Három premiert tart júniusban a Pécsi Nemzeti Színház: A miniszter félrelép, a Terror és a Godspell című darabok bemutatóját láthatja a közönség — közölte a teátrum hétfőn az MTI-vel.

Interaktív bírósági tárgyalás a Pécsi Nemzeti Színházban

Az intézmény közleménye szerint elsőként június 5-én Ray Cooney bohózatát, A miniszter félrelép című darabot adják elő a pécsi színművészek Böhm György rendezésében.

A főbb szerepeket Györfi Anna, Stubendek Katalin, Darabont Mikold, Vidákovics Szláven és Lipics Zsolt alakítja. A bemutatót követően a produkció a tervek szerint a Pécsi Nyári Színházban is látható lesz.

Pecsi Nemzeti Szinhaz Programok Bemutatok 2021
A színházi előadások kizárólag védettségi igazolvánnyal látogathatók, a 18 éven aluliak védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérő jelenlétében vehetnek részt a programokon. / Fotó: Babos Attila / Szabad Pécs

Bemutatják a Terror című “interaktív bírósági tárgyalást”. A Rázga Miklós rendezésben megvalósuló előadáson a színészek — Tóth András Ernő, Józsa Richárd, Köles Ferenc, Illés Alexa, Urbán Tibor és Stubendek Katalin — a közönséget is bevonják a történetbe.

A padlás 150. előadása is sorra kerül

A harmadik bemutató június 22-én kerül a közönség elé: Stephen Schwartz John és Michael Tebelak Godspell című musicaljét Kéri Kitty rendezi és a Rippl-Rónai Művészeti Intézet harmadéves színművész szakos hallgatói adják elő.

Júniusban még olyan népszerű vígjátékokat is műsorra tűz a Pécsi Nemzeti Színház, mint a Balfácánt vacsorára vagy a Játék a kastélyban, de megtekintheti a közönség A padlást is, amelynek hamarosan a 150. előadása következik.

A színházi előadások kizárólag védettségi igazolvánnyal látogathatók, a 18 éven aluliak védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérő jelenlétében vehetnek részt a programokon.
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk