Követem Sztárok Sia alig egy év anyaság után máris nagymama lett

Sia alig egy év anyaság után máris nagymama lett

Promóció

Sia két fekete tizenéves fiút fogadott örökbe, akik révén megértette a fehérek kivételes helyzetét is. És egy interjúban bejelentette az énekes: nagymama lett.

Sia családja ismét bővült

Promóció
- Advertisement -

Alig egy hónappal azután, miután bejelentette, hogy két tinédzser srácot fogadott örökbe, akik „kiöregedtek” az állami gondozásból, a 44 éves ausztrál énekes egy interjúban bejelentette, hogy nagymama lett. A fiatalabbik fiának ugyanis ikrei születtek.

Sia, az újdonsült nagyi / Fotó: Michael Tran / Filmagic

„A fiatalabb fiamnak két kisbabája született. Teljesen kiakadtam. Nem, megvagyok! A fiaim most Nanának szólítanak, de próbálom rávenni őket, hogy hívjanak inkább Lovey-nak, ahogy Kris Jennert szólítják az unokái” – árulta el a műsorban Sia.

A sztár beszélt az elhatározásáról is az örökbefogadással kapcsolatosan. Elmondta, hogy a fiai 21 éves korukig maradhattak volna a gyámügynél, de mindenképpen ki akarta venni őket, hogy biztonságosabb életük legyen.

Belefáradtam, annyit foglalkoztam tavaly a gyermekvédelmi rendszerrel. Teljes csőd. Nem az én tapasztalatom szerint, hanem a gyerekek tapasztalata alapján. Életük 18 éve alatt 18 különböző helyen éltek. Olyan volt, mint egy hullámvasút. Meséltek valamit, én rájöttem egy újabb dologra

– mesélte, hogyan tárta fel a fiatalok élettörténetét a rendszerben.

Sia performed “Together” & “Bird Set Free” bright and early on @goodmorningamerica yesterday ☀️🌈 – Team Sia

No Description

„Elég világosan felállítottam a határokat: vagy ezt csinálod, vagy mehetsz vissza, ahonnan jöttél, ami nem egy vonzó perspektíva. Megmondtam, hogy azért teszem ezt, mert az anyjuk vagyok. Szeretem őket. Nincs más választásom, csak a szeretet. Nem akarom, hogy börtönbe kerüljenek”  – osztotta meg a szülői felfogását az énekes.

Terápia és BLM

A popsztár elmesélte azt is, hogy mindkét gyerek többszörösen traumatizálva került ki az állami gondozásból, de járatja őket terápiára.

A zeneterápia életet menthet: legrejtettebb félelmeink alól is képes felszabadítani

Ha egy kisbaba idő előtt jön a világra, szinte biztos, hogy trauma éri. Teljesen kiszolgáltatott a külvilágnak. Arról nem beszélve, a későbbiekben számos fizikai és mentális problémát okozhat a korai sokk. Christine Vaskas Churba a Mount Sinai kórház The Louis Armstrong Center for Music and Medicine (New York) részlegén dolgozik zeneterapeutaként.

„Az egyikőjük már be is fejezte és most ragyog. Életem értelme!” – mondta a sztár. Hozzátette, hogy a fiatalabb fiú még mindig a feldolgozás fázisában van, de bízik benne, hogy neki is sikerülni fog.

Én 41 év után kezdtem el foglalkozni a korai gyerekkori traumáimmal. Nem akartam, hogy ők is ilyen sokáig várjanak, de erőltetni nem lehet senkit. A traumákat akkor lehet oldani, ha biztonságban van az ember, és ha készen áll rá pszichológiailag. Igyekszem nekik mindezt megadni

– értékelt Sia.

Sia – Saved My Life (Audio)

Someone must have sent you here to save my life ❤ “Saved My Life” out now https://sia.lnk.to/savedmylife Sia’s proceeds from this song are going to Americare…

A Chandelier énekese elérzékenyülve mondta, hogy a gyerekeitől nagyon sokat tanult a rasszizmusról és a fehérek kivételes helyzetéről.

Szégyellem, hogy két fekete gyereket kellett ahhoz örökbe fogadnom, hogy megértsem, min mennek keresztül napi szinten. Nagyon féltem a gyerekeimet. Most tudtam csak meg, hogy milyen kivételezett helyzetben éltem, mert a két fekete gyerekem elmondta, hogy milyen is a valóság

– vallotta be könnyek között az újdonsült nagymama.

Síró tinik a TikTokon: Black Lives Matter a generációs konfliktusokban

Amerikában a középiskolás kamaszokat és az egyetemistákat is megérintette egy elfogadóbb világ, a változás lehetősége. Bár sokan csak divatból mennek ki tüntetni, hogy néhány lájkot begyűjtsenek a közösségi oldalukon, mások viszont kifejezetten elkötelezettek és fontosnak tartják az értelmiségi fiatalok képviseletét is.

Visszatekintve az elmúlt egy évre, amióta vele élnek a gyerekei, Sia hálás, amiért sikeres karrierjének köszönhetően gondoskodhat a fiatalokról.

„Elértem a szakmai és emberi céljaimat, nagyon érdekes státuszban érzem magam. Azt hiszem azzal, hogy együttérző és ítéletektől mentes anya vagyok, és megvan a lehetőségem, hogy segítsek nekik, ezzel elértem a személyes céljaimat is” – zárta az interjút.

Promóció
ForrásPeople
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3