Ha létrehozol egy weboldalt, annak nyilvánvalóan oka van. Szeretnéd, ha ügyfeleid, vásárlóid több információt tudhatnának meg rólad vagy a cégedről. Egy honlap akkor jó, ha nem csak kellően informatív és szemre is tetszetős, hanem megfelelő a betöltési sebessége.

Miért olyan fontos az, hogy milyen gyors egy weboldal?

Nagyon sok múlik azon, hogy elég gyors-e a weboldalad – több, mint talán hinnéd. Míg évekkel ezelőtt az emberek hajlandóak voltak hosszú másodperceket várakozni, amíg a betárcsázós neten betöltöttek a weblapok, manapság már szinte mindenki a villámgyors okostelefonján akar hozzájutni az információkhoz, méghozzá minél hamarabb. Az az idő, amíg hajlamosak várni az emberek arra, hogy betöltsön egy honlap, lecsökkent 1-2 másodperc környékére.
Ha népszerű az, amivel foglalkozol – márpedig minden bizonnyal erre törekszel –, akkor nem engedheted meg magadnak, hogy időről időre akadozzon a weboldalad. Fel kell készülnöd arra, hogy mi van, ha egyszerre sokan látogatják és sok kérés érkezik be, ennek pedig az az egyik feltétele, hogy megfelelő erőforrásaid legyenek. Ha okosan választasz tárhely csomagot, akkor megteremtheted annak az alapfeltételeit, hogy egyetlen potenciális ügyfél se pattanjon le a weboldaladról annak lassúsága miatt!
Még egy érv a prémium tárhely mellett: ma már nem csak az emberek, hanem a Google is figyeli a weboldalak betöltési sebességét. Minél gyorsabb a honlapod, annál nagyobb az esélye annak, hogy a legjobb kulcsszavakra előkelő helyen rangsorol a keresőóriás, így pedig mondhatni ingyen vásárlókat tudsz szerezni. Hatalmas érték, ha egy jó keresőkifejezésre jó helyen szerepelsz a keresőkben, ezt az év végi mérlegen fogod látni igazán, ha sikerül ezt elérned.

Mit tud egy jó prémium tárhely?

A prémium tárhelyek ideális esetben kompatibilisek a legnépszerűbb CMS-ekkel, mint a WordPress, a Joomla és a Drupal, továbbá a PHP keretrendszerekkel is, mint amilyen a Laravel, a Symfony és a Yii. Persze az egyedi fejlesztésű szoftverek is üzemeltethetők prémium tárhelyen.
Https-_Rackforest.com_ - 2021 Augusztus - Cikk3

Ha a RackForestnél vásárolsz prémium tárhelyet, akkor a Softaculous Installer segítségével percek alatt telepítheted a legismertebb tartalomkezelő rendszereket vagy akár webáruházakat is.

Mi a helyzet a biztonsággal?

Fontos, hogy megfelelő legyen az adott tárhelyszolgáltató hozzáállása a biztonsági kérdésekhez, különösképpen, ha keretrendszerekről van szó. A WordPresst, a Drupalt és a Joomlát használó weboldalakat előszeretettel támadják a hackerek, így ezeket mindenképpen jól fel kell készíteni a támadások elhárítására.
Erre jó megoldás az Imunify360 szabályok használata, melynek keretein belül lehet védekezni a brute force támadások ellen, továbbá meg lehet akadályozni a vírusos fájlok feltöltését is többek között. Az Imunify360 segítségével alkalmazható captcha, amelynek teljesítése esetén adott a lehetőség a továbblépésre.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Aerial view floating solar cell power plant with solar cell gene

A napelem jövője – Javítandó tényezők

A klímakárosító fosszilis tüzelőanyagokról a tiszta, megújuló energiaforrások felé történő gyorsuló elmozdulás középpontjában a szén-dioxid-kibocsátás radikális csökkentése áll.

https-__www.szaniteronline.hu_ - 2022 szeptember - Cikk1

Szeretnél takarékoskodni az energiával?

Erre természetesen mindenki azt feleli, hogy persze, hiszen ki szeretne feleslegesen pénzt kiadni? Az elszabaduló energiaárak és a brutális mértékű infláció még a tehetős embereket is ugyancsak próbára teszi, hát még azokat, akik nem rendelkeznek jónak mondható jövedelemmel.

https-__glutenmenteslisztek.hu_ - 2022 szeptember - Cikk3

A tökéletes karácsony speciális diéta mellett is lehetséges

Igaz, hogy még csak nemrégiben köszöntött be az ősz, de mire kettőt pislogunk, már itt is lesz a december és vele együtt a karácsonyi összejövetelek, amelyeknek alapvető részét képezi az evés, és sajnos néha a túlzott mennyiségű vagy egészségtelen ételek elfogyasztása is.

https-__wagnersolar.hu_ - 2022 szeptember - Cikk1

Ismerd meg a jövő napelemes rendszerét!

Ma már nem meglepő, hogy okosrendszerek és -megoldások vesznek minket körül, hiszen az okostelefonok mellett már számos olyan innováció teszi könnyebbé, komfortosabbá a mindennapjainkat, mint az okosotthon programok.

https-__vaszonkepszalon.hu_ - 2022 szeptember - Cikk3

Különleges faliképek saját kezűleg

Ha már unjuk a papírra való rajzolást vagy festést, kipróbálhatunk valami egészen újat: a vászonra való alkotást! Cikkünkben adunk néhány hasznos tippet, hogyan dobhatod fel otthonod általad készített vászon faliképpel, melynek garantáltan nagy sikere lesz!

Low section of woman wearing high heels

Magassarkú – négy tipp, hogyan alakítsd ki a mindennapi viseletre alkalmas cipőket

A magas sarok vonzó, csábító, szexi és nőies. Ez kétségtelen. De nem mindenható és nem egyeduralkodó! Ezt azért hangsúlyozzuk ki, mert sokan, akik nem érzik magukat jól a bőrükben, ha túlságosan magas a cipőjük sarka, szinte szégyenkeznek, és úgy vélik, hogy bizonyára kevesebbek nőiesség terén, mint a többiek. Ez azonban komoly félreértés! Pláne, hogy ma már olyan sokszínű a „sarokkínálat”, hogy gyakorlatilag bárki találhat magának olyan nagyságú, szélességű, kialakítású verziót, ami minden szempontból ideális.

alkalmi-ruha

Milyen alkalmi ruhákat érdemes viselni idén nyáron?

Az alkalmi ruhák tekintetében a férfiaknak könnyű a dolguk, hiszen egy elegáns farmer és ing, aztán már kész is az öltözék, a nőknél azonban nem ilyen egyszerű a dolog. Igaz, a 2022-es nyári divattrendek kínálatában minden stílus megtalálható, legyen az vad, kirívó vagy elegáns, a lényeg, hogy kényelmesen tudjuk hordani, lehetőleg több szezonon keresztül.

blackszerszam.hu - 2022 augusztus - LinkMarketing - 2

Megoldás váratlan helyzetekre

Ha kerültél már olyan előre nem látható helyzetbe, amikor nagyon rövid idő alatt kellett megoldanod a szituációt azért, hogy ne legyen belőle nagyobb baj, akkor tudod, hogy milyen sokat számít a felszerelés.

https-__www.codeguru.hu_ - 2022 augusztus - Cikk2

Izgalmas játékok az otthoni kikapcsolódáshoz

Szerinted is sokkal izgalmasabb a virtuális játékvilág, mint a szürke hétköznapok? Számodra a legjobb időtöltés, ha különleges karakterek bőrébe bújva megismerheted ezeket a nem mindennapi világokat? Ez esetben ez a cikk neked szól!