A Glee – Sztárok leszünk! sorozat mellékszereplője, Samantha Marie Ware közösségi oldalán nevezte álszentnek Lea Michele-t, sorozatbéli kollégáját, ugyanis állítása szerint pokollá tette az életét a forgatás alatt.

Nem mindenkivel könnyű együtt dolgozni

Vannak színészek, akik híressé váltak arról, milyen nehéz együtt dolgozni velük. Ilyen például Joaquin Phoenix. Mint beszámoltunk róla, egyedül Robert De Nirót tisztelte a Joker forgatása alatt. Nehéz természet ide vagy oda, megnyerte a filmmel élete első Oscar-díját idén.

Lea Michele-lel sem könnyű. Már egy ideje rebesgetik, hogy nem túl barátságos a forgatások alatt. Most pedig újabb részletek derültek ki arról az időszakról, amikor a színésznő a Glee – Sztárok leszünk! című filmet forgatta. Számos civil, cég és világsztár – köztük Beyoncé, Taylor Swift vagy Billie Eilish – mellett Michele is dühös posztot tett közzé az elmúlt napok felháborító eseménye kapcsán, amely során George Floyd életét vesztette.

Samantha Marie Ware Lea Michele
Lea Michele (B) És Samantha Marie Ware (J) / Fotó: Getty Images

Erre a bejegyzésre reagált sorozatbeli kolléganője, Samantha Marie Ware, aki kitálalt, hogy egyébként Lea Michele mennyire pokollá tette az életét a forgatások alatt, és szerinte nagyon álszent mindaz, amit a Twitterre posztolt.

Fotók: Az Egyesült Államok-beli antirasszista tüntetések második napja

Bár a polgármesterek kijárási tilalmat rendeltek el, és sokak felháborodására Trump a Nemzeti Gárda bevetésével és gumilövedékekkel fenyegetőzik, a tüntetések nem látszanak csitulni. George Floyd halála miatt, valamint a fekete bőrű lakosság ellen fellépő rendőri brutalitás és a fehér felsőbbrendűséggel átitatott társadalmi berendezkedések ellen tüntetések sorozata kezd kibontakozni az Egyesült-Államokban.

Elmondása szerint Lea folyamatosan terrorban tartotta őt, és lelkileg állandó bántalmazásnak volt kitéve mellette.

A posztok miatt elveszítette munkáját

A posztja pedig felkavarta az állóvizet, és több Glee-s kolléga is Ware oldalára állt. Amber Riley (aki Mercedes karakterét játszotta a legelső résztől kezdve) egy gifet küldött, amivel megerősíti a színésznő állításait. De rajta kívül többen is lájkolták vagy kommentelték Ware hozzászólását, mintegy jelezve, hogy igazat állít, és valóban nehéz volt Lea Michele-lel dolgozni.

Michele időközben már el is vesztette egyik munkáját a posztok miatt. A HelloFresh ugyanis felbontotta vele szerződését. A Twitter-oldalukon közzétett közlemény szerint nem nem állnak ki semmiféle diszkrimináció mellett.

No Title

No Description

Szerda délután reagált a vádakra Michele Instagram-oldalán, írja a CNN. Mint írta, amikor tweetelt, mindössze támogatását akarta kifejezni “a barátaink és szomszédaink, valamint a fekete közösség” felé ebben a “tényleg nehéz időszak” során. Hozzátette: a posztja után rázúduló reakciók arra késztették, hogy a saját viselkedésére, hozzáállására fókuszáljon, ami a stábtagokra is hatással van. Mint mondta, nem emlékszik, hogy bármiféle, konkrét szembesítést kapott volna korábban ez ügyben.

Mindazonáltal elnézést kért a viselkedése miatt, valamint bocsánatot kért, amiért fájdalmat okozott kollégáinak.

Néhány hónap múlva maga is anyává válik, és mint írta, tudja, hogy emiatt is tovább kell dolgoznia azon, hogy jobb legyen, felelősséget vállaljon minden tettéért. “A tapasztalatoktól, kritikáktól lehetek jobb és jobb a jövőben” – zárta bejegyzését Michele.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet