Nézem Film Találtak rendezőt Ryan Goslingék a Wolfman filmre, a Narancs...

Találtak rendezőt Ryan Goslingék a Wolfman filmre, a Narancs az új fekete készítőjét

Promóció

Ryan Gosling főszereplésével készül a Universal Pictures stúdió Wolfman című vérfarkasos filmje, amelyet Leigh Whannell fog rendezni.

Kerítettek rendezőt a filmnek

Promóció
- Advertisement -

Május végén írtunk róla, hogy egyelőre nincs rendezője a Wolfmannek, noha Gosling főszereplése már biztos volt. Azonban a hírek szerint az 1941-es filmklasszikus, A farkasember által inspirált, valamint Whannell saját ötletére is épülő mozi forgatókönyvét a Netflix Narancs az új fekete című sorozatát jegyző Lauren Schuker Blum és Rebecca Angelo írja.

Ryan Gosling a Szárnyas fejvadász 2049 filmben és az 1941-es A farkasember / Fotó: Warner Bros. / Wikimedia Commons

A produceri munkálatokat maga Gosling és a Blumhouse produkciós vállalat végzi – írja a Deadline című filmes portál.

A láthatatlan ember sztárja, Elisabeth Moss a családon belüli erőszak ellen szólalt fel

Elisabeth Moss nem a szívmelengető szerepeiről ismert. A láthatatlan ember című lélektani horrorban Ceciliát alakítja, aki igyekszik megszökni abból a házból, ahol az exe terrorizálja őt. A film egy HG Wells-sci-fi újragondolása. A férfi halála után, a nő mégis úgy érzi, hogy nem halt meg, hanem láthatatlanná tette magát, és tovább zaklatja őt, amit Cecilia környezete nem igazán hisz el a nőnek.

Whannell legutóbb az Elisabeth Moss főszereplésével készült, A láthatatlan ember című horrorfilmen dolgozott együtt a Blumhouse-zal: a 7 millió dollárból (2,1 milliárd forint) forgatott film 124 millió dollár bevételt hozott világszerte.

A megjelenési időpont egyelőre kérdéses

Az új film összhangban van a stúdió szörnyeket felvonultató filmjeinek víziójával. A filmkészítők eredetileg egy közös univerzum egymáshoz kapcsolódó filmjeinek láncolatát tervezték. A múmia után azonban átértékelték az eredeti ötletet. Lehetőséget adtak arra, hogy minden rendező és szövegíró a saját történetét alkothassa meg, más sztoriktól teljesen függetlenül is.

A film premierjének időpontja azonban szintén kérdéses a koronavírus okozta pandémia folytán, írja a Variety. 

Gosling egyébként nagyon elfoglalt mostanában, hiszen szinte azonos időpontban jelentették be A marsi című könyvet is jegyző Andy Weir következő regényéből készülő filmet. Az amerikai író új könyve, amelynek egyelőre nincs címe, csupán Project Hail Maryként hivatkoznak rá, egy űrhajón lévő asztronautáról szól, akit megbíznak a bolygó megmentésével. Gosling itt is a főszerepet vállalta el. A regény egyébként 2021 tavaszán jelenik meg.

Weir bemutatkozó regényéből, A marsiból ugyancsak készült film, amelyet a magyar mozikban Mentőexpedíció címmel vetítettek. A 2015 októberében bemutatott mozit Ridley Scott rendezte, a főszerepet Matt Damon játszotta.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3