Akár szó szerint is veheted, hogy mostantól gyerekjáték a porszívózás. Hiszen még a gyerekek is könnyedén elboldogulnak a mai modern vezeték nélküli porszívókkal, és ez nagyszerű lehetőség arra nézve is, hogy a gyerekeid nevelésébe egy kis felelősségtudatot is belecsempéssz, úgy, hogy közben a lehető legkisebb ellenállásba ütközz.

A porszívó mint gyereknevelési eszköz?

Igen, ha olyan fajtát választasz, amellyel még a gyerekek is könnyen takarítanak. Van az a kor a gyerekeknél, amikor szívesen segítenek azokban a feladatokban, amiket az imádott felnőttek végeznek mellettük.
Sajnos azonban ilyenkor, 2-3 éves kor tájékán még sok dologban túl ügyetlenek, és a közös feladatvégzés néha többletmunkát eredményez a különben is elfoglalt édesanyák és édesapák számára.
Természetesen jó szülőként igyekszünk kitartani és támogatni a kicsiket ebbéli törekvéseikben, s nem lenevelni őket arról, hogy az otthon szépen, karban és tisztán tartása bizony megoszlik az otthonban élő családtagok között. Ezért hívjuk oda a közös rendrakáshoz, csalogatjuk a közös főzéshez, mosáshoz, teregetéshez és takarításhoz.

Mi történik, ahogy nagyobbak lesznek?

A gyerekek érdeklődése idővel más irányba fordul, és a feladatokat, főleg már iskoláskorban gyakran elkezdik teherként megélni. Ha már eddig kitartottunk, itt sem érdemes engedni a szokásokból, ha pedig eddig próbáltuk nélkülük megoldani a dolgokat, még úgy sincs veszve minden. Hiszen egy kisiskolásra már rábízhatjuk, hogy tartsa rendben a szobáját, de akár takaríthatja is, mert a portörlést is nagyon szépen meg tudják csinálni.

A modern vezeték nélküli porszívóval pedig egyszerűen ki is porszívózhatja a szobáját, s ezt még a mai kütyüimádó generáció is értékelni szokta. A vezeték nélküli porszívót nagyon egyszerű mozgatni, hiszen elképesztően könnyűek, s még a vezetékkel sem kell bajlódni közben.

Miért jó még a fentieken kívül egy vezeték nélküli porszívó?

Nem csak a gyerekek fogják szeretni, hanem a felnőttek is, hiszen a fentieken túl számos pozitív tulajdonsága van ezeknek a felhasználóbarát eszközöknek. A Xiaomi Roidmi X30 Pro vezeték nélküli porszívó ráadásul nem csak porszívózni tud, hanem porszívózni, felmosni és fertőtleníteni egyben. Smart OLED kijelzőjének és modern megjelenésének hála nem csak praktikus és hatékony eszköz, hanem egy elegáns dizájnnal rendelkező okos háztartási készülék, amellyel időt és energiát spórolhatsz magadnak és az egész családnak is.
Az esztétikus külsőnek és a töltővel is rendelkező fali dokkolónak hála mindig kéznél lesz, amikor szükségetek van rá, és számos más háztartási eszköz feladatát képes ellátni. Így végső soron rengeteg helyet is megspórol nektek, amire pedig igazán nagy szükség van minden gyerekes családban. Rengeteg kiegészítőjének köszönhetően számos felület tisztítására alkalmassá válik, de még kisállatszőr kefét is csatlakoztathatsz hozzá. Biztos, hogy ezzel a vezeték nélküli porszívóval ragyogni fog az egész lakás!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-__www.szaniteronline.hu_ - 2022 szeptember - Cikk1

Szeretnél takarékoskodni az energiával?

Erre természetesen mindenki azt feleli, hogy persze, hiszen ki szeretne feleslegesen pénzt kiadni? Az elszabaduló energiaárak és a brutális mértékű infláció még a tehetős embereket is ugyancsak próbára teszi, hát még azokat, akik nem rendelkeznek jónak mondható jövedelemmel.

https-__glutenmenteslisztek.hu_ - 2022 szeptember - Cikk3

A tökéletes karácsony speciális diéta mellett is lehetséges

Igaz, hogy még csak nemrégiben köszöntött be az ősz, de mire kettőt pislogunk, már itt is lesz a december és vele együtt a karácsonyi összejövetelek, amelyeknek alapvető részét képezi az evés, és sajnos néha a túlzott mennyiségű vagy egészségtelen ételek elfogyasztása is.

https-__wagnersolar.hu_ - 2022 szeptember - Cikk1

Ismerd meg a jövő napelemes rendszerét!

Ma már nem meglepő, hogy okosrendszerek és -megoldások vesznek minket körül, hiszen az okostelefonok mellett már számos olyan innováció teszi könnyebbé, komfortosabbá a mindennapjainkat, mint az okosotthon programok.

https-__vaszonkepszalon.hu_ - 2022 szeptember - Cikk3

Különleges faliképek saját kezűleg

Ha már unjuk a papírra való rajzolást vagy festést, kipróbálhatunk valami egészen újat: a vászonra való alkotást! Cikkünkben adunk néhány hasznos tippet, hogyan dobhatod fel otthonod általad készített vászon faliképpel, melynek garantáltan nagy sikere lesz!

Low section of woman wearing high heels

Magassarkú – négy tipp, hogyan alakítsd ki a mindennapi viseletre alkalmas cipőket

A magas sarok vonzó, csábító, szexi és nőies. Ez kétségtelen. De nem mindenható és nem egyeduralkodó! Ezt azért hangsúlyozzuk ki, mert sokan, akik nem érzik magukat jól a bőrükben, ha túlságosan magas a cipőjük sarka, szinte szégyenkeznek, és úgy vélik, hogy bizonyára kevesebbek nőiesség terén, mint a többiek. Ez azonban komoly félreértés! Pláne, hogy ma már olyan sokszínű a „sarokkínálat”, hogy gyakorlatilag bárki találhat magának olyan nagyságú, szélességű, kialakítású verziót, ami minden szempontból ideális.

alkalmi-ruha

Milyen alkalmi ruhákat érdemes viselni idén nyáron?

Az alkalmi ruhák tekintetében a férfiaknak könnyű a dolguk, hiszen egy elegáns farmer és ing, aztán már kész is az öltözék, a nőknél azonban nem ilyen egyszerű a dolog. Igaz, a 2022-es nyári divattrendek kínálatában minden stílus megtalálható, legyen az vad, kirívó vagy elegáns, a lényeg, hogy kényelmesen tudjuk hordani, lehetőleg több szezonon keresztül.

blackszerszam.hu - 2022 augusztus - LinkMarketing - 2

Megoldás váratlan helyzetekre

Ha kerültél már olyan előre nem látható helyzetbe, amikor nagyon rövid idő alatt kellett megoldanod a szituációt azért, hogy ne legyen belőle nagyobb baj, akkor tudod, hogy milyen sokat számít a felszerelés.

https-__www.codeguru.hu_ - 2022 augusztus - Cikk2

Izgalmas játékok az otthoni kikapcsolódáshoz

Szerinted is sokkal izgalmasabb a virtuális játékvilág, mint a szürke hétköznapok? Számodra a legjobb időtöltés, ha különleges karakterek bőrébe bújva megismerheted ezeket a nem mindennapi világokat? Ez esetben ez a cikk neked szól!