Ha létrehozol egy weboldalt, annak nyilvánvalóan oka van. Szeretnéd, ha ügyfeleid, vásárlóid több információt tudhatnának meg rólad vagy a cégedről. Egy honlap akkor jó, ha nem csak kellően informatív és szemre is tetszetős, hanem megfelelő a betöltési sebessége.

Miért olyan fontos az, hogy milyen gyors egy weboldal?

Nagyon sok múlik azon, hogy elég gyors-e a weboldalad – több, mint talán hinnéd. Míg évekkel ezelőtt az emberek hajlandóak voltak hosszú másodperceket várakozni, amíg a betárcsázós neten betöltöttek a weblapok, manapság már szinte mindenki a villámgyors okostelefonján akar hozzájutni az információkhoz, méghozzá minél hamarabb. Az az idő, amíg hajlamosak várni az emberek arra, hogy betöltsön egy honlap, lecsökkent 1-2 másodperc környékére.
Ha népszerű az, amivel foglalkozol – márpedig minden bizonnyal erre törekszel –, akkor nem engedheted meg magadnak, hogy időről időre akadozzon a weboldalad. Fel kell készülnöd arra, hogy mi van, ha egyszerre sokan látogatják és sok kérés érkezik be, ennek pedig az az egyik feltétele, hogy megfelelő erőforrásaid legyenek. Ha okosan választasz tárhely csomagot, akkor megteremtheted annak az alapfeltételeit, hogy egyetlen potenciális ügyfél se pattanjon le a weboldaladról annak lassúsága miatt!
Még egy érv a prémium tárhely mellett: ma már nem csak az emberek, hanem a Google is figyeli a weboldalak betöltési sebességét. Minél gyorsabb a honlapod, annál nagyobb az esélye annak, hogy a legjobb kulcsszavakra előkelő helyen rangsorol a keresőóriás, így pedig mondhatni ingyen vásárlókat tudsz szerezni. Hatalmas érték, ha egy jó keresőkifejezésre jó helyen szerepelsz a keresőkben, ezt az év végi mérlegen fogod látni igazán, ha sikerül ezt elérned.

Mit tud egy jó prémium tárhely?

A prémium tárhelyek ideális esetben kompatibilisek a legnépszerűbb CMS-ekkel, mint a WordPress, a Joomla és a Drupal, továbbá a PHP keretrendszerekkel is, mint amilyen a Laravel, a Symfony és a Yii. Persze az egyedi fejlesztésű szoftverek is üzemeltethetők prémium tárhelyen.
Https-_Rackforest.com_ - 2021 Augusztus - Cikk3

Ha a RackForestnél vásárolsz prémium tárhelyet, akkor a Softaculous Installer segítségével percek alatt telepítheted a legismertebb tartalomkezelő rendszereket vagy akár webáruházakat is.

Mi a helyzet a biztonsággal?

Fontos, hogy megfelelő legyen az adott tárhelyszolgáltató hozzáállása a biztonsági kérdésekhez, különösképpen, ha keretrendszerekről van szó. A WordPresst, a Drupalt és a Joomlát használó weboldalakat előszeretettel támadják a hackerek, így ezeket mindenképpen jól fel kell készíteni a támadások elhárítására.
Erre jó megoldás az Imunify360 szabályok használata, melynek keretein belül lehet védekezni a brute force támadások ellen, továbbá meg lehet akadályozni a vírusos fájlok feltöltését is többek között. Az Imunify360 segítségével alkalmazható captcha, amelynek teljesítése esetén adott a lehetőség a továbblépésre.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

002

Légy ott a Youtube-on is!

Ezért nem kérdés, hogy ha ott vagy Te is, akkor jó eséllyel potenciális vevőket érhetsz el vele. Persze nem mindegy, hogyan csinálod!

httpswww.skandimania.com - 2024 február - Cikk3

Hogyan válasszunk szaunát?

Bár Magyarországon rengeteg településen van szaunázási lehetőség, meghittebb, bensőségesebb lehet az élmény, ha az embernek van egy sajátja. Így mindig azokkal töltheti az idejét, akikkel szeretné, és el sem kell utazni egy kis frissítő szaunázáshoz.

https-__fogpotlasklinika.hu_ - 2024 február - Cikk2

Mi a megoldás fogatlanság esetén?

Nem csupán egy-egy elvesztett fog pótlására, de teljes fogatlanság fennállásakor is a fogimplantátumok jelentik a legideálisabb megoldást. Ilyenkor 3-8 implantátum segítségével fix híd készülhet, ha viszont az egyesével történő pótlás mellett döntenénk, akkor 12-14 implantátum válhat szükségessé állcsontonként.

https-konyhapanel.hu - 2024 február - Cikk1

A színek ereje a konyhában

A konyha nemcsak az étel elkészítésének helye, hanem egyben a családi és baráti összejövetelek hangulatos színtere is.

httpswww.skinshop.hu - 2024 január - Cikk1

A peptidek jelentősége a bőrápolásban

Sokféle újdonság akad a bőrápolás terén, az innovációkkal pedig nem mindig egyszerű lépést tartani. A peptidek is sokak számára még ismeretlenek, pedig egy kifejezetten sok kutatásnak alávetett alkotóelemről van szó.

unnamed-208

TOP-10 nagyszerű ajándék nőknek

Mivel a naptár tele van születésnapokkal, ünnepekkel és más különleges alkalmakkal egyetlen évben, mindig itt az ideje, hogy vásároljunk szeretteinknek.

https-_www.apisz.hu_ - 2024 január - Cikk2

3+1 csomagolási tipp költözéshez

Ha költözni kényszerülünk, vegyes érzések keringhetnek bennünk, hiszen bár izgatottak vagyunk az új lakhelyünk elfoglalása miatt, maga a költözés sokszor igen stresszes tud lenni.

cipoteszt.hu - 2024 január - LinkMarketing - 2

Mikor cserélj futócipőt?

Vannak, akik akkor cserélik le a futócipőjüket, amikor akciót látnak; mások akkor, ha saját bőrükön tapasztalják a kopás negatív hatásait.

httpsdodo.hu - 2024 január - Cikk6

A csodás ökoházak sokfélesége

Egyre többen élik tudatosan az életüket, s közben nagy erőfeszítéseket tesznek annak érdekében, hogy a minket körülvevő világ sokkal élhetőbb legyen.