Sarah Jessica Parker rendszeresen oszt meg fotókat az új Szex és New York évadának forgatási fázisairól.

Megvolt az első olvasópróba és kiderült, kik térnek vissza Sarah Jessica Parker mellé

Idén januárban megírtuk, hogy a 2000-es évek kultikus sorozata, a Szex és New York 10 epizóddal visszatér, aminek címe And just like that. Az elmúlt egy hétben pedig újabb információk kerültek nyilvánosságra, ami a szereplőket és a próbafolyamatot illeti. 

Sarah Jessica Parker Instagram-oldalán tett közzé kulisszafotókat az olvasópróbáról, ahol sorozatbeli barátnőivel, Kristin Davisszel és Cynthia Nixonnal pózolnak. A leírásból megtudhatjuk, hogy újabb szereplők csatlakoznak a három barátnőhöz. A sorozat saját Instagram.oldalán folyamatosan osztja meg, kik azok a karakterek, aki visszatérnek és kik azok, akik újdonsült szereplőként vesznek részt a sorozatban. 

Egyelőre az új szereplők közül csak egyet hoztak nyilvánosságra, aki nem más, mint  Sara Ramírez, a Grace-klinika egykori színésznője. Az eredeti karakterek közül pedig újra látható lesz majd Chris Noth, Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson és Evan Handler

A történet a karakterek szerelmi életét és baráti kapcsolatait mutatja majd be az ötvenes éveikben, írja a People Magazin. Arról azonban egylőre nem osztott meg semmit az HBO, hogy mikorra várható a sorozat megjelenése. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet