Paul Rudd hivatalosan is csatlakozott a 2020-ban bemutatásra kerülő Jason Reitman rendezte Szellemírtók csapatához.

Végéhez közelednek a tárgyalások Paul Rudd és a Sony között a legújabb Szellemírtók kapcsán. A Variety forrásai szerint a színész egy tanárt fog alakítani a filmben. Carrie Coon (Stranger Things, Bosszúállók: Végtelen játék) mellett Finn Wolfhard és Mckenna Grace nevei szintén felmerültek.

Paul Rudd Szellemírtók
Paul Rudd Hivatalosan Is Csatlakozott A Szellemírtók Csapatához / Kép: Parade

A film rendezői székét Jason Reitman foglalja el, akinek az apja, Ivan Reitman rendezte az eredeti Szellemírtókat. Jason és Gil Kenan közösen írják a film forgatókönyvét. A tervek szerint nyár végén fognak hozzá a forgatáshoz. A Szellemirtók 2020 várhatóan jövő nyáron kerül a mozikba.

Sigourney Weaver megerősítette a hírt: szerepelni az fog az új Szellemírtók filmben

A hírek szerint az eredeti Szellemírtók legendás színésznője, Sigourney Weaver visszatér Dana Barrett szerepében, az egyelőre cím nélküli Jason Reitman rendezte új Szellemírtók filmben, írja a . – utalt a színésznő arra, hogy Bill Murray és Dan Aykroyd is visszatérnek a filmben.

Jason Reitman elmondta, hogy nagyon várja a Paullal való közös munkát, izgatott, hogy a színész csatlakozott a Szellemírtók univerzumához. A film a Carrie Coon által játszott egyedülálló anyuka és a családjának történetére koncentrál, de arra még nem derült fény, hogy miként kapcsolódik ez az eredeti Szellemírtókhoz. A pletykák szerint Sigourney Weaver szintén visszatér a filmben mint Dana Barrett.

Az eredeti film rendezője, Ivan Reitman pedig producerként marad a projekt mellett.

A stúdió számára kiemelten fontos projekt, és „Rust City” kódnév alatt fejlesztették, hogy titokban tartsák a részleteket.

Ghostbusters (2020) – Teaser Trailer

A new Ghostbusters movie is on the way. Watch the teaser trailer released for the upcoming Jason Reitman-directed Ghostbusters film, which will hit theaters …

Miután a Reitman hivatalosan is bejelentette a Szellemírtók érkezését, már ki is tűzték a bemutató időpontját 2020. július 10-re és egy kedvcsináló előzetest is bemutattak.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet