A közönség által elküldött videókat akarja felhasználni új, Life in a Day című dokumentumfilmjéhez Ridley Scott és Kevin Macdonald.

A két rendező szerdán egy YouTube-videóban tette közzé felhívását. Mint mondták, Life in a Day (Élet egy napon) produkciójukhoz kérik a felvételeket. A dokumentumfilm a Föld egy napját akarja bemutatni.

A 82 éves Ridley Scott és az 52 éves Kevin Macdonald arra kérte a közönséget, hogy akit érdekel a produkció, az július 25-én töltse fel videóját a lifeinaday.youtube platformra – számolt be róla a People magazin.

“Mindenki és bárki lényeges ebben a filmben, teljesen mindegy, hogy mit tapasztal. Nyilván mindenki számára rendkívüli ez az év, és ez tükröződik majd a felvételekben, de elsősorban a személyes tapasztalatok fontosak a készülő film számára” – hangsúlyozta Macdonald.
Kevin Macdonald Rendező Life In A Day Ridley Scott
Kevin Macdonald Rendező / Fotó: Getty Images
“A valóságot akarjuk hitelesen megmutatni. Csináljunk együtt filmet” – tette hozzá.

A dokumentumfilmet a Sundance Filmfesztiválon mutatják be, és bárki megnézheti majd a YouTube-on. Nem véletlen sem a fesztivál, sem a címválasztás sem. Kevin Macdonald 2011. január 27-én a Life in a Day című filmjét.

A rendezők szeretnék, ha erre a filmre visszatekintve el lehetne mondani: tényleg ilyen volt az élet 2020-ban.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet