Rácz Jenő és felesége, Rácz-Gyuricza Dóra ősszel jelentették be, babát várnak. A kismama már ötödik hónapjában jár, és aggódik a súlya miatt.

Rácz-Gyuricza Dóra félt, túl sokat szedett fel terhessége során

Rácz-Gyuricza Dóra Instagram-oldalán osztotta meg aggodalmait, amiről a 24.hu is írt.

Ma reggel ráálltam a mérlegre és bevallom, kicsit bepánikoltam.. +6,5 kiló… pedig még csak az ötödik hónapban vagyok.. Éés el is érkeztünk egy újabb tabu témához, amiről kevesen beszélnek ŐSZINTÉN. Alapból is nehéz XXI. századi nőként úgy terhesnek lenni, hogy ne stresszeljük szét magunkat a hízáson, de a borzasztó kismama fórumokon egymást nyomasztják az anyukák a kiszínezett történeteikkel.. hogy ők csak 3 kilót híztak, sőőt a kórházból kevesebb súllyal jöttek haza, mint ahonnan indultak stb.

A kismama végül rájött, túlgondolja a dolgot, és nincs miért félnie.

A kezdeti pánikom után eszembe jutott anyukám, aki 5 alkalommal is volt várandós, sőt a bátyámmal veszélyeztetett terhesen 35 kiló ment fel rá, majd amint szoptatni kezdett, olyan sovány lett mint azelőtt soha. Anyukám csodás, gyönyörű, szépek a cicijei, a lábai az egész lénye ragyog, pedig megviselte a sok-sok változás a testét. Akkor én hova aggódok?!

Gyuricza Dóra kijelentette, jól esik neki a sportolás, és figyelni fog az egészséges táplálkozásra, de nem fog mindent elkövetni és sanyargatni magát csak azért, hogy a legjobb formájában maradjon.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet