Katherine Heigl, Cardi B és Jennifer Lopez mind megmutatták a rajongóiknak természetes, sminknélküli arcukat.

Vannak, akik számára a smink a természetes

A legtöbb színésznő, énekesnő vagy modell a sminknek köszönhetően mindig tökéletes formáját mutatja. Vannak, akiknek az imidzséhez olyan szorosan kötődik a jellegzetes smink, hogy anélkül szinte felismerhetetlenek.

The Joker GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Joker GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Összegyűjtöttük azokat a leghíresebb nőket, akik saját közösségi oldalaikon mutatták meg valódi arcukat.

Heidi Klum

Heidi Klum
/ Fotó: Heidi Klum Hivatalos Instagram-Oldala

Heidi Klum ezt a fotót akkor osztotta meg magáról, mielőtt kisminkelték volna az American Got Talent című showműsor kedvéért, amiben zsűritagjaként lépett a kamerák elé.

Britney Spears

Britney Spears
/ Fotó: Britney Spears Hivatalos Instagram-Oldala

Britney Spears elmondhatja magáról, hogy munkásságának egy múzeum állít emléket. Ezt a ritka, sminkmentes képet a sztár 35 évesen osztotta meg magáról az Instagramon reggeli kávézgatás közben, ezzel üdvözölve az összes rajongóját

Katherine Heigl

Katherine Heigl
/ Fotó: Katherine Heigl Hivatalos Instagram-Oldala

Katherine Heigl színésznő sem szégyelli a smink nélküli arcát. Gyermekével, Joshua Bishop Kelly Jr-ral együtt készítette ez a reggeli életképet. A színésznőt olyan filmekben láthattuk, mint a Felkoppintva vagy az Öldöklő szerelem.

Helen Mirren

Helen Mirren
/ Fotó: Helen Mirren Hivatalos Instagram-Oldala

Helen Mirren az Oscar-díj átvétele előtt „lőtte” ezt a szelfit magáról. A 72 éves színésznőnek sem kell szégyenkeznie és teljesen nyugodtan a kamerák és fotósok elé léphet smink nélkül is. A királynő című filmben nyújtott alakításáért kapta a díjat, és úgy tűnik, Mirren vonzódik ehhez az uralkodói szerepkörhöz, hiszen az HBO új sorozatában a hírhedt orosz cárnőt, Nagy Katalint alakította.

Cardi B

Cardi B
/ Fotó: Cardi B Hivatalos Instagram-Oldala

Cardi B imidzséhez annyira erősen kötődik a jellegzetes sminkje, hogy anélkül nyugodtan kimehet bárhová, szinte senki sem ismeri fel. A rapperkirálynő a koronavírus-járvány idején sem tétlenkedett, hiszen a vírus-ihlette dal bevételeit jótékony célokra ajánlotta fel.

Jennifer Lopez

https://www.instagram.com/p/Bsy2BJKA762/

Jennifer Lopez ötvenévesen fiatalokat megszégyenítő alakkal büszkélkedhet, amit nem csak A Wall Street pillangói című sztriptízes filmben, hanem a kifutón is megmutatott. Lopez az arcbőrére sem panaszkodhat, amit a Miamiban készült fotója is alátámaszt.

Michelle Pfeiffer

https://www.instagram.com/p/B5YERZfp95t/

Michelle Pfeiffer a jelenleg utómunka fázisban lévő French Exit című filmjének forgatásakor osztotta meg ezt a képet. A színésznő a stábot Kanadában hagyva elugrott családjához megünnepelni a hálaadást.

„Nagyon izgatott vagyok, hogy lássam a családomat hálaadáskor, de hiányozni fog a montreáli stáb” – írta a 61 éves Pfeiffer.

Gwyneth Paltrow

About last night… had the immense pleasure of interviewing @grantalexandra one of THE most brilliant, expansive, talented thinkers I have ever had the pleasure of speaking with. A beautiful gathering in celebration of beauty just the way we come. The one on my left ain’t so bad either. #nomakeup #goopglow

No Description

Gwyneth Paltrow a természetes szépség híve, és ebben partnerre is talált olyan celebnők személyében, mint Demi Moore és Alexandra Grant. Az Instagramon megosztott közös szeflijük tanúsága szerint arcfestés nélkül is vonzóak. Az, hogy a színésznő smink nélkül mutatkozik, még a kevésbé meglepő dologközé tartozik vele kapcsolatban. Korábban ugyanis vagina illatú gyertya bevezetésével sokkolta a rajongóit.

Kylie Jenner

skin ✨

No Description

Kylie Jenner a legfiatalabb, önerőből elért milliárdos a világon, főképp a szépségipari vállalatának tulajdonosaként érte ezt el. Így nyilvánvaló lenne, hogy mindig van mit magára kennie. Ennek ellenére a sztár makeupmentes fotót posztolt magáról az egyik legnagyobb képmegosztón, büszkén vállalva bőrének természetességét. Jennernek viszont szülés után megváltozott az alakja, amit a rajongói sem hagytak szó nélkül. A fenti Instagram-kép viszont csalóka, hiszen a karantén idején a brit Daily Mail fotósa tényleg smink nélkül kapta lencse végre. A fotó tanúsága szerint tényleg nagyban megváltozik külseje a közösségi médiában ismerttől. Emiatt jobban kiakadnak a rajongók, mint a szülés után megváltozott alakja miatt.

Köszönjük, Celebrity Nine!

További érdekességeket találhatsz hírességekről a ContextUs Sztárok rovatában!

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet