Követem Design Pride-hónap: Tökéletes Pride-smink variációk a felvonulásra

Pride-hónap: Tökéletes Pride-smink variációk a felvonulásra

Promóció

A Pride-hónap végéhez közeledve, a hétvégén megrendezték az első online Global Pride-ot. A koronavírus idején a feltétel nélküli szeretet nevében rendezett eseményeken azonban érdemes az egészségünk megőrzéséért is tennünk. A júliusban megrendezésre kerülő felvonulásokon a szájmaszk viselete persze nem ok arra, hogy lemondjunk a ragyogó sminkekről.

A szájmaszk nem akadály

Promóció
- Advertisement -

A Pride júliusban tartott felvonulásain a figyelemfelhívó jelmezek, zászlók és a koronavírus-járvány folytán színes maszkok biztos kiegészítői az eseményeknek. A legtöbben élénk sminkkel is feldobják az aznapi szerelésüket. A szájmaszk viselete azonban nem feltételezi, hogy ez utóbbiról le kellene mondanunk, mindössze érdemes a szemekre terelni a hangsúlyt, írja a Manrepeller.

Csillogós, vad smink a Pride-ra / Fotó: Hawwaa Ibrahim

Ha figyelemfelkeltő Pride-sminkre vágyunk, érdemes bevetni a szemhéjra applikálható csillámport vagy konfettire hasonlító darabokat. Mielőtt azonban erre sor kerülne, vigyünk fel szemhéjra tervezett primer-krémet, majd egy kis színt!

A ragyogó csillogás érdekében érdemes élénkebb színeket választani, lilát, rózsaszínt, kéket vagy burgundi vöröset. Ezek leginkább a barna szemszínnel harmonizálnak. A kék szeműeknek érdemes az arany vagy az élénkebb barack, narancssárga korongokból álló palettákhoz fordulnia.

Képezzünk finom átmenetet a kiválasztott szín különböző árnyalataival, majd az erre tervezett, speciális sminkragasztóval vigyük fel a csillámokat a már kifestett szemhéjunkra! A teljes összhatás érdekében érdemes a szemhéj festék színével harmonizáló highlightert választani, amit az arccsontra és az orrunk hegyére felhintve briliáns ragyogást érhetünk el.

Finomabb Pride-smink csillogás

Ha az előbbi példánál egy fokkal finomabb sminkre vágyunk, hagyjuk el a szemhéjfestéket, helyette válasszunk csillogó szemceruzát vagy tust. A mélyebb összhatásért a vízvonalunkra is felvihetünk egy csíkot feketével vagy fehérrel.

Visszafogottabb Pride-smink / Fotó: Priss Plastic

Előbbi a szemre tereli a figyelmet, utóbbi pedig tágítja a tekintetet. Ha ezzel végeztünk, az erre tervezett, speciális sminkragasztóval helyezzük fel a színes, apró szemű csillámokat, nem elsősorban a szemhéjunkra, inkább a szemöldökcsontunkra!

Hírességek, akik elég bátrak ahhoz, hogy megmutassák magukat smink nélkül

Vannak, akik számára a smink a természetes A legtöbb színésznő, énekesnő vagy modell a sminknek köszönhetően mindig tökéletes formáját mutatja. Vannak, akiknek az imidzséhez olyan szorosan kötődik a jellegzetes smink, hogy anélkül szinte felismerhetetlenek. Discover & share this Joker GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

A szemzugba vigyünk fel vibráló színű highlightert, vagy ha éppen nincsen kéznél, a szemhéjfesték-palettáink élénkebb árnyalatait is segítségül hívhatjuk!

Színes Pride-smink / Fotó: Charlie Fletcher

Ha kevésbé rajongunk a csillámokért, azokból kicsit kevesebbet felvéve a szemöldökcsontunkra tudunk változtatni a Pride-felvonulásra tervezett sminkünkön. A ragyogásról azonban glitterek nélkül sem kell lemondani. Ragyogó, élénk színű szemhéjceruzával könnyedén kiemelhetjük tekintetünket.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3