Az új Prince-albumon, a Sign O’ The Times-on kiadatlan dalok is hallhatók

A Cosmic Day című szerzemény a hamarosan újramegjelenő Prince-albumon, a Sign O’ The Times-on hallható.

Felújított formában érkezik az album

A 2016-ban elhunyt énekes máig népszerű, íg nem csoda, hogy Prince életét nem csak életrajzi könyv, de dokumentumfilm is feldolgozta.

Az új megjelenést a legedás előadó szellemi örökségét kezelő, Prince Estate jelentette be. A Sign O’ The Times című, 1987-ben kiadott lemez felújított és kibővített változatban lesz elérhető, amely tartalmazza majd a Cosmic Day című dalt is, írja a Dazed.

prince uj album sign o the times
/ Fotó: Getty Images

Az album 2020. szeptember 25-re várható, amelyen a Sign O’ The Times új verziója mellett további kiadatlan dalok is hallgatók. Ezen kívül megjelenik majd két teljes koncertfelvétel is, amelyen látható lesz Prince egyetlen közös fellépése Miles Davis-szal.

Korábban is meglepte a rajongókat a Prince Estate 

A Prince Estate májusban egyébként háromnapos élő streamkoncertet adott Prince 1985-ös Purple Rain turnéjáról, a koronavírus-járvány ellen tett erőfeszítések támogatása érdekében.

Cosmic Day (2020 Remaster)

Provided to YouTube by Warner Records Cosmic Day (2020 Remaster) · Prince Cosmic Day ℗ 2020 NPG Records Inc. under exclusive license to Warner Records Inc. E…

A program részeként néhány, korábban nem hallható anyagot is bemutattak Prince-től, többek között egy 2005-ben készült rádiófelvételt is.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból