Habár a kölcsönök folyósítása, illetve követeléseink kezelése egyértelműen nagy körültekintést igénylő feladat, mégis sokan elbagatelizálják a dolgot egészen addig, amíg abban a helyzetben nem találják magukat, hogy bizony nagy szükség lenne arra az adott összegre.

Online megoldási lehetőségek

Az eKRS online jogi ügyintézési rendszer lehetőséget kínál a követeléskezeléssel kapcsolatos ügyeink rendezésére. Ez azért is fontos, mert jellemzően az ilyen típusú ügymenetek szempontjából nem éppen kedvező a késlekedés.

Legyen szó akár kölcsön nyújtásáról, akár fizetési felszólításról, a rendszeren keresztül lehetőség nyílik olyan dokumentumok előállítására, amelyek szükséges esetben a bíróság előtt is maximálisan megállják a helyüket. Éppen ezért nem érdemes komolytalanul előállítani egyetlen dokumentumot sem, hiszen az itt létrejövő szerződések mindkét félre nézve érvényesek, ráadásul a bíróság előtt kikényszeríthetőek a bennük foglaltak. Ennek megfelelően ezek a dokumentumok pontosan olyan teljes értékűek, mint amilyet jogász személyes jelenlétében hozhatunk létre.

Az online megoldás számos előnyt hordoz a hagyományos személyes találkozókkal szemben, melyeket megéri alaposan mérlegelni.

Milyen előnyökkel jár az eKRS?

Az eKRS annak ellenére, hogy elektronikus megoldást kínál, megfelelő szakmai háttérrel rendelkezik ahhoz, hogy szerződései és dokumentumai a lehető legnagyobb mértékben megfeleljenek minden rájuk vonatkozó elvárásnak, előírásnak, jogszabálynak és törvénynek. A megbízhatóságot az adja, hogy ebben az esetben ez az opció a KRS Ügyvédi Iroda online szolgáltatásaként érhető el, s természetesen a jogi háttér maximálisan adott éppen ebből kifolyólag.

Az eKRS-en intézett ügyekhez nem szükséges személyes jelenlét, amennyiben egy adott ügyhöz mégis valamilyen kontakt, például személyazonosság ellenőrzése, illetve a szerződéshez kapcsolódó magyarázat miatt megkerülhetetlen a kommunikáció, abban az esetben Skype-on keresztüli megoldások is elérhetővé válnak az ügyfelek számára.

Az automatizmus előny az ügyfélnek is

A nagyrészt automatizmusok révén működő rendszer mindig előre megismert, fix áron kínálja szolgáltatásait, amelyek jóval kedvezőbb opciót kínálnak a személyes találkozóval szemben, ami az anyagiakat illeti.

Az eKRS ráadásul megőrzi dokumentumainkat, így akkor sem vesznek el, ha a fizikai világban egész egyszerűen nyomuk vész. A felületről – a megadott regisztráción keresztül – ezek később is elérhetőek maradnak, s természetesen ennek megfelelően tetszés szerint letölthetőek, sőt, kinyomtathatóak is.

Az sem jelenthet problémát, ha egyes adatok, információk még hiányosak, hiszen az eKRS platformján elindított ügyek tetszés szerint későbbi időpontban, ugyanott folytathatóak, ahol abbahagytuk őket. Használd ki te is az eKRS előnyeit, s kezd el jogi ügyeidet rendezni online, még ma!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

searchbar.hu - 2022 július - LinkMarketing - 1

A SEO alapjai

Ha rendelkezel weboldallal, vagy éppen most tervezel létrehozni egyet, akkor bizonyára nem ismertetlen fogalom számodra a SEO (search engine optimization).

Nincs több cikk