Követem Design Ilyen ruhát nem viselt volna Rihanna az elmaradt Met...

Ilyen ruhát nem viselt volna Rihanna az elmaradt Met Gálán

Promóció

Rihanna 2020-as Met Gálára tervezett állítólagos ruhaviseletét leleplező Twitter-poszt általi mémcunamit indított el a közösségi médiában.

Rihanna ruhájáról folytak a találgatások

Promóció
- Advertisement -

Két héttel ezelőtt került volna megrendezésre a divatipar legcsillogóbb, legjobban várt eseménye a Met Gála, de a koronavírus-járvány gátat vetett a rendezvénynek.

Rihanna, az énekesnő / Fotó: Paras Griffin

A szervezők márciusban döntöttek az esemény törlése mellett, így idén a vörös szőnyeg az iparág legnagyobb tervezői, modelljei, szerkesztő és celebjei nélkül maradt.

Twitter Publish

No Description

Egy Twitter-felhasználó osztotta meg az értesülést, hogy Rihanna stylistja nyilvánosságra hozta annak a ruhának a fotóját, amit a gálán viselt volna az énekesnő. A különleges darabot nem más tervezte, mint Guo Pei, írja a Dazed.

Még Elon Musk újszülött fia is a Guo Pei-ruhát viselte volna?

A hírről viszont hamar kiderült, hogy kacsa, hiszen számos másik sztár esetében is felröppent, hogy a kínai tervező ruhakölteményét viselné a gálán, többek között Harry Styles, Billy Porter, Lil Uzi Vert, Lana Del Rey, Dua Lipa, és Lady Gaga. Nem valószínű, hogy a legnagyobb sztárok ugyanazon viseletben jelentek volna meg a prominens eseményen.

Rihanna 1,5 milliárddal segíti a koronavírus-járvány károsultjait

Még 2012-ben alapította a Clara Lionel alapítványt, amelyet az énekesnő nagyszülei után neveztek el. Rihanna most 5 millió dollárral (több mint 1,5 milliárd forint) támogat olyan szervezeteket, amik a koronavírus-járvány károsultjain igyekeznek segíteni, írja a . – írja a Clara Lionel a közleményében.

Hamarosan mémként kezdett el terjedni a dizájnos ruhanemű a közösségi média posztok tengerében és egyre több hírességről kezdték azt állítani, hogy a Met Gálán szerették volna hordani a dizájnos viseletet. Még Elon Musk újszülött gyermeke, X Æ A-12 vagy éppen Danny DeVito esetében is elterjedt egy-egy poszt erejéig a képtelen állítás.

Promóció
ForrásDazed
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3