Ekkor válaszd a sávrolettát, mint árnyékolót

Ha árnyékolóról van szó, sokaknak a redőny jut egyből eszükbe, de egyre többen válaszják a sávrolettát is. Ez pedig nem véletlen, ugyanis bizonyos igényeket sokkal jobban ki tud elégíteni ez a fajta megoldás. Szerencsére ma már határtalanok a lehetőségeid, ha be szeretnél szerezni egyet, így akár egyedi méretre is elkészítik neked. Nézzük most meg, hogy miért érdemes ebben gondolkozni, mik az előnyei és hátrányai, hogy el tudd dönteni, erre van-e szükséged.

Mindig a saját igényeid döntsenek!

Ha valaki anélkül, hogy tudná, mik az igényeid, egyből a sávrolettát ajánlja, akkor ne higyj neki! Logikus, hogy az igényeinknek megfelelően kell választanunk árnyékolót. Ez az élet számos területén jó gondolatmenet, itt is. Ha nem eszerint döntenéd el, hogy milyenre van szükséged, akkor előfordulhat, hogy csak bosszúságot okozna a későbbiekben. Ráadásul a probléma sem lenne megoldva, ami miatt egyáltalán elkezdtél keresni valami megoldást.
Savroletta Arnyekolo Redony Redony Diszkont
Ha viszont a konkrét igényre keresel választ, akkor nyert ügyed van! Fel kell hát tenned magadnak a kérdést: mi a célod az árnyékolóval? Csak kevesebb napfényt szeretnél a lakásban? Vagy szeretnél esetleg valami plusz hangvédelmet? Esetleg mechanikai védelemre is szükséged lenne? Szeretnél közel teljes sötétséget elérni otthon nappal is, vagy elég, ha csak csökken a beszűrődő napfény mennyisége és ereje?
Ezeken a kérdéseken érdemes végigmenned, és ezek alapján döntened.

A sávroletta akkor jó választás neked, ha...

Akkor jó választás számodra a sávroletta, ha az előzőekben leírt kérdéseket megválaszoltad magadnak, és ez jött ki, ilyen egyszerű. Ha pl. plusz hangvédelmet szeretnél, válaszd inkább a műanyag redőnyt. Ha mechanikai védelem is kell, akkor válassz alumínium redőnyt. Ugyanígy a redőnyök jelentik számodra a megoldást, ha közel teljes sötétséget akarsz elérni bent nappal is.

Ellenben, ha csak sötétítenél valamennyit, csak szeretnéd árnyékban tudni magad, szimplán zavar az erős napfény, akkor a sávroletta a befutó, már rendelheted is a Redőny Diszkontból. Ezzel ugyanis sávosan kicsivel több fény jut be, így soha sem lesz bent teljesen sötét. Viszont bármikor le- és felszerelheted, míg egy redőny eltüntetése kicsit macerásabb ennél. A javítása és a takarítása is sokkal egyszerűbb. Mivel beltéri árnyékolóról van szó, nagyon könnyen hozzáférsz, így ezek a műveletek nem fognak gondot okozni számodra. Ez mind-mind előnye a sávrolettának, mely előnyök, ha találkoznak az igényeiddel, máris elköteleződhetsz mellette.

Harmonizáló árnyékolómegoldás

Már írtam, hogy bármekkorára is van szükséged, egyedi méretben legyártják neked gond nélkül. Azt viszont még nem írtam le, hogy természetesen a színt is te választod ki. Így olyan beltéri árnyékolóval gazdagodhatsz, ami megy a lakás belsejéhez, ami illeszkedik a környezetéhez. Ez pedig belső árnyékoló esetén nagyon fontos szempont, ami bizony nem elhanyagolható.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból