Manapság már rengeteg márka, számtalan típusú, tudású robotporszívó elérhető a piacon, mindemellett pedig az árkategóriában is jelentős különbségek vannak. Nem egyszerű feladat tehát megtalálni a számunkra ideális robotporszívót, amelyben nem kell csalódnunk később. Hogy mik a legfontosabb paraméterek?

A robotporszívó egy hasznos befektetés

Szerencsére egyre népszerűbb és elterjedtebb okoseszköz a Xiaomi robotporszívó, ezért számos helyen olvashatjuk, valóban hasznos befektetés és kiváló döntés bizonyos élethelyzetekben.

Feltétlenül jó választás családoknak, idősebbeknek – akik mozgásukban korlátozottabbak –, kisállattartók számára. Felvetődik azonban jogosan a kérdés, hogy kinek, milyen paraméterekkel rendelkező robotporszívót érdemes vásárolnia?

Ismerjük meg a robotporszívó legfontosabb paramétereit!

A mindenkiben felmerülő kérdésekre – robotporszívó vásárlása előtt – érdemes időt, energiát szánni, azaz megismerni közelebbről az egyes termékek legfontosabb paramétereit.
A hazai piacon a Xiaomishop.hu választékában a robotporszívó kínálat paramétereit könnyen és jól össze lehet hasonlítani. A Xiaomi az egyik legjobb minőséget kínáló gyártó az okoseszközöket tekintve, így garantáltan nem bánjuk meg, ha bizalmat szavazunk neki.
Https-__Xiaomishop.hu_ - 2021 Augusztus - Cikk5
A legfontosabb paramétereit nézve az egyik a mozgása. Az egyszerűbb, olcsóbb robotporszívók véletlenszerű mozgással végzik a takarítást, míg a fejlettebbek, drágábbak szenzoraik segítségével virtuális térképet rajzolnak, annak alapján végzik a takarítást.
Fontos, hogy a szívóerő mire képes, és ezzel együtt el kell döntenünk, milyen felületen fogjuk használni. A parkettás padlóhoz elegendő a kisebb, míg a szőnyegen vagy fugás kőpadlón lényegesen nagyobb teljesítményű robotporszívóra van szükség.
Háziállat a lakásban biztosan hagy maga után szőrcsomókat, és ha ennek takarításával is számolnunk kell, akkor ajánlott hengerfejjel ellátott robotporszívó modellt választani.
A legtöbb darab általános paramétereit tekintve túl nagy különbségeket nem észlelhetünk. Ami rendkívül fontos, hogy mielőbb döntsük el, mekkora helyiségekben szeretnénk vele, milyen felületeken tisztítani! Legyen-e felmosás opció is benne, állítható legyen-e szobánként különböző üzemmódba, és hasonló, kényelem szempontjából lényeges kérdésekre tudnunk kell a választ.

Legyen trendi és teljes kényelmi funkcióval ellátott!

Nemcsak, hogy nem luxus ma már egy robotporszívó a háztartásban, hanem még válogathatunk is. Legyen trendi, legyen számunkra tökéletes és otthonunkhoz illő! Megtalálható a piacon ezért fekete vagy fehér színben.
Teljes kényelmi funkcióval ellátott modell mellett tesszük le a voksunkat, és tényleg gyerekjáték lesz a porszívózás, ha a mobilapplikációval vezérelhetőt választjuk. Ez esetben akár távollétünkben is üzemeltethető, és mire hazaérünk, szép tisztaság fogad bennünket.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-__www.falatozoo.hu_ - 2024 május - Cikk2

Kutyafajta, amelyet az egész világon kedvelnek

Ha azt hallod, hogy az egyik legnépszerűbb kutyafajta és ha engedelmességről van szó, akkor talán nem is lehetne hozzá hasonlót találni, akkor nem lesz igazán nehéz kitalálnod, hogy a golden retrieverről van szó.

https-__www.premiumbutor.hu_ - 2024 május - Cikk4

Teremtsd meg a könnyű nyári ebédekhez az ideális környezetet!

Úgy tűnik, menthetetlenül beköszöntött a nyár minden szépségével és ódiumával együtt. Természetesen most még nincs részünk rekkenő hőségben, amikor legszívesebben egész napra elbújnánk az árnyékos lakásunk hűvösében, de hamarosan ennek is itt lesz az ideje.

Troubled man suffering mental illness

A szorongás fajtái

Bár a szorongásban szenvedő emberek mindegyikére jellemző a túlzott feszültség és nyugtalanság érzése, a betegségnek olyan különböző típusai léteznek, amiket felsorolva, árnyaltabban láthatjuk, mi is a különbség az egyes altípusok és tüneteik között.

https-yolofood.hu - 2024 április - Cikk4

Életmódváltás lépésről lépésre

Az életmódváltás segítségével kiegyensúlyozott és egészséges életmódot lehet kialakítani, például kerülni kellene az esti filmnézés közben a nasikat, vagy csökkenteni a szénsavas üdítőitalok fogyasztását.

https-egeszsegpajzs.hu - 2024 április - Cikk4

A fűszeres csirkecomb pirulása zene füleinknek

Van az a pont, amikor egy tál zamatos étel gondolatától vagy a tűzhelyen piruló hússzeletek hangjától is rendkívül megéhezünk, és alig várjuk, hogy falatozni kezdjünk. Azonban nincs mindig idő minőségi fogásokat készíteni, hiába esne jól némi finomság.

https-__adlab.hu_ - 2024 április - Cikk4

Megéri a saját brandre hirdetni Google Ads-ben?

A PPC hirdetések hatékonyságát senki sem vitatja, sok vállalkozás él is vele különböző céljai eléréséhez, azonban annak megítélése már nem ennyire egyértelmű sem a szakmabeliek, sem a laikusok körében, hogy érdemes-e saját márkanévre hirdetni.

https-__webshop.tisztalevegot.hu_ - 2024 április - Cikk2

Amit a HEPA-szűrőről tudni kell

A HEPA-szűrők redőzött kialakítással rendelkeznek, amelynek köszönhetően minden olyan részecske fennakad rajtuk, amely minimum 0,3 mikrométeres nagyságú.

https-www.meseweb.hu - 2024 március - Cikk2

Mik a kislányok kedvenc mesekönyvei?

A kislányok nagyon szeretik, ha meséskönyvből olvasunk nekik, hiszen ilyenkor ők maguk képzelhetik el az egész történetet és alig várják, hogy napról napra egyre tovább haladjunk a történetben.

https-__mufushop.hu_ - 2024 március - Cikk2

Csodaszép kert télen-nyáron!

Egy szép, üde zöld gyeppel rendelkező kertbe mindig öröm kiülni vagy csak kitekinteni az ablakon és megszemlélni a kinti színkavalkádot.

patikamra.hu - 2024 március - LinkMarketing - 1

Miért érdemes kollagént fogyasztani?

Napjainkban egyre többször találkozhatunk kollagén tartalmú készítményekkel, sokan viszont csak a szépségre való pozitív hatásairól ismerik ezt az anyagot.