Habár a kölcsönök folyósítása, illetve követeléseink kezelése egyértelműen nagy körültekintést igénylő feladat, mégis sokan elbagatelizálják a dolgot egészen addig, amíg abban a helyzetben nem találják magukat, hogy bizony nagy szükség lenne arra az adott összegre.

Online megoldási lehetőségek

Az eKRS online jogi ügyintézési rendszer lehetőséget kínál a követeléskezeléssel kapcsolatos ügyeink rendezésére. Ez azért is fontos, mert jellemzően az ilyen típusú ügymenetek szempontjából nem éppen kedvező a késlekedés.

Legyen szó akár kölcsön nyújtásáról, akár fizetési felszólításról, a rendszeren keresztül lehetőség nyílik olyan dokumentumok előállítására, amelyek szükséges esetben a bíróság előtt is maximálisan megállják a helyüket. Éppen ezért nem érdemes komolytalanul előállítani egyetlen dokumentumot sem, hiszen az itt létrejövő szerződések mindkét félre nézve érvényesek, ráadásul a bíróság előtt kikényszeríthetőek a bennük foglaltak. Ennek megfelelően ezek a dokumentumok pontosan olyan teljes értékűek, mint amilyet jogász személyes jelenlétében hozhatunk létre.

Az online megoldás számos előnyt hordoz a hagyományos személyes találkozókkal szemben, melyeket megéri alaposan mérlegelni.

Milyen előnyökkel jár az eKRS?

Az eKRS annak ellenére, hogy elektronikus megoldást kínál, megfelelő szakmai háttérrel rendelkezik ahhoz, hogy szerződései és dokumentumai a lehető legnagyobb mértékben megfeleljenek minden rájuk vonatkozó elvárásnak, előírásnak, jogszabálynak és törvénynek. A megbízhatóságot az adja, hogy ebben az esetben ez az opció a KRS Ügyvédi Iroda online szolgáltatásaként érhető el, s természetesen a jogi háttér maximálisan adott éppen ebből kifolyólag.

Az eKRS-en intézett ügyekhez nem szükséges személyes jelenlét, amennyiben egy adott ügyhöz mégis valamilyen kontakt, például személyazonosság ellenőrzése, illetve a szerződéshez kapcsolódó magyarázat miatt megkerülhetetlen a kommunikáció, abban az esetben Skype-on keresztüli megoldások is elérhetővé válnak az ügyfelek számára.

Az automatizmus előny az ügyfélnek is

A nagyrészt automatizmusok révén működő rendszer mindig előre megismert, fix áron kínálja szolgáltatásait, amelyek jóval kedvezőbb opciót kínálnak a személyes találkozóval szemben, ami az anyagiakat illeti.

Az eKRS ráadásul megőrzi dokumentumainkat, így akkor sem vesznek el, ha a fizikai világban egész egyszerűen nyomuk vész. A felületről – a megadott regisztráción keresztül – ezek később is elérhetőek maradnak, s természetesen ennek megfelelően tetszés szerint letölthetőek, sőt, kinyomtathatóak is.

Az sem jelenthet problémát, ha egyes adatok, információk még hiányosak, hiszen az eKRS platformján elindított ügyek tetszés szerint későbbi időpontban, ugyanott folytathatóak, ahol abbahagytuk őket. Használd ki te is az eKRS előnyeit, s kezd el jogi ügyeidet rendezni online, még ma!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

httpsrentben.com - 2024 május - Cikk2

Az autómegosztás új korszaka

A carsharing alkalmazások és a hagyományos autóbérlési lehetőségek is nagy népszerűségnek örvendenek, ugyanakkor ezek mellett felütötte a fejét az autómegosztásnak egy új formája.

https-__furdokadajto.com_ - 2024 május - Cikk2

Mikor érzi már magát igazán öregnek egy ember?

Sok mindenen tetten érhető az idő múlása: gyermek- és kamaszéveink kedvenc zenészei és filmszínészei már nem alkotnak, sok esetben már nem is élnek, vagy épp azon, hogy olyan filmekből idézünk, amikről a fiatalabb generációknak fogalma sincs. Vagy éppen azon, hogy sokkal nehezebben mozgunk, és már a hétköznapi rutinfeladatok is kihívást jelentenek.

https-__www.falatozoo.hu_ - 2024 május - Cikk2

Kutyafajta, amelyet az egész világon kedvelnek

Ha azt hallod, hogy az egyik legnépszerűbb kutyafajta és ha engedelmességről van szó, akkor talán nem is lehetne hozzá hasonlót találni, akkor nem lesz igazán nehéz kitalálnod, hogy a golden retrieverről van szó.

https-__www.premiumbutor.hu_ - 2024 május - Cikk4

Teremtsd meg a könnyű nyári ebédekhez az ideális környezetet!

Úgy tűnik, menthetetlenül beköszöntött a nyár minden szépségével és ódiumával együtt. Természetesen most még nincs részünk rekkenő hőségben, amikor legszívesebben egész napra elbújnánk az árnyékos lakásunk hűvösében, de hamarosan ennek is itt lesz az ideje.

Troubled man suffering mental illness

A szorongás fajtái

Bár a szorongásban szenvedő emberek mindegyikére jellemző a túlzott feszültség és nyugtalanság érzése, a betegségnek olyan különböző típusai léteznek, amiket felsorolva, árnyaltabban láthatjuk, mi is a különbség az egyes altípusok és tüneteik között.

https-yolofood.hu - 2024 április - Cikk4

Életmódváltás lépésről lépésre

Az életmódváltás segítségével kiegyensúlyozott és egészséges életmódot lehet kialakítani, például kerülni kellene az esti filmnézés közben a nasikat, vagy csökkenteni a szénsavas üdítőitalok fogyasztását.

https-egeszsegpajzs.hu - 2024 április - Cikk4

A fűszeres csirkecomb pirulása zene füleinknek

Van az a pont, amikor egy tál zamatos étel gondolatától vagy a tűzhelyen piruló hússzeletek hangjától is rendkívül megéhezünk, és alig várjuk, hogy falatozni kezdjünk. Azonban nincs mindig idő minőségi fogásokat készíteni, hiába esne jól némi finomság.

https-__adlab.hu_ - 2024 április - Cikk4

Megéri a saját brandre hirdetni Google Ads-ben?

A PPC hirdetések hatékonyságát senki sem vitatja, sok vállalkozás él is vele különböző céljai eléréséhez, azonban annak megítélése már nem ennyire egyértelmű sem a szakmabeliek, sem a laikusok körében, hogy érdemes-e saját márkanévre hirdetni.

https-__webshop.tisztalevegot.hu_ - 2024 április - Cikk2

Amit a HEPA-szűrőről tudni kell

A HEPA-szűrők redőzött kialakítással rendelkeznek, amelynek köszönhetően minden olyan részecske fennakad rajtuk, amely minimum 0,3 mikrométeres nagyságú.