Február 8-án nem csak egy, hanem két régóta várt előzetes érkezett a Baráti Beszélgetésekhez a Hulu és a BBC Three jóvoltából. És igen, ezúttal még több vágyakozó tekintetre és intim viszonyokra számíthatunk.

Hasonló intimitásra számíthatunk, mint a Normális emberekben

Amikor 2020-ban Sally Rooney Normális emberek című regényének tévéadaptációját a karantén közepén mutatták be, úgy tűnt, mindenkit azonnal magával ragadtak – vagy felháborítottak – a sorozat őszinte szexjelenetei, részben a brit intimitáskoordinátornak, Ita O’Briennek köszönhetően, írja a Dazed. Szerencsére Lenny Abrahamson rendező visszahozta O’Brient Rooney debütáló regényének, a Baráti Beszélgetések adaptációjához is, és ez látszik is.

A 12 epizódból álló sorozat Frances-ről – egy 21 éves dublini diákról – szól, valamint a legjobb barátjával és volt barátnőjével, Bobbival való kétértelmű kapcsolatáról, miközben mindketten belegabalyodnak egy idősebb házaspár, Melissa és Nick kapcsolatába.

A Frances szerepét Alison Oliver alakítja, Sasha Lane pedig Bobbit testesíti meg. A stábhoz csatlakozik még a Csajok Jemima Kirke-je (Melissa) és Joe Alwyn (Nick) is.

A Baráti Beszélgetések emlékeztetni fog az előző Sally Rooney-adaptációra

A hónap elején a rendező, Lenny Abrahamson a Vanity Fairnek mesélt a második Sally Rooney-adaptáció rendezéséról. Megjegyezte, hogy az új sorozat elkerülhetetlenül is kapcsolatban áll a Normális emberekkel. 

Amit végül elértünk, az valamiféle esztétikai, családi hasonlóságot mutat a másik sorozattal. De határozottan megáll a maga lábán

 – mondja.

Conversations with Friends | Teaser | Hulu

It's Never Just Friends. From the award winning team behind Normal People, Conversations with Friends premieres May 2022.Conversations with Friends follows F...

Conversations With Friends | Teaser Trailer | BBC Three

May 2022. Prepare to get intimate. From the makers of Normal People comes Conversations With Friends. Available on BBC Three in the United Kingdom and Hulu i...

A Baráti beszélgetések premierje idén májusban lesz. A sorozat első hivatalos fotóiról itt írtunk korábban.

Sally Rooney harmadik regénye szeptemberben jelent meg Hová lettél, szép világ címmel.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet