Tedd pihenőszékbe a babát és pihenj!

Kisbabával otthon lenni csodaszép, de fárasztó időszak. A szülő számára, aki egész nap a babára összpontosít, minden szabad perc, amit magára fordíthat, aranyat ér. A babáknak készült pihenőszékek minden napra tartogatnak egy puha játékot vagy egy kellemes dallamot, hogy megkönnyítsék a mindennapi teendők összehangolását a pihenéssel. A puhán párnázott biztonságos ülőhelyen minden baba komfortosan érzi magát, míg a szülők hajat mosnak vagy előkészülnek az ebédhez. Ezzel a nagyszerű termékkel úgy biztosíthatsz plusz szabadidőt magadnak, hogy közben gyermekedet biztonságban tudhatod.

Hintatalpú és rezgő pihenőszékek

A Baby Lion webáruházban kapható pihenőszékek csecsemőkortól használhatók a babák szórakoztatására, pihentetésére, etetésére vagy altatására anélkül, hogy kézben kellene tartani őket. A kényelmes székben a babák gerince egészséges hajlított pozícióban pihenhet.

Pihenoszek Baba Pihenoszek Baby Lion
A Baby Lion webáruház oldalán kombinált, a hinták és a pihenőszékek előnyeit is magukban egyesítő eszközöket találtok. Az egyszerűbb hintatalppal felszerelt pihenőszékektől a rezgő verziókig széles a választék. A termékek részletes leírása alapján pontosan látod, milyen típusú termékre van szükségetek a nyugodt hétköznapokhoz. A háttámla csak bizonyos típusok esetén dönthető, így vásárlás előtt járd alaposan körbe a termék jellemzőit.
Az egyszerűbb kivitelű pihenőszékekben a baba a játékhídról feje fölé lógatott játékokkal játszhat, aludhat vagy típustól függően hintázhat. Sokkal szórakoztatóbb egy elektromos, fényt és hangokat is kibocsátó pihenőszék, ami különféle rezgési sebességgel nyugtatja meg a kicsiket és szükség esetén segíti az elalvást is.

Babák tökéletes kényelemben

A háttámla kialakításától függően a kicsik kényelmesen kilátnak a székből, ahonnan szemmel tarthatják a családot a mindennapos tevékenységek közben. A könnyen áthelyezhető szerkezettel a baba jelen lehet a házimunka végzésénél vagy a fürdőszobai tevékenységek közben is.
Mivel az ülés tökéletes biztonságban tartja a babát, nincs szükség rá, hogy hordozzuk vagy kézbe vegyük. Ha csak napi pár percet marad meg benne, már azzal is sokat tettünk a mentális egészségünk megőrzése érdekében. Kényelméről a vastag párnázottság, biztonságáról ötpontos biztonsági öv gondoskodik. A teljesen nyitott szerkezeten kezük és a lábuk is szabadon mozoghat, ami számtalan játéknál fontos tényező.

Erre is használhatod

Az állítható pihenőszékek akár kisebb étkezések lebonyolítására is alkalmasak bel- és kültéren egyaránt. Erre gondolva a huzat könnyen levehető és mosógépben tisztítható, hogy mindig maradéktalanul tiszta lehessen.
Ha utazásra is szeretnétek magatokkal vinni a pihenőszéket, válasszatok egyszerűen átalakítható kivitelt. A szerszámok nélkül is könnyen, kicsire összecsukható vagy szétszerelhető szerkezetet bárhova magatokkal vihetitek. Pár perc énidő mindenhol jólesik.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból