Bár a kor előrehaladtával az arc különböző területein megjelenő barázdákkal nehéz megbarátkozni, de előbb vagy utóbb mindenki szembesül a bőröregedéssel, mivel ez egy természetes folyamat.

A legbosszantóbbak az ajkak felett megjelenő, függőleges lefutású ráncok, mivel ezek különösen öregítik az arc megjelenését. Sőt, sminkelésnél is bosszantóak tudnak lenni, mivel a rúzs könnyedén belefuthat ezekbe a barázdákba.

De a jó hír az, hogy létezik egy olyan készítmény, amelynek a segítségével halványíthatod a redőket, és megelőzheted a barázdák elmélyülését. Ez pedig nem más, mint a QMS Medicosmetics Hungary szájránckréme, amelyben négy különböző hatású hialuronsav, wakame algakivonat és növényi fitoszterol került kombinálásra, hogy a termék megfelelően tudjon gondoskodni az ajkak környéki bőr fiatalos teltségéről.

Ahhoz azonban, hogy látványos és tartós eredményt tudj elérni a ráncok kezelésében vagy megelőzésében, fontos, hogy több ponton is beavatkozz a ráncképződés folyamatába!

Dolgozz ki egy bőrápolási rendszert!

Amennyiben sikerül kidolgoznod egy rendszeres otthoni arcápolási rutint, akkor nagy lépést tehetsz annak érdekében, hogy a bőröd ismét elkezdje termelni a feszességéhez, a tömörségéhez és a simaságához szükséges anyagokat. Továbbá ezáltal vissszaszoríthatod az elasztikus és a kollagénrostok lebontását is, amely szintén nagymértékben hozzájárul a mimikai ráncok hangsúlyosabbá válásához.

Ezeket a lépéseket semmiképpen sem szabad kihagynod!

Először is szükség van az arc letisztításra és tonizálásra, mivel az ápoló hatóanyagokat tartalmazó készítmények csak teljesen tiszta bőrön képesek kifejteni a hatásukat.

Aztán következhet a hámlasztás, amely elősegíti a bőr saját nedvességtároló és támasztó szöveteinek felépülését, a bőrben termelődő kollagén és hialuronsav mennyiségének növekedését, és csökkenti a túlzott pigmentációt, amely szeplők és foltok formájában jelenhet meg a bőrön.

Ezután jöhet a kollagén felvitele, amelynél a legtöbb kollagénes készítmény elbukik, mivel a bennük felhasznált molekulák túl nagyok ahhoz, hogy valóban képesek legyenek hasznosulni. A QMS 97%-ban bőrazonos kollagénszérumai azonban könnyedén megugorják ezt a feladatot, amelynek köszönhetően rugalmasabbá teszik a bőrt, és segítik az újjáépítési folyamatokat.

A következő lépés a hialuronsav alkalmazása

Mivel a hialuronsav egy olyan vegyület, amely a saját súlyának többszörösét képes megkötni, így sokkal feszesebbé és teltebbé teheti például az ajkak környékén megtalálható bőrt. Így érdemes ennek a bevitelét is beépítened a bőrápolási rutinodba.

Ha pedig szeretnéd még inkább felpezsdíteni a bőröd vérkeringését és a nyirokkeringést, akkor érdemes egy speciális, ajkak körüli arcmasszázst is bevetned.

Végül ne feledkezz meg a fényvédelemről sem!

A fényvédelem kiemelt jelentőséggel bír, mivel ezáltal elkerülhetőek a pigmentzavarok és az UV-sugárzás kollagénroncsoló és öregítő káros hatása is kivédhető.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-__www.premiumbutor.hu_ - 2024 május - Cikk4

Teremtsd meg a könnyű nyári ebédekhez az ideális környezetet!

Úgy tűnik, menthetetlenül beköszöntött a nyár minden szépségével és ódiumával együtt. Természetesen most még nincs részünk rekkenő hőségben, amikor legszívesebben egész napra elbújnánk az árnyékos lakásunk hűvösében, de hamarosan ennek is itt lesz az ideje.

Troubled man suffering mental illness

A szorongás fajtái

Bár a szorongásban szenvedő emberek mindegyikére jellemző a túlzott feszültség és nyugtalanság érzése, a betegségnek olyan különböző típusai léteznek, amiket felsorolva, árnyaltabban láthatjuk, mi is a különbség az egyes altípusok és tüneteik között.

https-yolofood.hu - 2024 április - Cikk4

Életmódváltás lépésről lépésre

Az életmódváltás segítségével kiegyensúlyozott és egészséges életmódot lehet kialakítani, például kerülni kellene az esti filmnézés közben a nasikat, vagy csökkenteni a szénsavas üdítőitalok fogyasztását.

https-egeszsegpajzs.hu - 2024 április - Cikk4

A fűszeres csirkecomb pirulása zene füleinknek

Van az a pont, amikor egy tál zamatos étel gondolatától vagy a tűzhelyen piruló hússzeletek hangjától is rendkívül megéhezünk, és alig várjuk, hogy falatozni kezdjünk. Azonban nincs mindig idő minőségi fogásokat készíteni, hiába esne jól némi finomság.

https-__adlab.hu_ - 2024 április - Cikk4

Megéri a saját brandre hirdetni Google Ads-ben?

A PPC hirdetések hatékonyságát senki sem vitatja, sok vállalkozás él is vele különböző céljai eléréséhez, azonban annak megítélése már nem ennyire egyértelmű sem a szakmabeliek, sem a laikusok körében, hogy érdemes-e saját márkanévre hirdetni.

https-__webshop.tisztalevegot.hu_ - 2024 április - Cikk2

Amit a HEPA-szűrőről tudni kell

A HEPA-szűrők redőzött kialakítással rendelkeznek, amelynek köszönhetően minden olyan részecske fennakad rajtuk, amely minimum 0,3 mikrométeres nagyságú.

https-www.meseweb.hu - 2024 március - Cikk2

Mik a kislányok kedvenc mesekönyvei?

A kislányok nagyon szeretik, ha meséskönyvből olvasunk nekik, hiszen ilyenkor ők maguk képzelhetik el az egész történetet és alig várják, hogy napról napra egyre tovább haladjunk a történetben.

https-__mufushop.hu_ - 2024 március - Cikk2

Csodaszép kert télen-nyáron!

Egy szép, üde zöld gyeppel rendelkező kertbe mindig öröm kiülni vagy csak kitekinteni az ablakon és megszemlélni a kinti színkavalkádot.

patikamra.hu - 2024 március - LinkMarketing - 1

Miért érdemes kollagént fogyasztani?

Napjainkban egyre többször találkozhatunk kollagén tartalmú készítményekkel, sokan viszont csak a szépségre való pozitív hatásairól ismerik ezt az anyagot.

alkatreszekrobogohoz.hu - 2024 március - LinkMarketing - 2

A megfelelő helyzetjelző izzó kiválasztása és cseréje

A járművek láthatósága több okból is kifejezetten fontos a mindennapos közlekedés során. Természetesen már önmagában azért is, mert ha nem működnek a lámpák, akkor szinte garantáltan érkezni fog a csekk, és fizethetjük a büntetést.