Manapság már rengeteg márka, számtalan típusú, tudású robotporszívó elérhető a piacon, mindemellett pedig az árkategóriában is jelentős különbségek vannak. Nem egyszerű feladat tehát megtalálni a számunkra ideális robotporszívót, amelyben nem kell csalódnunk később. Hogy mik a legfontosabb paraméterek?

A robotporszívó egy hasznos befektetés

Szerencsére egyre népszerűbb és elterjedtebb okoseszköz a Xiaomi robotporszívó, ezért számos helyen olvashatjuk, valóban hasznos befektetés és kiváló döntés bizonyos élethelyzetekben.

Feltétlenül jó választás családoknak, idősebbeknek – akik mozgásukban korlátozottabbak –, kisállattartók számára. Felvetődik azonban jogosan a kérdés, hogy kinek, milyen paraméterekkel rendelkező robotporszívót érdemes vásárolnia?

Ismerjük meg a robotporszívó legfontosabb paramétereit!

A mindenkiben felmerülő kérdésekre – robotporszívó vásárlása előtt – érdemes időt, energiát szánni, azaz megismerni közelebbről az egyes termékek legfontosabb paramétereit.
A hazai piacon a Xiaomishop.hu választékában a robotporszívó kínálat paramétereit könnyen és jól össze lehet hasonlítani. A Xiaomi az egyik legjobb minőséget kínáló gyártó az okoseszközöket tekintve, így garantáltan nem bánjuk meg, ha bizalmat szavazunk neki.
Https-__Xiaomishop.hu_ - 2021 Augusztus - Cikk5
A legfontosabb paramétereit nézve az egyik a mozgása. Az egyszerűbb, olcsóbb robotporszívók véletlenszerű mozgással végzik a takarítást, míg a fejlettebbek, drágábbak szenzoraik segítségével virtuális térképet rajzolnak, annak alapján végzik a takarítást.
Fontos, hogy a szívóerő mire képes, és ezzel együtt el kell döntenünk, milyen felületen fogjuk használni. A parkettás padlóhoz elegendő a kisebb, míg a szőnyegen vagy fugás kőpadlón lényegesen nagyobb teljesítményű robotporszívóra van szükség.
Háziállat a lakásban biztosan hagy maga után szőrcsomókat, és ha ennek takarításával is számolnunk kell, akkor ajánlott hengerfejjel ellátott robotporszívó modellt választani.
A legtöbb darab általános paramétereit tekintve túl nagy különbségeket nem észlelhetünk. Ami rendkívül fontos, hogy mielőbb döntsük el, mekkora helyiségekben szeretnénk vele, milyen felületeken tisztítani! Legyen-e felmosás opció is benne, állítható legyen-e szobánként különböző üzemmódba, és hasonló, kényelem szempontjából lényeges kérdésekre tudnunk kell a választ.

Legyen trendi és teljes kényelmi funkcióval ellátott!

Nemcsak, hogy nem luxus ma már egy robotporszívó a háztartásban, hanem még válogathatunk is. Legyen trendi, legyen számunkra tökéletes és otthonunkhoz illő! Megtalálható a piacon ezért fekete vagy fehér színben.
Teljes kényelmi funkcióval ellátott modell mellett tesszük le a voksunkat, és tényleg gyerekjáték lesz a porszívózás, ha a mobilapplikációval vezérelhetőt választjuk. Ez esetben akár távollétünkben is üzemeltethető, és mire hazaérünk, szép tisztaság fogad bennünket.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-__www.szaniteronline.hu_ - 2022 szeptember - Cikk1

Szeretnél takarékoskodni az energiával?

Erre természetesen mindenki azt feleli, hogy persze, hiszen ki szeretne feleslegesen pénzt kiadni? Az elszabaduló energiaárak és a brutális mértékű infláció még a tehetős embereket is ugyancsak próbára teszi, hát még azokat, akik nem rendelkeznek jónak mondható jövedelemmel.

https-__glutenmenteslisztek.hu_ - 2022 szeptember - Cikk3

A tökéletes karácsony speciális diéta mellett is lehetséges

Igaz, hogy még csak nemrégiben köszöntött be az ősz, de mire kettőt pislogunk, már itt is lesz a december és vele együtt a karácsonyi összejövetelek, amelyeknek alapvető részét képezi az evés, és sajnos néha a túlzott mennyiségű vagy egészségtelen ételek elfogyasztása is.

https-__wagnersolar.hu_ - 2022 szeptember - Cikk1

Ismerd meg a jövő napelemes rendszerét!

Ma már nem meglepő, hogy okosrendszerek és -megoldások vesznek minket körül, hiszen az okostelefonok mellett már számos olyan innováció teszi könnyebbé, komfortosabbá a mindennapjainkat, mint az okosotthon programok.

https-__vaszonkepszalon.hu_ - 2022 szeptember - Cikk3

Különleges faliképek saját kezűleg

Ha már unjuk a papírra való rajzolást vagy festést, kipróbálhatunk valami egészen újat: a vászonra való alkotást! Cikkünkben adunk néhány hasznos tippet, hogyan dobhatod fel otthonod általad készített vászon faliképpel, melynek garantáltan nagy sikere lesz!

Low section of woman wearing high heels

Magassarkú – négy tipp, hogyan alakítsd ki a mindennapi viseletre alkalmas cipőket

A magas sarok vonzó, csábító, szexi és nőies. Ez kétségtelen. De nem mindenható és nem egyeduralkodó! Ezt azért hangsúlyozzuk ki, mert sokan, akik nem érzik magukat jól a bőrükben, ha túlságosan magas a cipőjük sarka, szinte szégyenkeznek, és úgy vélik, hogy bizonyára kevesebbek nőiesség terén, mint a többiek. Ez azonban komoly félreértés! Pláne, hogy ma már olyan sokszínű a „sarokkínálat”, hogy gyakorlatilag bárki találhat magának olyan nagyságú, szélességű, kialakítású verziót, ami minden szempontból ideális.

alkalmi-ruha

Milyen alkalmi ruhákat érdemes viselni idén nyáron?

Az alkalmi ruhák tekintetében a férfiaknak könnyű a dolguk, hiszen egy elegáns farmer és ing, aztán már kész is az öltözék, a nőknél azonban nem ilyen egyszerű a dolog. Igaz, a 2022-es nyári divattrendek kínálatában minden stílus megtalálható, legyen az vad, kirívó vagy elegáns, a lényeg, hogy kényelmesen tudjuk hordani, lehetőleg több szezonon keresztül.

blackszerszam.hu - 2022 augusztus - LinkMarketing - 2

Megoldás váratlan helyzetekre

Ha kerültél már olyan előre nem látható helyzetbe, amikor nagyon rövid idő alatt kellett megoldanod a szituációt azért, hogy ne legyen belőle nagyobb baj, akkor tudod, hogy milyen sokat számít a felszerelés.

https-__www.codeguru.hu_ - 2022 augusztus - Cikk2

Izgalmas játékok az otthoni kikapcsolódáshoz

Szerinted is sokkal izgalmasabb a virtuális játékvilág, mint a szürke hétköznapok? Számodra a legjobb időtöltés, ha különleges karakterek bőrébe bújva megismerheted ezeket a nem mindennapi világokat? Ez esetben ez a cikk neked szól!