A Bristoli Egyetem hallgatóját, Reegan Kayt eszméletlenre verték, miután egy kocsiba rángatták, és egy férfi "ribancnak" nevezte.

A Daily Star számolt be egy bristoli egyetemi hallgató esetéről, aki az egyik este a barátjával sétált haza, ám az autójához érve megtámadta egy férfi, aki eszméletlenre verte őt.

A hírportál cikke szerint annyira hevesen ütötte a lányt, hogy annak az elülső foga teljesen kitört, miközben próbálta őt belökni az autóba.

Reegan Kay Bristol Nők Elleni Erőszak
/ Fotó: Kay Twitter-Oldala
Az angol irodalmat tanuló lány elmondása szerint körülbelül 15 másodpercre volt a barátjával a bejárati ajtótól, amikor egy autó megállt mellettük, a benne ülők pedig kiabálni kezdtek nekik arra sarkallva, hogy szálljanak be az ő autójukba.

“Megálltunk, mert megijedtünk. Azt kérdezték, hová akarunk menni, mire azt mondtuk, hogy «nem, ez ijesztő, nem szabad ilyet csinálni fiatal lányokkal»” – mesélte az esetet Kayt. “A következő dolog, amire emlékszek, hogy a srác megragadott a ruhámnál fogva, berángatott a kocsiba, ököllel arcon ütött, majd elájultam” – tette hozzá.

Mielőtt elvesztette volna az eszméletlét, állítása szerint egy arra járó, férfiakból álló csoport futballszlogeneket kezdett “dobálni rá”, miközben egy, szintén arra járó autó sofőrje elszáguldott annak ellenére, hogy látta, fájdalmaktól szenved és fekszik a járdán.

A durhami lány egy Twitter-bejegyzésben osztotta meg megpróbáltatásait annak okán, hogy felhívja a figyelmet a nők elleni erőszakra. Mint mondta a lány, „meg akartam mutatni, hogy ez megtörtént velem, és ez nem helyes. (…) A nőknek tudniuk kell, hogy ezt nem kell szégyellniük és nem is érdemlik meg. Beszélnünk kell róla! Nem csak egy távoli országban történik meg ehhez hasonló, hanem minden este a brit utcákon.”

Nem ismerek egyetlen olyan lányt sem, akinek ne mondott volna valamit nyíltan egy férfi, esetleg ne tapogatta volna vagy kiabált volna vele

– idézte a hírportál a lányt.

A fiatal lány egyébként paranoiás lett a támadás miatt. Mint mondta, azóta nem volt sehol egyedül, mindig van mellette valaki bárhová is menjen. Bárkire ránéz, azt gondolja, rossz szándékot feltételez.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet