Megígérte rajongóinak, hogy még mindig készülnek az új dalai, miután nemrég bejelentette, hogy első gyermekével várandós.

Terhessége nem akadályozza meg abban, hogy új dalokat adjon ki

A popsztár utolsó albuma a 2016-os Anti volt. Évek óta ígéri a „teljesen más” folytatást – és tavaly decemberben azt mondta a paparazzinak, hogy „hamarosan hamarosan hamarosan” érkezik, írja az NME. Az Entertainment Weeklynek adott új interjújában a barbadosi énekesnő a terhességével és az új zenével kapcsolatos pletykákról beszélt.

Miközben kijelentette, „egyszerre egy dologra” összpontosít, Rihanna leszögezte, hogy az új dalok egy bizonyos ponton mégis meg fognak érkezni. „Igen, még mindig kaptok tőlem zenét” – mondta. Amikor az újságíró azt javasolta, hogy a leendő anyuka altatódalokat is írjon az új albumára, így válaszolt: “A rajongóim megölnének, ha ilyen sokáig várnának egy altatódalra.”

Teljesen más lesz Rihanna kilencedik albuma, mint amira számítanánk

Mint ismert, első gyermekét várja A$AP Rocky amerikai rappertől. Tavaly májusban megerősítette, hogy Rihannával jár, miután évekig tartó találgatások voltak a kapcsolatukkal kapcsolatban. A párost először 2013-ban hozták kapcsolatba, amikor az A$AP támogatta az énekesnőt a Diamonds World Touron.

Tavaly szeptemberben az énekesnő azt mondta a rajongóknak, hogy egészen más hangzásra számítsanak, amikor végre kiadja régóta várt kilencedik stúdióalbumát.

Nem számítasz arra, amit hallani fogsz, verd csak a fejedbe. Bármit is tudsz Rihannáról, nem azt fogod hallani

 – mondta az AP-nek .

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet