki azt is elárulta, Bereményi amúgy sem az a tipikus apafazon.

“Ő nem egy apa fazon, hogy szépen fejezzem ki magam. Ő nagyon jó haver. Tehát bármiről, a világról elbeszélgetsz vele és töltődsz, és zseniális, de ő nem egy tradicionális értelemben vett apa, aki fogja a kezedet, kifújja az orrodat. Felejtős, mint apuka, viszont inspirációnak meg havernak nagyon-nagyon jó” – mondta. Az énekesnőben egészen negyvenéves koráig nem ébredt fel a vágy, hogy megtudja, ki is a valódi vér szerinti apja a három férfi közül. Végül azután csináltatott egy DNS-tesztet, hogy várandós lett.

Amikor megcsináltatam ezt a DNS-tesztet, kiderült, hogy nem Bereményi, hanem 99,9 százalékban Cseppentő Attila

– mesélte, hozzátéve, hogy azóta annyira jóban van vér szerinti apjával, hogy még együtt is dolgoznak. “Ott három tesóm van, lovaskaszkadőrök Ópusztaszeren, velük csináltuk a Hello, Ugar fesztivált.”

Egyik sem lett jobban az apám, és egyik sem lett kevésbé az apám

– jelentette ki. Ezzel Bereményi Géza is egyetért, egy korábbi interjújában így nyilatkozott a hírről, miszerint nem ő az apa: “Annától tudtam meg a hírt, de az első az volt, hogy „Anna, te akkor is az én lányom leszel!” Azóta is a lányomnak tekintem, nagyon szeretem. Nem azért, mert hozzászoktam, hanem mert megérdemli, és talán én is megérdemlem.”

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet