A takarítás során egy készülék biztosan a kezünkbe kerül: a porszívó. Ha belegondolunk, milyen nehéz lenne az életünk a kis masina nélkül, rögvest másképp tekintünk a modern kor e szerkentyűjére. Az viszont nem biztos, hogy mindenkihez egyforma porszívó passzol, sőt nagy valószínűséggel minden igény másféle eszközt igényel.
A következő néhány sorban egy közkedvelt porszívótípust, a kézi porszívót mutatjuk be, és megpróbáljuk kideríteni, miért annyira felbecsülhetetlen az értéke a hétköznapok életben.

Ki ne szeretne gyorsan végezni a feladatokkal? - Naná, hogy mindenki!

A porszívózás tulajdonképpen az alaposságról szól. A legkisebb morzsaszemek eltüntetéséhez érdemes beszerezni egy kézi porszívót a Porzsakcentrum.hu oldaláról, ahol számos kiegészítő is kapható porszívókhoz.

Hogy teljesen pormentes legyen minden, egy adott területen többször is ajánlott átmenni a géppel. Mi lenne, ha ennek mégsem kellene így lennie? A Porzsakcentrum.hu weboldalának kínálatában olyan darabok tartozékaival is találkozhatunk, amelyek elég nagy fejjel rendelkeznek ahhoz, hogy már az első mozdulatokkal tisztává varázsoljuk a padlót.

Ezzel nem kevés időt és energiát spórolhatunk meg. A minőségi porszívók legfontosabb kellékei nélkül aligha boldogulnánk, ezt is tartsuk szem előtt!

A másik fontos szempont a porszívók kiválasztása során, a gép tárolásának lehetősége. A hagyományos porszívókat mindig a helyükre tenni, s minden egyes alkalommal a lakás egyik pontjától a másikig kell cipelnünk őket. Ezzel szemben a kézi porszívót bárhol kényelmesen lerakhatjuk, nem foglal nagy helyet.

A megtakarítások eszköze

Számos olyan kellemetlenség érhet minket a hagyományos darabok használatakor, amelyeknek nem igazán örülünk. Ezek esetében ugyanis a cső mozgatásával végezzük a porszívózás folyamatát, emiatt sokszor le kell hajolnunk, a görnyedt tartás pedig komoly következményekkel járhat. Plusz terhet ró az ízületekre és a gerinc károsodása sem kizárt.

A kézi porszívóval mindez elkerülhető, mivel ez a darab egy felfelé mutató, hosszú karral rendelkezik, amelyet kényelmesen foghatunk, nem szükséges hajolgatni.

A kézi porszívóban továbbá motoros fejet helyeztek el, tehát a masina felszív, majd speciális keféivel lazítja is az alatta lévő felületet. Arról nem is beszélve, hogy ezt a típusú terméket sokkal olcsóbban szerezhetjük be.

Mivel kell számolnunk, ha a kézi porszívó mellett döntünk?

A kézi porszívók nagyobb zajt csapnak, mint a hagyományos változatok. Amennyiben érzékenyek vagyunk a porszívózás hangjára, akkor más produktumokat érdemes megvásárolunk. Habár találkozhatunk ebben a kategóriában csendesebb darabokkal, ezek jóval drágábbak lesznek.

Végül, de nem utolsósorban, a mozgatást illetően is vannak különbségek. A magasabb területek vagy a bútorok huzatának takarításához például fel kell emelnünk az egész porszívót.

Ne feledd, a porszívó egy hosszú távú beruházás, ezért mindig alaposan át kell gondolni, milyen típust szerzel be!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

klasszikus_gitarok_falnal_intermuzika

A klasszikus gitárokról, kezdőknek

A klasszikus gitár nagyszerű első gitárunk lehet, hiszen ezeket a hangszereket olyan árfekvésben kínálják, amelyek nem terhelik meg túlságosan pénztárcánkat.

hisense-klima.hu - 2023 március - LinkMarketing - 3

Milyen szabályokra kell figyelnünk a  klíma beszerelése előtt?

Az utóbbi években egyre több ember, cég dönt klímaberendezés felszerelése mellett, ugyanis egyrészt a növekvő energiaárak, másrészt a környezetváltozás, az átlaghőmérséklet emelkedése a nyári hónapokban maga után vonja, hogy alternatív fűtési-hűtési megoldásokat keressünk.

netpolc.hu - 2023 március - LinkMarketing - 3

Tippek a tökéletes szakács kabát kiválasztásához

A legtöbb étterem konyhájában a séfek és a szakácsok munkaruhában végzik feladataikat. A szakács kabátok sokrétű célt szolgálnak, elsősorban védelmet nyújtanak a konyhai szennyeződések ellen, kényelmet biztosítanak és megkülönböztetik a szakácsokat a konyhai személyzettől.

https-zoneklima.hu - 2023 március - Cikk 2

6 érv, a hőszivattyú telepítése mellett

A fosszilis energiahordozók kora lassan lejár a készletek kimerülése, az ezeket használó berendezések károsanyag-kibocsátása, valamint az új építésekre vonatkozó, a megújuló energiák használatát előíró szabályozások miatt, így a hőszivattyúk egyre nagyobb szerephez jutnak a jövőben.

https-__www.voxpay.hu_ - 2023 március - Cikk6

Parkolás, autópálya-matrica, tömegközlekedési jegy: mindhárom elfér egy alkalmazásban, de hogyan?

A 21. század egyik legnagyobb találmányai az okostelefonok, amelyek teljesen megreformálták a “telefonálásról” kialakult képünket, valamint a mobiltelefon, mint eszköz is egészen más funkciókat kapott. Ma már nem csak arra használjuk őket, hogy felhívjunk valakit, hanem sokkal több funkció elfér bennük. Ilyen például az is, hogy már másodpercek alatt vásárolhatunk mobiljegyeket.

toptarget.hu - 2023 március - LinkMarketing - 1

A Google Shopping nyújtotta lehetőségek

Ha az utóbbi néhány évben kerestünk már rá valamilyen termékre a Google rendszerében bizonyára észrevettük, hogy az oldal tetején a szöveges hirdetéstől külön blokkban, csempéken jelentek meg a keresésnek megfelelő termékek képei.

https-meseloajandekok.hu - 2023 március - Cikk2

Személyre szóló ajándékok bármilyen alkalomra

Ajándékot vásárolni sokszor nem egyszerű feladat. Egyesek számára évről évre nehezebb lesz valamilyen meglepetést találni, ami nem túlzó, de mégis érezteti az ajándékozottal, hogy személyesen neki készültünk, nem pedig valamilyen tucatmegoldással akartuk letudni a feladatot.

https-__energyhub.hu_ - 2023 február - Cikk5

EKR támogatás az energiakereskedők részére

Az energiahatékonysági kötelezettségi rendszer, vagy más néven EKR, abból a célból jött létre, hogy 2030-ban Magyarország végső energiafelhasználása a 2005-ben mért 785 PJ értéket ne haladja meg.

https-topredony.hu - 2023 február - Cikk3

Csúcsminőségű alumínium redőnyrendszerek

A precíz árnyékolás, a hatékony szigetelés és a sötétítés mellett a redőnynek számtalan praktikus funkciója ismert. Otthonunk kényelmét többféle szempontból is kifogástalanul szolgálja a magas minőségű redőny jelenléte a nyílászáróinkon.

httpswww.velekey-ekszervilag.hu - 2023 február - Cikk1

Milyen karórát érdemes választani?

Hatalmas választékkal találkozhatunk, amikor karórát szeretnénk vásárolni így nem könnyű kiválasztani azt az egyet, ami végül elnyeri a tetszésünket.

https-__marryjane.hu_ - 2023 február - Cikk1

Mit tehetünk ADHD esetén?

Aligha létezik olyan ember, aki ne hallott volna már a magatartásproblémákról, magatartás- és viselkedészavarokról, kiváltképp az ADHD-ról.