Nézem Slam Poetry Visszatér a föld alá a Slam Poetry Szeged

Visszatér a föld alá a Slam Poetry Szeged

Promóció

Az Alföld legnagyobb slam poetry közössége szeptember 19-én indítja el hetedik évadát. A recept és a hangulat a régi, a helyszín viszont vadonatúj.

Promóció
- Advertisement -

Szeptember közepén hetedjére nyit évadot a Slam Poetry Szeged. A csapat tavasszal zárta a klub legsikeresebb évadát, melynek Szeged legnagyobb előadóterme, az IH Rendezvényközpontban adott otthont. Most azonban ismét változik a helyszín, ami ezúttal a JATE Klub lesz.

Pillanatkép a Slam Poetry Szeged ötödik évadából / Fotó: Mészáros Áron

A stáb ezúttal sem változott, továbbra is Mészáros Péter és Kiss Dániel maradnak az est házigazdái. A Facebook-esemény is élesedett, a további információk itt frissülnek majd. A JATE Klubban egyébként tartottak már korábban slam poetry műhelyt és kerekasztal-beszélgetést is.

A Szegedi Ifjúsági Napokon melegít be a Slam Poetry Szeged 7. évada

Az EFOTT és a VOLT Fesztivál után a Szegedi Egyetemi Napok sem marad slam poetry nélkül. A SZIN Slam Battle Colourful Undergrounds versenyre augusztus 11-ig bárki jelentkezhet egy 60 másodperces hangfelvétellel. A beadványokat a Rapszakkör csapata, a Slow Village énekese, Gergály Norbert és a Slam Poetry Szeged főszervezője, Mészáros Péter zsűrizi, ahogy a döntőt is, ahová 11-en jutnak be.

Az alföldi slam klub a tavalyi évben olyan elismert művészeket hívott meg zsűrielnöknek, mint Szilasi László vagy Orcsik Roland. Rajtuk kívül Barnák László, a Szegedi Nemzeti Színház igazgatója is pontozta a slammereket. A nyár folyamán pedig a Szegedi Borfesztivál, a Hungarikum fesztivál és a SZIN sem maradt slam poetry nélkül.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3