Nézem Film Rihanna és Childish Gambino filmet forgatnak Kubában

Rihanna és Childish Gambino filmet forgatnak Kubában

Promóció

Legalábbis a zenész-színészeket Havannában látták. Minden jel arra mutat, hogy Rihanna és Donald Glover (azaz Childish Gambino) egy új filmet forgatnak a kubai fővárosban.

Promóció

A Vistar, kubai magazin szerint a két sztár a nemsokára megjelenő Guava Island című filmjük forgatási munkái miatt vannak a szigetországban. Bár hivatalosan még nincs megerősítve, a produkcióban szerepel majd a Fekete párducból ismert Letitia Wright és Nonso Anozie brit színész is.

Helyi sajtóértesülés szerint a filmet Hiro Murai, japán-amerikai filmes rendezi. Hiro a szellemi atyja többek között Donald Glover zseniális This Is America című zenei videójának.

A Vistar szerint a film cselekménye nem a főváros frekventált részein játszódik, így például az egyik helyszín egy textilgyár az Alamar negyedben.

Egyes rajongók szerint azonban nem erről van szó, hanem arról, hogy Rihanna és Childish Gambino közös videoklipet készítenek. Az énekesnő nemrég nyilvánosságra hozta Diamond Ball jótékonysági showműsorának line-upját, ahol Glover is fellép majd.

Pop Crave on Twitter

@Rihanna & @DonaldGlover on set for an upcoming project in Cuba. Many fans believe that this could be for an upcoming movie titled “Guava Island” after it was reported by a Cuban publication that Rihanna’s trip coincided with apparent filming dates.

Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3