Egyik kedvenc budapesti helyünk, a Trafó a hónap utolsó napját egy érdekes előadással zárja le smART! XTRA címmel, amelyben a térmanipuláció és a fényzsonglőrködés jut kitüntetett szerephez.

A smART! XTRA a Trafó havonta jelentkező előadássorozata, amely közelebb hozza az érdeklődőket a művészet és a technológia kapcsolódási pontjaihoz, közös jegyeihez. Az estek célja a művelődésen kívül, hogy megismertessék az érdeklődőket a XXI. század technikai és művészeti vívmányaival, amelyeket az előadások végén ki is próbálhatunk.

Február 28-án a smART! XTRA sorozat keretein belül ezúttal építészekkel, programozókkal, média designerekkel és zeneszerzőkkel találkozhatunk, akik bemutatják a XXI. századi térfelhasználás és térmanipuláció lehetőségeit.

A térmanipuláció kapcsán a noppa design, a Healium Decoration és Fazakas Fanni (RUMEX) lesznek a Trafó meghívott vendégei. Szó fog esni virtuális térformákról, hangtérről, dimenzióváltásokról, tesztelhetjük a fénytechnikákat, a fényzsonglőrködést, és bepillantást nyerhetünk egy audiovizuális performansz előkészületi munkálataiba is.

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2017. 02. 28. – 19 óra

Helyszín: Trafó House, Budapest

Jegyár: 500 HUF

Jegyelővétel: ITT

Címlapfotó: Healium Decoration

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet