Minden ember életében eljön az a pillanat, amikor már nagy örömmel tölti el, ha egy zsúfolt nap után nem kell rohannia barátokkal találkozni, koncertre vagy épp bevásárolni, hanem hazatérve át tud öltözni kényelmes otthoni ruhába, és a kedvenc tevékenységének tud hódolni.

Neked hogy néz ki egy ilyen álomdélután? Mit csinálsz? Az otthonod melyik helyiségében töltenéd el legszívesebben az élettel teli tavaszi, a tikkasztó nyári, a színes őszi vagy a zord téli délutánokat?

Talán a legtöbben a zenehallgatás, olvasás, sorozatnézés, kézimunka lehetőségeket mondanák első körben, amelyek közül mindegyik kétségtelenül kreatív és pihentető tevékenység, de fontos, hogy meglegyen hozzá a kellő hely is.

Cseréld le a foteled!

Talán neked is meglepő lehet, de a Prémium bútoráruház függőfotel részlegén kínált darabok fantasztikus lehetőséget nyújtanak arra, hogy az otthonod szépítése mellett még a relaxálást biztosító tevékenységeknek is helyet adjanak.

Ha unod a régi foteledet, és szeretnél kicsit újítani, akkor mindenképpen érdemes a függőfotelt, mint lehetséges variációt megvizsgálni.

Mára ugyanis már minden stílusban és a lehető legváltozatosabb anyagból készült darabokat be tudja mindenki szerezni, így akár a klasszikus, akár a modern, akár a vintage, akár a romantikus stílusú otthonokba meg tudod találni a tökéletes darabot. Makramé, rattan, vászon vagy fém? Melyik áll közelebb az ízlésvilágodhoz?

Függőfotelek bel- és kültérre egyaránt!

Ha eddig még nem jött meg a kedved, akkor ezután garantáltan át fogod lapozni a Prémium bútoráruház függőfoteleit!

A jó hír ugyanis az, hogy egyre jobban kezd teret nyerni az a trend, ami szerint a függőfotel nem csak a kerti bútorok gyöngyszeme, hanem akár a nappalid éke is lehet. Ha szeretsz kint időzni a kertedben, akkor a meleg évszakok alatt kint használhatod, majd a hideg idő beálltával be is viheted az otthonodba a kedvenc függőfoteledet!

Bármelyik helyen is szeretnéd használni, biztosan az egyik legkedvesebb tevékenységeddé fog válni, hogy a kedvenc függőfoteledbe süppedve olvass, tanulj, horgolj, hímezz vagy épp rejtvényt fejts.

Téged melyik függőfotel és melyik szabadidős tevékenység vonz a legjobban?

Mikor lesz a következő álomdélutánod?

Ugye jól meghoztuk a kedved egy csendes elvonuláshoz, amikor a világ zajait magad mögött hagyva akár a nappalidban, akár a kertedben a békés, meghitt feltöltődést választod? Hidd el, nem fogod megbánni, ha időről időre beiktatsz ilyen nyugodalmas órákat, ugyanis olyan energiával tudnak eltölteni az ilyen pihentető tevékenységek, amire a rohanó hétköznapokban kétségtelenül nagy szükséged lesz.

Nézz hát körül otthon, és szerezz be minden hozzávalót, hogy mihamarabb hódolni tudj ennek a kikapcsolódási formának! Ne feledkezz meg egy klassz függőfotelről sem!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csimpistore.com - 2022 június - LinkMarketing - 2

Maradjunk kreatívak!

A kreativitás csak akkor valósulhat meg, ha a fantáziánk szabadon, kötöttségektől mentesen szárnyalhat.

Nincs több cikk