A Covid-19-járvány alatt óriásit emelkedett a Pornhub nevű szexszolgáltató weboldal látogatottsága. De vajon mely országokban nézik a legtöbben?

London vezeti a listát

A koronavírus-járvány miatt nagyon sokan kénytelenek naphosszat otthonaikban maradni és saját maguk gondoskodni önmaguk szórakoztatásáról. Van, amikor nagyon kreatívan, van, amikor szexpartikat tartva szórakoztatják magukat és másokat is. A lezárások óta hatalmasat ugrott a szexjátékszerek eladása és a virtuális szexpartik iránti igény. Korábban beszámoltunk arról is, hogy 6 nő elmesélte, hogyan és miért enged a vágyaiknak a karantén idején.

Girl
/ Fotó: Pexels

A jelentések alapján a tavalyi havi átlaghoz képest 22 százalékkal növekedett a PornHub látogatottsága, csak Londonban 50 millió ember kereste fel a felnőtt tartalmú oldalt, írja a Dazed. Mindazonáltal maguk a forgatások leálltak.

Az eredménnyel tehát London vezeti az online pornófogyasztás toplistáját, majd 823 ezerrel követi Birmingham és 550 ezerrel pedig Glasgow.

A legkevesebb PornHub-kereséssel Cardiff rendelkezik, csupán 74 ezren vették igénybe a weboldal szolgáltatásait. A tanulmány azt is kimutatta, hogy 50 százalékkal emelkedett a kereslet a szexuális segédeszközökre a keresések alapján, a hosszan tartó szex kifejezés iránti érdeklődés pedig 433 százalékkal emelkedett márciusban az Egyesült Királyságon belül.

A szexipari dolgozók is kiveszik részüket a segítségből

A PornHub látogatottsága egyelőre töretlen. A szolgáltató azzal is igyekszik a koronavírus-járvány miatt otthon rekedt emberek unalmát elűzni, hogy ingyenessé tette a prémium szolgáltatását. ScruHub néven pedig kampányt indított, amely a higiéniai előírások betartására ösztönzi a felhasználókat, hogy ezzel elejét vegye a vírus terjedésének.

Keresztény szervezet követeli a PornHub megszüntetését

Egy keresztény szervezet alapítója petíciót indított a PornHub betiltásáért – írja a . Eddig már több mint 400 ezer aláírás gyűlt össze. Az ingyenes online pornócsatornára olyan filmek kerültek fel, amelyben eltűnt vagy elrabolt gyermekkorúak szenvednek el erőszakos cselekmények áldozatai. Ezért most az Exodus Cry alapítója, Laila Mickelwait a PornHub vezetőinek felelősségére vonását követeli emberkereskedelem támogatásáért.

A brit szexmunkások pedig az egészségügyben dolgozók számára biztosítanak ingyenes tartalmakat a nehéz munka utáni pihenéshez.

Pillants bele a budapesti szexmunkások kíméletlen őszinte magánéletébe Szász Lilla fotóin keresztül / ContextUs

Lilla Szasz úgy került az alvilág eme bugyrába, hogy anno még tinédzsereket fotózott, akik budapesti fogdákban élték mindennapjaikat. Itt ismert meg olyan lányokat, akikből később szexmunkások váltak annak érdekében, hogy túléljenek a kinti világban. Rabságuk alatt végig stricik várták a szabadulásuk napját, hogy aztán ampullányi drogokkal adósságba és függőségbe csalják őket, amivel aztán magukhoz tudták láncolni a lányokat.

A többi felhasználó pedig egy kisebb összegért regisztrálhat az OnlyFans közösségi oldalon lévő #WanksAsThanks kampányra, a bevételt pedig a koronavírus károsultak javára fordítják.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet