Miért éri meg előfizetni prémium tárhelyre?

Ha létrehozol egy weboldalt, annak nyilvánvalóan oka van. Szeretnéd, ha ügyfeleid, vásárlóid több információt tudhatnának meg rólad vagy a cégedről. Egy honlap akkor jó, ha nem csak kellően informatív és szemre is tetszetős, hanem megfelelő a betöltési sebessége.

Miért olyan fontos az, hogy milyen gyors egy weboldal?

Nagyon sok múlik azon, hogy elég gyors-e a weboldalad – több, mint talán hinnéd. Míg évekkel ezelőtt az emberek hajlandóak voltak hosszú másodperceket várakozni, amíg a betárcsázós neten betöltöttek a weblapok, manapság már szinte mindenki a villámgyors okostelefonján akar hozzájutni az információkhoz, méghozzá minél hamarabb. Az az idő, amíg hajlamosak várni az emberek arra, hogy betöltsön egy honlap, lecsökkent 1-2 másodperc környékére.
Ha népszerű az, amivel foglalkozol – márpedig minden bizonnyal erre törekszel –, akkor nem engedheted meg magadnak, hogy időről időre akadozzon a weboldalad. Fel kell készülnöd arra, hogy mi van, ha egyszerre sokan látogatják és sok kérés érkezik be, ennek pedig az az egyik feltétele, hogy megfelelő erőforrásaid legyenek. Ha okosan választasz tárhely csomagot, akkor megteremtheted annak az alapfeltételeit, hogy egyetlen potenciális ügyfél se pattanjon le a weboldaladról annak lassúsága miatt!
Még egy érv a prémium tárhely mellett: ma már nem csak az emberek, hanem a Google is figyeli a weboldalak betöltési sebességét. Minél gyorsabb a honlapod, annál nagyobb az esélye annak, hogy a legjobb kulcsszavakra előkelő helyen rangsorol a keresőóriás, így pedig mondhatni ingyen vásárlókat tudsz szerezni. Hatalmas érték, ha egy jó keresőkifejezésre jó helyen szerepelsz a keresőkben, ezt az év végi mérlegen fogod látni igazán, ha sikerül ezt elérned.

Mit tud egy jó prémium tárhely?

A prémium tárhelyek ideális esetben kompatibilisek a legnépszerűbb CMS-ekkel, mint a WordPress, a Joomla és a Drupal, továbbá a PHP keretrendszerekkel is, mint amilyen a Laravel, a Symfony és a Yii. Persze az egyedi fejlesztésű szoftverek is üzemeltethetők prémium tárhelyen.
Https-_Rackforest.com_ - 2021 Augusztus - Cikk3

Ha a RackForestnél vásárolsz prémium tárhelyet, akkor a Softaculous Installer segítségével percek alatt telepítheted a legismertebb tartalomkezelő rendszereket vagy akár webáruházakat is.

Mi a helyzet a biztonsággal?

Fontos, hogy megfelelő legyen az adott tárhelyszolgáltató hozzáállása a biztonsági kérdésekhez, különösképpen, ha keretrendszerekről van szó. A WordPresst, a Drupalt és a Joomlát használó weboldalakat előszeretettel támadják a hackerek, így ezeket mindenképpen jól fel kell készíteni a támadások elhárítására.
Erre jó megoldás az Imunify360 szabályok használata, melynek keretein belül lehet védekezni a brute force támadások ellen, továbbá meg lehet akadályozni a vírusos fájlok feltöltését is többek között. Az Imunify360 segítségével alkalmazható captcha, amelynek teljesítése esetén adott a lehetőség a továbblépésre.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból