Követem Sztárok Pink és fia is koronavírus-fertőzött, és 1 millió dollárt...

Pink és fia is koronavírus-fertőzött, és 1 millió dollárt adományoz a kórban szenvedőknek

Promóció

Pink pár hete jelentette be, hogy pozitív lett a koronavírus tesztje. Gyógyulását követően pedig egymillió dollárt adományoz a koronavírusban szenvedőknek. 

Ő is átesett rajta

Promóció
- Advertisement -

Pink és kisfia is észlelte magán a COVID-19 fertőzés tüneteit, majd később a tesztjük is pozitív lett. A hírt az Instagram-oldalán osztotta meg, és ugyanitt avatta be rajongóit a részletekbe.

Pink egymillió dollárt adományoz a vírus elleni küzdelemre / Fotó: Getty Images

Elmondása szerint már a betegség tüneteinek észlelése előtt is karanténba vonultak, szerencsére felismerték, hogy komoly helyzetről van szó, ami ellen így vagy úgy, de mindenképp tenniük kell. A diagnózist követően továbbra sem mozdultak ki a négy fal közül, és szigorúan követték az orvosi utasításokat. Egy hete újabb tesztelésre került sor: az eredmény már negatív lett, kigyógyult mind ő, mind a hároméves fia. Ennek örömére és megértve a helyzet súlyosságát, Pink jótékony döntésre szánta el magát. 

Nagyösszegű felajánlás

Egymillió dollárt adományoz az egészségügynek és a koronavírusban szenvedőknek, írja a LAD Bible.

Pink őszintén vallott saját depressziójáról és mentális betegségéről

A Get the Party Started időszakától a legújabb, Hurts 2B Human albumáig, Pink olyan dalokkal ajándékozta meg rajongóit, amelyekben őszintén vall az érzelmeiről, a dühről, szomorúságról és bármiről, amit néha mindnyájan érzünk. A 39 éves, kétgyermekes anyuka Ellen DeGeneres-nek arról vallott korábban, hogy sohasem ír dalokat, amikor teljes mértékben boldog.

Ebből 500 ezer dollárt a Temple University Hospital Fund kap, ahol az énekesnő édesanyja is 18 évig dolgozott a kardiológiai és szívtranszplantációs osztályon. Elmondása szerint ezzel, ha csak közvetve is, de lerója tiszteletét édesanyja előtt is. Az összeg másik része pedig a Los Angeles-ben tevékenykedő ápolókat és orvosokat illeti, akik szakadatlanul küzdenek a fertőzött betegekért. 

Köszönöm az összes egészségügyi dolgozónak és a világon mindenkinek, akik olyan keményen dolgoznak azon, hogy megvédjék a szeretteinket. Hősök vagytok! Az elkövetkezendő két hét mindenképp kritikus lesz: tehát kérlek, maradjatok otthon. Kérlek. Maradjatok. Otthon

– nyilatkozta Pink. Az énekesnő továbbá többször is bírálta az amerikai kormányt, amiért nem reagált elég gyorsan a kialakult helyzetre, valamint nem vették komolyan a betegség tüneteit. 

Azonban nemcsak Pink él az adományozás lehetőségével. A Facebook 100 millió dollárral segíti a közösségi oldalon magukat promotáló kivállalkozásokat. Az ausztrál tűzvész idején Leonardo DiCaprio maga is jelentős összeget ajánlott fel a természeti katasztrófát elhárítók számára, míg anno Ariana Grande az abortusztörvény bevezetését követően tett hasonló lépést.

Promóció
ForrásLADbible
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3