Peller Anna és Lukács Miklós váratlanul bejelentették, hogy a válás mellett döntöttek. A pár barátai meséltek arról, mi okozhatta a szakítást.

Peller Anna és Lukács Miklós közös közösségi oldalukon jelentették be, hogy 14 év után véget ér a házasságuk. A hír úgy tűnik, még a bizalmasaikat is meglepte, hiszen a színésznő ugyanannyira sokszor mesélt a családjáról, mint bármikor máskor, írja168.

Sokszor emlegette Mikit és a lányukat, nem tűnt úgy, hogy gondjaik lennének. Ő egyébként is olyan típus, aki nem szívesen mesél a nehézségeiről, mindig jókedvű és vidám. Nagyon meglepett, hogy így alakult

– mondta Peller Anna egyik tévés kollégája, hozzátéve, hogy a színésznő rengeteget dolgozik, amivel nehéz lehet lépést tartani. Lukács Miki egyik barátja is azt állította, hogy a sok munka okozta a kapcsolat megromlását. 

Miki tudta, hogy mit vállalt, amikor összeházasodtak Annával. Ő támogató férjként segítette a feleségét, a lányukkal is ő volt otthon, és a karrierjét is a gyerekükhöz igazította. Annával viszont a sok tennivaló mellett nem volt egymásra idejük

– mondta az informátor, hozzátéve, hogy a problémákat mindig diszkréten kezelték. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet