Habár a kölcsönök folyósítása, illetve követeléseink kezelése egyértelműen nagy körültekintést igénylő feladat, mégis sokan elbagatelizálják a dolgot egészen addig, amíg abban a helyzetben nem találják magukat, hogy bizony nagy szükség lenne arra az adott összegre.

Online megoldási lehetőségek

Az eKRS online jogi ügyintézési rendszer lehetőséget kínál a követeléskezeléssel kapcsolatos ügyeink rendezésére. Ez azért is fontos, mert jellemzően az ilyen típusú ügymenetek szempontjából nem éppen kedvező a késlekedés.

Legyen szó akár kölcsön nyújtásáról, akár fizetési felszólításról, a rendszeren keresztül lehetőség nyílik olyan dokumentumok előállítására, amelyek szükséges esetben a bíróság előtt is maximálisan megállják a helyüket. Éppen ezért nem érdemes komolytalanul előállítani egyetlen dokumentumot sem, hiszen az itt létrejövő szerződések mindkét félre nézve érvényesek, ráadásul a bíróság előtt kikényszeríthetőek a bennük foglaltak. Ennek megfelelően ezek a dokumentumok pontosan olyan teljes értékűek, mint amilyet jogász személyes jelenlétében hozhatunk létre.

Az online megoldás számos előnyt hordoz a hagyományos személyes találkozókkal szemben, melyeket megéri alaposan mérlegelni.

Milyen előnyökkel jár az eKRS?

Az eKRS annak ellenére, hogy elektronikus megoldást kínál, megfelelő szakmai háttérrel rendelkezik ahhoz, hogy szerződései és dokumentumai a lehető legnagyobb mértékben megfeleljenek minden rájuk vonatkozó elvárásnak, előírásnak, jogszabálynak és törvénynek. A megbízhatóságot az adja, hogy ebben az esetben ez az opció a KRS Ügyvédi Iroda online szolgáltatásaként érhető el, s természetesen a jogi háttér maximálisan adott éppen ebből kifolyólag.

Az eKRS-en intézett ügyekhez nem szükséges személyes jelenlét, amennyiben egy adott ügyhöz mégis valamilyen kontakt, például személyazonosság ellenőrzése, illetve a szerződéshez kapcsolódó magyarázat miatt megkerülhetetlen a kommunikáció, abban az esetben Skype-on keresztüli megoldások is elérhetővé válnak az ügyfelek számára.

Az automatizmus előny az ügyfélnek is

A nagyrészt automatizmusok révén működő rendszer mindig előre megismert, fix áron kínálja szolgáltatásait, amelyek jóval kedvezőbb opciót kínálnak a személyes találkozóval szemben, ami az anyagiakat illeti.

Az eKRS ráadásul megőrzi dokumentumainkat, így akkor sem vesznek el, ha a fizikai világban egész egyszerűen nyomuk vész. A felületről – a megadott regisztráción keresztül – ezek később is elérhetőek maradnak, s természetesen ennek megfelelően tetszés szerint letölthetőek, sőt, kinyomtathatóak is.

Az sem jelenthet problémát, ha egyes adatok, információk még hiányosak, hiszen az eKRS platformján elindított ügyek tetszés szerint későbbi időpontban, ugyanott folytathatóak, ahol abbahagytuk őket. Használd ki te is az eKRS előnyeit, s kezd el jogi ügyeidet rendezni online, még ma!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

20000173761.lowres

Ilyen egy minőségi borhűtő!

A borfogyasztás akkor igazán élvezetes, ha az adott ital a megfelelő hőmérsékleten kerül kiszolgálásra, ebben segítenek a bortemperáló hűtők.

httpswww.vital-max.eu - 2023 szeptember - Cikk4

Így építheted be mindennapjaidba az Ayurvedát

Ez az ősi indiai gyógyászati rendszer számtalan olyan gyógynövény alapú terméket fejlesztett ki, mely bárki számára előnyös hatásokkal bír, és nem kell gyógyszerekkel tömnünk magunkat egy-egy megfázás vagy kisebb egészségügyi probléma megjelenésekor.

https-__betonbooster.hu_ - 2023 szeptember - Cikk1

Mit tehetsz, hogy ne égjen meg a beton?

A megégett beton gyakori probléma, noha betonozni mindenki tud, mégis elég gyakran becsúszik ez a hiba, és mivel nemcsak esztétikai baklövés, hanem a szerkezet tartósságát is befolyásolja, a büdzsédre is hatással van.

szekszardallas.hu - 2023 augusztus - LinkMarketing - 2

Hogyan induljuk el, ha Tolna vármegyében keresünk munkaerőt?

A munkahely keresésének számos formája létezik manapság. Vannak felületek, amelyeket ennek szentelnek a közösségi médiában, de léteznek olyan weboldalak is, amelyek összegyűjtik az aktuális lehetőségeket, megkönnyítve ezzel nemcsak a jelentkezni vágyók, de a munkáltatók dolgát is.

httpswww.finnshop.hu - 2023 augusztus - Cikk2

Hogyan választ szerszámot egy ezermester?

Egy barkácsprojekt sikeres megvalósításához négy fő dologra van szükség: egy jó ötletre, némi kézügyességre, megfelelő alapanyagokra, illetve minőségi szerszámokra. Ha ezek közül bármelyik is hiányzik, nagy eséllyel kudarc lesz a vége.

stepoutgames.hu - 2023 augusztus - LinkMarketing - 1

Amit a kocsmakvízről feltétlenül tudni kell

Régi igazság: ahogy egyre többet iszik valaki, annál bölcsebbnek hiszi magát. Szerencsére van egy bevált módszer, amivel kideríthető, hogy az alkohol ébresztette önbizalom mennyire mozog a realitások talaján.

calderaspas.hu - 2023 augusztus - LinkMarketing - 1.

Milyen előnyei vannak a hidromasszázsnak?

A hidromasszázsnak számos előnye van, amely hasznos az egészség szempontjából. Cikkünkben összegyűjtöttük ezek közül a legfontosabbakat, továbbá arra is kitérünk, hogy milyen jakuzzit érdemes választani a megfelelő élmény elérése érdekében.

contextus.hu1

Jó ötlet a lézeres szemműtét nyáron?

Akiben már megérett a bizonyosság arra vonatkozóan, hogy jó ötlet a lézeres látásjavítás, és most azon töpreng, hogy de vajon jó ötlet lenne-e nyáron elvégeztetni, az a legjobb helyen jár!

https-__ozdallas.hu - 2023 július - Cikk9

A gyártás-termelés területén dolgozni unalmas?

Ha valamilyen oknál fogva állást akarunk váltani, de még nincs konkrét elképzelésünk arról, hogy milyen munkakört szeretnénk betölteni, akkor akár még a gyártás-termelés területén történő munkavégzés is szóba jöhet.