Hallgatom Rihanna 1,5 milliárddal segíti a koronavírus-járvány károsultjait

Rihanna 1,5 milliárddal segíti a koronavírus-járvány károsultjait

Promóció

Nem közvetlenül Rihanna, hanem az alapítványa, a Clara Lionel igyekszik csökkenteni a gazdasági problémát 5 millió dollárral.

A nagyszüleiről kapta a nevét

Promóció
- Advertisement -

Még 2012-ben alapította a Clara Lionel alapítványt, amelyet az énekesnő nagyszülei után neveztek el.

Rihanna / Fotó: Roy Rochlin / Getty Images

Rihanna most 5 millió dollárral (több mint 1,5 milliárd forint) támogat olyan szervezeteket, amik a koronavírus-járvány károsultjain igyekeznek segíteni, írja a CNN.

Az év elején még el sem tudtuk képzelni, hogy a COVID-19 milyen drasztikusan megváltoztatja mindannyiunk életét. Nem számít, hogy ki vagy, honnan származol, a világjárvány mindannyiunkat érint. A legkiszolgáltatottabb emberek számára, pedig még csak most jöhet a legrosszabb időszak

– írja a Clara Lionel a közleményében.

Kiemelik, elsősorben az egészségügyben dolgozókat támogatják

Az 5 millió dollár egy része amerikai szervezetekhez kerül, de jut belőle Haitira és Malawi Köztársaságba is.

We’ve responded to COVID-19 by distributing $5 million in grants to @PartnersInHealth @DirectRelief @FeedingAmerica @RescueOrg @WHO and #Barbados to prepare communities w/ critical protective gear, medical supplies, equipment and access to food across multiple countries and regions. #CLF #HealthcareHeroes 📷: Partners in Health

6,775 Likes, 250 Comments – Clara Lionel Foundation (@claralionelfdn) on Instagram: “We’ve responded to COVID-19 by distributing $5 million in grants to @PartnersInHealth @DirectRelief…”

Az Instagramra feltöltött képen külön kiemelik, hogy ebben a küzdelemben elsősorban az egészségügyi dolgozókat kell támogatni, hiszen ők azok akik az első sorban küzdenek azért, hogy minél kevesebb áldozata legyen a világjárványnak. Őket elsősorban védőfelszerelésekkel igyekeznek segíteni.

Rihannazine: Nők, akik haladó szellemben formálják a világot Rihanna szerint

Csak kevesekben létezik együtt a nőiség, a vállalkozószellem és a kreativitás úgy, ahogy Rihanná ban. Pályafutása során művészként, dizájnerként és zenészként is olyan rekordokat ért el tehetsége ügyes kiaknázásával, amelyek előtt dollármilliós iparágak is kénytelenek voltak fejet hajtani. Úttörő, mondhatnánk, ha nem lenne már ez a szó túlságosan elcsépelt, mindenben, amibe belefog, és az egész világon visszhangra talál.

Nem Rihanna az első híresség, aki komolyabb összeget ajánlott fel jótékony célra. Rosie O’Donnell egy élő műsorban több mint 500 ezer dollárt gyűjtött össze, Ryan Reynolds és Blake Lively 1 millió dollárt ajánlott fel amerikai és kanadai szervezetek javára.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3