Sean Penn egy interjúban megerősítette azt a meggyőződését, hogy „a férfiak meglehetősen elnőiesedtek”.

A színész szerint „gyáva gének” vezetnek a szoknyát húzó férfiakhoz

Ahogy a Variety kiemelte, a kétszeres Oscar-díjas a hónap elején a címlapokon szerepelt, miután egy újságnak azt mondta: „Abban a klubban vagyok, amely úgy gondolja, hogy az amerikai kultúrában a férfiak vadul elnőiesedtek. Nem hiszem, hogy a nők elleni durvaságnak, érzéketlenségnek vagy tiszteletlenségnek bármi köze lenne a férfiassághoz, és nem is volt. De nem hiszem, hogy [hogy] igazságosak legyünk a nőkkel szemben, azzá kellene válnunk.”

Úgy gondolom, hogy a férfiak meglehetősen elnőiesedtek. Vannak nagyon erős nők az életemben, akik nem veszik a férfiasságot a velük szembeni elnyomás jelének. Szerintem sok gyáva gén van, ami oda vezet, hogy az emberek feladják a farmerjukat és szoknyát vesznek fel

­– mondta Sean Penn, amikor a The Independent arra kérte, hogy tisztázza korábbi megjegyzéseit.

Sean Penn lánya nem tűnt lelkesnek apja megjegyzései iránt

A Pennnel készített The Independent-interjún a színész lánya, Dylan Penn is részt vett, hogy népszerűsítsék a Flag Day című drámafilmjüket. A kiadvány felhívta a figyelmet arra, hogy Penn a férfiak „eléggé elnőiesedővé” válásáról szóló megjegyzései hatására a lánya „elcsendesült, és a semmibe bámult”.

Penn rendezői szárnypróbálgatása, a Flag Day világpremierje tavaly májusban volt a Cannes-i Filmfesztiválon, és tavaly augusztusban az MGM tompa reakciójával nyitott. A dráma 900 000 dollár alatti bevételt hozott. A következő Penn-film a Gaslit, a Starz eredeti drámasorozata, amely még idén érkezik. Penn mellett Julia Roberts, Dan Stevens, Betty Gilpin, Shea Whigham és Darby Camp játszik a filmben. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet