Amikor arról szóltak a hírek, hogy Shia LaBeouf kiszáll Olivia Wilde filmjéből, a Don't worry, Darlingból, akkor időpontegyeztetési problémákra hivatkoztak. Azonban úgy tűnik, a szexuális bántalmazás állhat a háttérben.

Nagy port kavart

Shia LaBeouf színész volt párja, FKA Twigs énekesnő nemrég megosztotta rajongóival, hogy perben áll a színésszel, aki kapcsolatok idején szexuálisan, fizikálisan és lelkileg is bántalmazta.

Shia Labeouf Olivia Wilde Film Kirugta Dont Worry Darling Harry Styles
Shia Labeouf Színész / Fotó: Getty Images

FKA Twigs története nagy port kavart, rengetegen álltak ki mellette, többek között Sia is. Az énekesnő meg is erősítette, hogy LaBeouf valóban erőszakos, és őt is bántotta. 

Mint ismert, az egyik legnépszerűbb dalának, az Elastic Heartnak videóklipjében LaBeouf szerepelt.

Wilde is biztosította FKA Twigset a támogatásáról

Azonban úgy tűnik, a színész valójában nem időpontegyeztetési problémák miatt távozott Olivia Wilde várva várt filmjéből, a Don’t Worry, Darlingból. A Variety forrása szerint LaBeouf szörnyen viselkedett a forgatáson, sem a színészkollégái, sem a stábtagok nem jöttek ki vele, ezért a film rendezője Olivia Wilde kirúgta.

Kapcsolódó cikk

Ez pedig nem is lehet meglepő, az informátor szerint ugyanis Wilde nem tűri, ha valaki s_ggfejként viselkedik. A rendező-színésznő egyébként maga is biztosította FKA Twigset a támogatásáról – szemlézte Perez Hilton portálja.

Egyelőre nem kommentálta Shia LaBeouf a hírt

LaBeouf ezt a sztorit egyelőre nem kommentálta, a bántalmazási botrányra azonban korábban reagált.

Nincs mentségem az alkoholizmust vagy az agressziót illetően. Bántottam magamat és körülöttem mindenkit, évekig. Egész sor embert bántottam, akik közel álltak hozzám. Szégyellem ezt, és sajnálom. Mást nem igazán tudok mondani

– mondta az ügy kirobbanását követően.

Kapcsolódó cikk

Noha némiképp eltér Johnny Depp és LaBeouf bántalmazási ügye, ám mégis fellelhető metszet a két színész esete között. Mint megírtuk, a Legendás állatok és megfigyelésük-filmek további részeiből kvázi eltanácsolták Deppet a botrány miatt. Noha korábban már kiderült, de az Amber Hearddel való pereskedés miatt az A Karib-tenger kalózai-filmek következő részeiben sem tűnhet fel. Félő, hogy a karrierjébe kerülhet a bírósági ítélet Deppnek.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet