DC-karakterek, akik megmenthetnék a Ragadozó madarak folytatását

Úgy tűnik, a Harley Quinnre koncentráló szuperhősmozi, a Ragadozó madarak eddig elhasalt a nézőknél és a kritikusoknál is. A DC néhány karaktere felturbózhatja vagy épp lehúzhatja egy második rész minőségét. Azokról is megemlékeztünk, akiket necces lenne szerepeltetni.

Barbara Gordon, az adathalász

barbara gordon dc
Barbara Gordon / Fotó: Screen Rant

Gyermekként csodálta Batmant. James Gordon, a denevéremberrel együttműködő nyomozó nevelt lánya. Fotografikus memóriával rendelkezik, az adatgyűjtés játszi könnyedséggel megy neki. Atlétika terén is képezte magát, és a Batgirl jelmezét is magára öltötte.

A szuperhősködésről Batman próbálta meg lebeszélni. Miután Barbara letett róla, Orákulum néven segítette információval a bűnüldöző szerveket. Joker pisztolylövése később tolószékbe kényszerítette. Abszolút helye lenne egy folytatásban.

Méregcsók, az ökoterrorista

meregcsok poison ivy
Méregcsók / Fotó: DC Comics

Az 1995-ös kultikusan rosszul sikerült Batman és Robinban Uma Thurman formálta meg. Méregcsók eredetileg kémikus és környezetvédő aktivista, aki addig mérgezte magát, amíg ő maga is az lett. Ezen kívül olyan feromonokat képes kibocsátani, amelyek elbűvölnek férfit és nőt egyaránt. Nehéz dió lenne jól beilleszteni őt egy esetleges folytatás sztorijába.

Katana, a „legélesebb kés”

Katana In DCEU Suicide Squad
Katana az Öngyilkos osztag című filmben / Fotó: Screen Rant

A harcművészetekben rendkívüli képzettségre szert tevő japán lány kardjában halott kedvese lelke rejtezik. Feltűnt egy rövid ideig a látványosat bukó Öngyilkos osztagban, azonban értő kezekben jobban is elsülhetne a karaktere.

Macskanő, egy ismerős arc

catwoman dc
Macskanő / Fotó: DC Comics

A Robert Pattinsonnal esedékes Batmanben biztos, hogy benne lesz. Így azért lehet túl sok lenne, ha még egy következő Ragadozó madarak filmben is szerepelne. A filmes feldolgozásai elég vegyesre sikerültek, azonban kijelenthető, hogy abszolút van potenciál ebben a karakterben. Csak lehet Macskanőből is megárt a sok.

Lady Blackhawk, a mesterpilóta

DC Comics Lady Blackhawk
Lady Blackhawk / Fotó: Screen Rant

Azon hősök sorát gyarapítja, akiknek semmilyen szuperereje nincs. Egyszerűen csak egy kifejezetten tehetséges pilóta. Bár elég erősen emlékeztet a South Park Dekoltázs őrnagyára, lehetne módot találni arra, hogy jól írják bele egy esetleges folytatásba.

Lady Shiva, az utazgató orgyilkos

Lady Shiva
Lady Shiva / Fotó: Screen Rant

Egy vietnámi származású harcművész, aki a világot járva folyamatosan próbára teszi magát és elszántan tökéletesíti képességeit. Kapcsolatban állt Ra’s al Ghul szervezetével. Profi bérgyilkos, aki számos Gotham világához kötődő képregényben szerepelt. Érdekes irányokba tudnák elvinni a karakterét, csak jó írókra van ehhez szükség.

Power Girl, az „erős női karakter”

power girl dc
Power Girl / Fotó: Képregény-net

Superman unokatestvére, a rokonhoz mérten hasonló erővel és képességekkel. Nevetségessé tenné Harley Quinn bandáját, ha a tagok közt bukkanna fel. Egyszerűen túl nagyok a szintbeli különbségek.

Vörös sisak, a tékozló fiú

red hood
Vörös sisak / Fotó: Screen Rant

Ő volt a „második Robin”, akit az olvasók kevésbé kedveltek. Ezért az írók Jokerrel agyonverették, majd Ra’s al Ghul segítségével immáron gonosztevőként támasztották fel. Bizarr, ahogy ez a karakter létrejött a képregényekben, viszont innen szép nyerni.

Joker, akire jó ideig nincs szükség

21110750 d79e6225eee0cd448ed9b88a2f034435 wm
Jared Leto Joker szerepében / Fotó: The Hollywood Reporter

Joaquin Phoenix alakítása után egyszerűen kínos lenne Jared Letót ismét ebben a szerepben látni. Ráadásul Joker szakított Harley Quinnel, így a történet sem indokolja, hogy az ikonikus bajkeverőt előhúzzák a zsebükből az alkotók. Tessék ezúttal másból főzni.

Köszönjük, Screen Rant!


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból