Nézem Film Rihanna és Childish Gambino filmet forgatnak Kubában

Rihanna és Childish Gambino filmet forgatnak Kubában

Promóció

Legalábbis a zenész-színészeket Havannában látták. Minden jel arra mutat, hogy Rihanna és Donald Glover (azaz Childish Gambino) egy új filmet forgatnak a kubai fővárosban.

Promóció
- Advertisement -

A Vistar, kubai magazin szerint a két sztár a nemsokára megjelenő Guava Island című filmjük forgatási munkái miatt vannak a szigetországban. Bár hivatalosan még nincs megerősítve, a produkcióban szerepel majd a Fekete párducból ismert Letitia Wright és Nonso Anozie brit színész is.

Helyi sajtóértesülés szerint a filmet Hiro Murai, japán-amerikai filmes rendezi. Hiro a szellemi atyja többek között Donald Glover zseniális This Is America című zenei videójának.

A Vistar szerint a film cselekménye nem a főváros frekventált részein játszódik, így például az egyik helyszín egy textilgyár az Alamar negyedben.

Egyes rajongók szerint azonban nem erről van szó, hanem arról, hogy Rihanna és Childish Gambino közös videoklipet készítenek. Az énekesnő nemrég nyilvánosságra hozta Diamond Ball jótékonysági showműsorának line-upját, ahol Glover is fellép majd.

Pop Crave on Twitter

@Rihanna & @DonaldGlover on set for an upcoming project in Cuba. Many fans believe that this could be for an upcoming movie titled “Guava Island” after it was reported by a Cuban publication that Rihanna’s trip coincided with apparent filming dates.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3