Rihanna és Childish Gambino filmet forgatnak Kubában

Legalábbis a zenész-színészeket Havannában látták. Minden jel arra mutat, hogy Rihanna és Donald Glover (azaz Childish Gambino) egy új filmet forgatnak a kubai fővárosban.

A Vistar, kubai magazin szerint a két sztár a nemsokára megjelenő Guava Island című filmjük forgatási munkái miatt vannak a szigetországban. Bár hivatalosan még nincs megerősítve, a produkcióban szerepel majd a Fekete párducból ismert Letitia Wright és Nonso Anozie brit színész is.

Helyi sajtóértesülés szerint a filmet Hiro Murai, japán-amerikai filmes rendezi. Hiro a szellemi atyja többek között Donald Glover zseniális This Is America című zenei videójának.

A Vistar szerint a film cselekménye nem a főváros frekventált részein játszódik, így például az egyik helyszín egy textilgyár az Alamar negyedben.

Egyes rajongók szerint azonban nem erről van szó, hanem arról, hogy Rihanna és Childish Gambino közös videoklipet készítenek. Az énekesnő nemrég nyilvánosságra hozta Diamond Ball jótékonysági showműsorának line-upját, ahol Glover is fellép majd.

No Title

@Rihanna & @DonaldGlover on set for an upcoming project in Cuba.Many fans believe that this could be for an upcoming movie titled “Guava Island” after it was reported by a Cuban publication that Rihanna’s trip coincided with apparent filming dates. pic.twitter.com/61xaIksfr3

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból