Szebbnél szebb műkörmöket sokféle alapanyagból létrehozhatunk. A sokoldalú poly gél azonban egyre keresettebb a műkörmösök és szalonjaik vendégei körében is. Kíváncsi vagy, miért jobb, mint a hagyományos porcelán vagy zselé építőanyagok? Cikkünkből minden kiderül!

Sosem volt még ilyen rugalmas egy porcelánszerű anyag

Ez elsőre furcsának hathat, pedig igaz: a poly gélek hajlékonyabbak a porcelán építőanyagoknál, viszont tartósabbak a zseléknél. E körömhosszabbító gélek így a két anyag legelőnyösebb tulajdonságait egyesítik. Így erősen, stabilan képesek a saját köröm felszínéhez tapadni. A Roniki poly géljei mindemellett még egyszerűen felhordhatóak, és egy erős, gyönyörű felületet lehet velük létrehozni.

Milyen egy minőségi poly gél?

Gyönyörű, tartós felületet hoz létre
A műkörömépítő szalonok vendégei a leginkább magas fényű ragyogása és az általa létrehozható, ízléses műkörmök miatt kedvelik ezt az anyagot. Az elkészült felületet öröm nézegetni: viselőiknek minden társaságban makulátlan megjelenést biztosítanak.

Erős tapadást garantál
Egy minőségi körömhosszabbító gél anélkül használható, hogy attól kellene tartani közben: le fog töredezni, esetleg levegősödik majd az anyag. Még hetek múlva is ugyanolyan szép marad a körmökön, mint felvitelének idején.

Könnyen formázható
Mivel levegőre nem köt, a körmök egészen a LED- vagy UV-lámpába helyezésükig szabadon alakíthatóak. Így minden részlet elsimítására, utolsó pillanatokban született ötletek megvalósítására hagy lehetőséget.

Sokoldalúan használható
Egy csodaszép francia vagy karvalyköröm? Vagy inkább egy egyszínű, esetleg mosolyvonalas felület? A poly gél bármelyik létrehozásához tökéletes. Emiatt pedig képes a legkülönbözőbb igények kielégítésére is.

Valóban cruelty-free, és természetes
Környezetbarát, állatok tesztelését nem igénylő alapanyagok felhasználásával készült. A magas minőségű nyersanyagok mellett a gyártó nem kever hozzájuk mérgező, vegyi összetevőket. Így az, aki viseli a körmein, abban a tudatban teheti, hogy az egészsége nem fog károsodni tőle – és még a bolygónkat is védi.

Eltávolítása sem bonyolult
Ha már viselője megunta, nem kellenek a leszedéséhez komolyabb kellékek. Így másodperceken belül eltüntethető.

Álomszerű műkörmök mindössze pár lépésben

Érdekelne ez az alapanyag, de tartasz tőle, mennyire bonyolult a felhordása? Vagy éppen az, hogy biztosan minőségi terméket választasz-e? Ha nem szeretsz feleslegesen túl sok időt eltölteni az alapanyagok felvitelével, a Roniki poly géljeit szeretni fogod. Csupán pár lépésben felkenhetőek a kliensek körmeire. Emellett a legszigorúbb minőségbiztosítási szabványoknak is megfelelnek – egyszerre nyújtva így egy színvonalas és tartós megoldást műkörömépítéshez.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

close-up-smile-woman-brush-teeth-great-health-dental-care-concept-isolated-white-background-asian1

Hogyan válasszunk fogkefét?

Manapság már számos fogkefe típus és márka áll rendelkezésünkre az üzeletek polcain, amelyek közül kiválasztani a megfelelőt nem lesz a legegyszerűbb feladat.

elefantszerszam.hu - 2023 november - LinkMarketing - 6

Vajon milyen feladatokhoz való a hőlégfúvó?

Ha rákattintottál erre a cikkre, alighanem te is gondolkodtál már azon, hogy miért lehet hasznos ez a szerszám, illetve valamilyen munkához éppen fontolgatod a gép megvásárlását, de nem jutsz dűlőre abban a kérdésben, hogy megéri-e neked megvenni, vagy akkor tennéd bölcsebben, ha kölcsönkérsz vagy bérelsz egyet.

httpsbogreguru.hu - 2023 november - Cikk3

Meglepetés egyedi bögrével

A bögrék nagyon hasznos eszköznek minősülnek. Egyértelmű funkciójuk italunk tárolása és elfogyasztásának megkönnyítése.

tacsis zsák1

A megfelelő hálózsákvastagság kiválasztása

A rutinos kismamák és anyukák tisztában vannak vele, hogy a hálózsák a babák és kisgyerekek számára afféle “must have” darab, vagyis elengedhetetlen, hogy legyen belőle otthon legalább egy-két darab.

markus-spiske_prexn5cqai-unsplash

Autónyitás kulcs nélkül

Ebben a cikkben felfedezzük a leggyakoribb autózár problémákat, és azt, hogyan lehet a leghatékonyabban és stresszmentesen megoldani a gondot.

bestmarkt.hu - 2023 november - LinkMarketing - 3

Fényfüzérek és dekorációs fények a hangulatos ünnepekre

Igaz, hogy lassan közelednek az ünnepek, de egy hangulatos dekorfénnyel nem csupán a karácsonyt, hanem magát a lakberendezést, a mindennapjainkat is fel tudjuk dobni, meg tudjuk újítani, mindig attól függően, hogy milyen színt szeretnénk behozni a lakásunkba és mely területeket szeretnénk bevilágítani.

https-__www.homelux.hu_ - 2023 november - Cikk3

Az elektromos fűtőtest előnyei

A tél beköszöntével ismét a fűtésre irányul a figyelmünk: mindenki próbálja a lehető leggazdaságosabban megoldani, hogy meleg legyen a lakásban.

https-__ohsports.hu_ - 2023 október - Cikk2

Sportfogadással kapcsolatos kilátások

Folyamatosan olyan szelvényfotókba futsz bele az interneten, amelyek azt bizonyítják, hogy pár száz forintból százezreket is lehet nyerni, vagy csodastratégiákkal bombáznak, amelyeknek a segítségével ugyan még senki nem nyert, de azért tutira működik?

httpsfilterabc.hu - 2023 október - Cikk1

Mi is az a motoros villaolaj?

A motorok szerelmesein kívül aligha sokan hallották ezt a három szót így egymás után. Nézzünk is utána pontosan hogyan is kell ezt az egészet elképzelni!