Kisbabával otthon lenni csodaszép, de fárasztó időszak. A szülő számára, aki egész nap a babára összpontosít, minden szabad perc, amit magára fordíthat, aranyat ér. A babáknak készült pihenőszékek minden napra tartogatnak egy puha játékot vagy egy kellemes dallamot, hogy megkönnyítsék a mindennapi teendők összehangolását a pihenéssel. A puhán párnázott biztonságos ülőhelyen minden baba komfortosan érzi magát, míg a szülők hajat mosnak vagy előkészülnek az ebédhez. Ezzel a nagyszerű termékkel úgy biztosíthatsz plusz szabadidőt magadnak, hogy közben gyermekedet biztonságban tudhatod.

Hintatalpú és rezgő pihenőszékek

A Baby Lion webáruházban kapható pihenőszékek csecsemőkortól használhatók a babák szórakoztatására, pihentetésére, etetésére vagy altatására anélkül, hogy kézben kellene tartani őket. A kényelmes székben a babák gerince egészséges hajlított pozícióban pihenhet.

Pihenoszek Baba Pihenoszek Baby Lion
A Baby Lion webáruház oldalán kombinált, a hinták és a pihenőszékek előnyeit is magukban egyesítő eszközöket találtok. Az egyszerűbb hintatalppal felszerelt pihenőszékektől a rezgő verziókig széles a választék. A termékek részletes leírása alapján pontosan látod, milyen típusú termékre van szükségetek a nyugodt hétköznapokhoz. A háttámla csak bizonyos típusok esetén dönthető, így vásárlás előtt járd alaposan körbe a termék jellemzőit.
Az egyszerűbb kivitelű pihenőszékekben a baba a játékhídról feje fölé lógatott játékokkal játszhat, aludhat vagy típustól függően hintázhat. Sokkal szórakoztatóbb egy elektromos, fényt és hangokat is kibocsátó pihenőszék, ami különféle rezgési sebességgel nyugtatja meg a kicsiket és szükség esetén segíti az elalvást is.

Babák tökéletes kényelemben

A háttámla kialakításától függően a kicsik kényelmesen kilátnak a székből, ahonnan szemmel tarthatják a családot a mindennapos tevékenységek közben. A könnyen áthelyezhető szerkezettel a baba jelen lehet a házimunka végzésénél vagy a fürdőszobai tevékenységek közben is.
Mivel az ülés tökéletes biztonságban tartja a babát, nincs szükség rá, hogy hordozzuk vagy kézbe vegyük. Ha csak napi pár percet marad meg benne, már azzal is sokat tettünk a mentális egészségünk megőrzése érdekében. Kényelméről a vastag párnázottság, biztonságáról ötpontos biztonsági öv gondoskodik. A teljesen nyitott szerkezeten kezük és a lábuk is szabadon mozoghat, ami számtalan játéknál fontos tényező.

Erre is használhatod

Az állítható pihenőszékek akár kisebb étkezések lebonyolítására is alkalmasak bel- és kültéren egyaránt. Erre gondolva a huzat könnyen levehető és mosógépben tisztítható, hogy mindig maradéktalanul tiszta lehessen.
Ha utazásra is szeretnétek magatokkal vinni a pihenőszéket, válasszatok egyszerűen átalakítható kivitelt. A szerszámok nélkül is könnyen, kicsire összecsukható vagy szétszerelhető szerkezetet bárhova magatokkal vihetitek. Pár perc énidő mindenhol jólesik.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-www.meseweb.hu - 2024 március - Cikk2

Mik a kislányok kedvenc mesekönyvei?

A kislányok nagyon szeretik, ha meséskönyvből olvasunk nekik, hiszen ilyenkor ők maguk képzelhetik el az egész történetet és alig várják, hogy napról napra egyre tovább haladjunk a történetben.

https-__mufushop.hu_ - 2024 március - Cikk2

Csodaszép kert télen-nyáron!

Egy szép, üde zöld gyeppel rendelkező kertbe mindig öröm kiülni vagy csak kitekinteni az ablakon és megszemlélni a kinti színkavalkádot.

patikamra.hu - 2024 március - LinkMarketing - 1

Miért érdemes kollagént fogyasztani?

Napjainkban egyre többször találkozhatunk kollagén tartalmú készítményekkel, sokan viszont csak a szépségre való pozitív hatásairól ismerik ezt az anyagot.

alkatreszekrobogohoz.hu - 2024 március - LinkMarketing - 2

A megfelelő helyzetjelző izzó kiválasztása és cseréje

A járművek láthatósága több okból is kifejezetten fontos a mindennapos közlekedés során. Természetesen már önmagában azért is, mert ha nem működnek a lámpák, akkor szinte garantáltan érkezni fog a csekk, és fizethetjük a büntetést.

1-3

Ki lőtt 10 gólt egy focimeccsen?

A modern futball nagyrészt a védekezésre koncentrál – túl sok meccs végződik 0:0-s eredménnyel, három gól pedig eredményessé teszi a mérkőzést a szurkolók és a megfigyelők szemében.

002

Légy ott a Youtube-on is!

Ezért nem kérdés, hogy ha ott vagy Te is, akkor jó eséllyel potenciális vevőket érhetsz el vele. Persze nem mindegy, hogyan csinálod!

httpswww.skandimania.com - 2024 február - Cikk3

Hogyan válasszunk szaunát?

Bár Magyarországon rengeteg településen van szaunázási lehetőség, meghittebb, bensőségesebb lehet az élmény, ha az embernek van egy sajátja. Így mindig azokkal töltheti az idejét, akikkel szeretné, és el sem kell utazni egy kis frissítő szaunázáshoz.

https-__fogpotlasklinika.hu_ - 2024 február - Cikk2

Mi a megoldás fogatlanság esetén?

Nem csupán egy-egy elvesztett fog pótlására, de teljes fogatlanság fennállásakor is a fogimplantátumok jelentik a legideálisabb megoldást. Ilyenkor 3-8 implantátum segítségével fix híd készülhet, ha viszont az egyesével történő pótlás mellett döntenénk, akkor 12-14 implantátum válhat szükségessé állcsontonként.