Kisbabával otthon lenni csodaszép, de fárasztó időszak. A szülő számára, aki egész nap a babára összpontosít, minden szabad perc, amit magára fordíthat, aranyat ér. A babáknak készült pihenőszékek minden napra tartogatnak egy puha játékot vagy egy kellemes dallamot, hogy megkönnyítsék a mindennapi teendők összehangolását a pihenéssel. A puhán párnázott biztonságos ülőhelyen minden baba komfortosan érzi magát, míg a szülők hajat mosnak vagy előkészülnek az ebédhez. Ezzel a nagyszerű termékkel úgy biztosíthatsz plusz szabadidőt magadnak, hogy közben gyermekedet biztonságban tudhatod.

Hintatalpú és rezgő pihenőszékek

A Baby Lion webáruházban kapható pihenőszékek csecsemőkortól használhatók a babák szórakoztatására, pihentetésére, etetésére vagy altatására anélkül, hogy kézben kellene tartani őket. A kényelmes székben a babák gerince egészséges hajlított pozícióban pihenhet.

Pihenoszek Baba Pihenoszek Baby Lion
A Baby Lion webáruház oldalán kombinált, a hinták és a pihenőszékek előnyeit is magukban egyesítő eszközöket találtok. Az egyszerűbb hintatalppal felszerelt pihenőszékektől a rezgő verziókig széles a választék. A termékek részletes leírása alapján pontosan látod, milyen típusú termékre van szükségetek a nyugodt hétköznapokhoz. A háttámla csak bizonyos típusok esetén dönthető, így vásárlás előtt járd alaposan körbe a termék jellemzőit.
Az egyszerűbb kivitelű pihenőszékekben a baba a játékhídról feje fölé lógatott játékokkal játszhat, aludhat vagy típustól függően hintázhat. Sokkal szórakoztatóbb egy elektromos, fényt és hangokat is kibocsátó pihenőszék, ami különféle rezgési sebességgel nyugtatja meg a kicsiket és szükség esetén segíti az elalvást is.

Babák tökéletes kényelemben

A háttámla kialakításától függően a kicsik kényelmesen kilátnak a székből, ahonnan szemmel tarthatják a családot a mindennapos tevékenységek közben. A könnyen áthelyezhető szerkezettel a baba jelen lehet a házimunka végzésénél vagy a fürdőszobai tevékenységek közben is.
Mivel az ülés tökéletes biztonságban tartja a babát, nincs szükség rá, hogy hordozzuk vagy kézbe vegyük. Ha csak napi pár percet marad meg benne, már azzal is sokat tettünk a mentális egészségünk megőrzése érdekében. Kényelméről a vastag párnázottság, biztonságáról ötpontos biztonsági öv gondoskodik. A teljesen nyitott szerkezeten kezük és a lábuk is szabadon mozoghat, ami számtalan játéknál fontos tényező.

Erre is használhatod

Az állítható pihenőszékek akár kisebb étkezések lebonyolítására is alkalmasak bel- és kültéren egyaránt. Erre gondolva a huzat könnyen levehető és mosógépben tisztítható, hogy mindig maradéktalanul tiszta lehessen.
Ha utazásra is szeretnétek magatokkal vinni a pihenőszéket, válasszatok egyszerűen átalakítható kivitelt. A szerszámok nélkül is könnyen, kicsire összecsukható vagy szétszerelhető szerkezetet bárhova magatokkal vihetitek. Pár perc énidő mindenhol jólesik.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Aerial view floating solar cell power plant with solar cell gene

A napelem jövője – Javítandó tényezők

A klímakárosító fosszilis tüzelőanyagokról a tiszta, megújuló energiaforrások felé történő gyorsuló elmozdulás középpontjában a szén-dioxid-kibocsátás radikális csökkentése áll.

https-__www.szaniteronline.hu_ - 2022 szeptember - Cikk1

Szeretnél takarékoskodni az energiával?

Erre természetesen mindenki azt feleli, hogy persze, hiszen ki szeretne feleslegesen pénzt kiadni? Az elszabaduló energiaárak és a brutális mértékű infláció még a tehetős embereket is ugyancsak próbára teszi, hát még azokat, akik nem rendelkeznek jónak mondható jövedelemmel.

https-__glutenmenteslisztek.hu_ - 2022 szeptember - Cikk3

A tökéletes karácsony speciális diéta mellett is lehetséges

Igaz, hogy még csak nemrégiben köszöntött be az ősz, de mire kettőt pislogunk, már itt is lesz a december és vele együtt a karácsonyi összejövetelek, amelyeknek alapvető részét képezi az evés, és sajnos néha a túlzott mennyiségű vagy egészségtelen ételek elfogyasztása is.

https-__wagnersolar.hu_ - 2022 szeptember - Cikk1

Ismerd meg a jövő napelemes rendszerét!

Ma már nem meglepő, hogy okosrendszerek és -megoldások vesznek minket körül, hiszen az okostelefonok mellett már számos olyan innováció teszi könnyebbé, komfortosabbá a mindennapjainkat, mint az okosotthon programok.

https-__vaszonkepszalon.hu_ - 2022 szeptember - Cikk3

Különleges faliképek saját kezűleg

Ha már unjuk a papírra való rajzolást vagy festést, kipróbálhatunk valami egészen újat: a vászonra való alkotást! Cikkünkben adunk néhány hasznos tippet, hogyan dobhatod fel otthonod általad készített vászon faliképpel, melynek garantáltan nagy sikere lesz!

Low section of woman wearing high heels

Magassarkú – négy tipp, hogyan alakítsd ki a mindennapi viseletre alkalmas cipőket

A magas sarok vonzó, csábító, szexi és nőies. Ez kétségtelen. De nem mindenható és nem egyeduralkodó! Ezt azért hangsúlyozzuk ki, mert sokan, akik nem érzik magukat jól a bőrükben, ha túlságosan magas a cipőjük sarka, szinte szégyenkeznek, és úgy vélik, hogy bizonyára kevesebbek nőiesség terén, mint a többiek. Ez azonban komoly félreértés! Pláne, hogy ma már olyan sokszínű a „sarokkínálat”, hogy gyakorlatilag bárki találhat magának olyan nagyságú, szélességű, kialakítású verziót, ami minden szempontból ideális.

alkalmi-ruha

Milyen alkalmi ruhákat érdemes viselni idén nyáron?

Az alkalmi ruhák tekintetében a férfiaknak könnyű a dolguk, hiszen egy elegáns farmer és ing, aztán már kész is az öltözék, a nőknél azonban nem ilyen egyszerű a dolog. Igaz, a 2022-es nyári divattrendek kínálatában minden stílus megtalálható, legyen az vad, kirívó vagy elegáns, a lényeg, hogy kényelmesen tudjuk hordani, lehetőleg több szezonon keresztül.

blackszerszam.hu - 2022 augusztus - LinkMarketing - 2

Megoldás váratlan helyzetekre

Ha kerültél már olyan előre nem látható helyzetbe, amikor nagyon rövid idő alatt kellett megoldanod a szituációt azért, hogy ne legyen belőle nagyobb baj, akkor tudod, hogy milyen sokat számít a felszerelés.

https-__www.codeguru.hu_ - 2022 augusztus - Cikk2

Izgalmas játékok az otthoni kikapcsolódáshoz

Szerinted is sokkal izgalmasabb a virtuális játékvilág, mint a szürke hétköznapok? Számodra a legjobb időtöltés, ha különleges karakterek bőrébe bújva megismerheted ezeket a nem mindennapi világokat? Ez esetben ez a cikk neked szól!