Sneakereket nem csak ősszel és tavasszal lehet hordani, hiszen bőven akadnak olyan típusok, amelyek nyáron is megállják a helyüket. Mivel kényelmesek és stílusosak is egyben, így bármelyik időszakban, bármilyen alkalommal viselhetőek. Az első középmagas szárú modellekkel már régóta találkozhatunk a piacon, sikerük pedig azóta is töretlen.
Ebből a cikkből megtudhatod, hogy melyik típusokkal érdemes számolnod ebben a pár hónapban.

Neves márkák és kollaborációk

Néhány, sneakereket gyártó cég szívesen számol híres emberekkel és kötnek velük olyan szerződést, ami mind a két fél számára előnyös. A sportolók, akiket mindenki ismer és szeret, már önmagukban is reklámmal bírnak, főleg, ha még a tervezésben is szerepet játszanak.

A True to Sole prémium Air Jordan 1 Mid sneakerjeit annak köszönhetjük, hogy 1984-ben a Nike és Michael Jordan találkoztak és megálmodták az első középmagas szárú darabot. A férfi Jordan cipők először fekete-piros színben voltak elérhetőek, a kosaras ugyanis ebben kezdte meg a szezont. A szabályok fehér színt írnak elő, ő azonban elengedte ezt, így egy viszonylag magas büntetést róttak ki rá. Mivel azonban ő nem mondott le róla, így az Air Jordan értéke tovább növekedett.

Mit érdemes tudni az Air Jordan 1 Mid sportcipőkről?

Ahogy említettük, a tiltás miatt még nagyobb érdeklődés ütötte fel a fejét a típus iránt, így egyre nagyobb bevételre tett szert a Nike, ezzel pedig Michael Jordan is. Nem véletlen, hogy a mai napig az egyik, ha nem a legnépszerűbb változat, amely szinte bármilyen outfithez remekül passzol. Hordható farmer mellé, de egy oversize póló sem teszi tönkre az összképet. A női Jordan cipők pedig szoknyával is stílusosak, főleg, ha megtaláljuk hozzá a megfelelő színállást.

A legérdekesebb Mid darabok

Ha valaki klasszikust keres, akkor talán az első, ami szóba jöhet, az a Jordan 1 Mid Carbon Fiber All-Star 2021-es kiadása. Ez egy klasszikus fekete-fehér színállással készült cipő, ami ennek köszönhetően szinte bármilyen ruhához viselhető. Nem szükséges kompromisszumot kötni a sportos vagy az elegáns outfitek kapcsán, hiszen mind a kettő szóba jöhet. A Carbon Fibernek nemcsak a formája, hanem a tónusai is hagyományosnak számítanak, és akkor még meg sem említettük a bőr és a lakkbőr felsőrészt.

Érdemes azonban a vásárlásnál a hamisítványokra figyelned, ugyanis egyre több alkalommal találkozhatunk olyan darabokkal, amelyek nem eredeti Nike sneakerek. A legtöbbször nem túl nehéz őket kiszúrni, azonban annak érdekében, hogy igazit szerezz be, a legjobb, ha a True to Sole 100%-ban eredeti sneakerjeit vásárolod meg.

Bár a sportcipőket a budapesti üzletben fel lehet próbálni, ha erre nincs lehetőséged, akkor a cég 14 napos visszaküldési garanciát biztosít. Nem kell tehát aggódnod, ha esetleg nem passzolna a méret, esetleg a szín nem olyan lenne, amit először elképzeltél.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

20000173761.lowres

Ilyen egy minőségi borhűtő!

A borfogyasztás akkor igazán élvezetes, ha az adott ital a megfelelő hőmérsékleten kerül kiszolgálásra, ebben segítenek a bortemperáló hűtők.

httpswww.vital-max.eu - 2023 szeptember - Cikk4

Így építheted be mindennapjaidba az Ayurvedát

Ez az ősi indiai gyógyászati rendszer számtalan olyan gyógynövény alapú terméket fejlesztett ki, mely bárki számára előnyös hatásokkal bír, és nem kell gyógyszerekkel tömnünk magunkat egy-egy megfázás vagy kisebb egészségügyi probléma megjelenésekor.

https-__betonbooster.hu_ - 2023 szeptember - Cikk1

Mit tehetsz, hogy ne égjen meg a beton?

A megégett beton gyakori probléma, noha betonozni mindenki tud, mégis elég gyakran becsúszik ez a hiba, és mivel nemcsak esztétikai baklövés, hanem a szerkezet tartósságát is befolyásolja, a büdzsédre is hatással van.

szekszardallas.hu - 2023 augusztus - LinkMarketing - 2

Hogyan induljuk el, ha Tolna vármegyében keresünk munkaerőt?

A munkahely keresésének számos formája létezik manapság. Vannak felületek, amelyeket ennek szentelnek a közösségi médiában, de léteznek olyan weboldalak is, amelyek összegyűjtik az aktuális lehetőségeket, megkönnyítve ezzel nemcsak a jelentkezni vágyók, de a munkáltatók dolgát is.

httpswww.finnshop.hu - 2023 augusztus - Cikk2

Hogyan választ szerszámot egy ezermester?

Egy barkácsprojekt sikeres megvalósításához négy fő dologra van szükség: egy jó ötletre, némi kézügyességre, megfelelő alapanyagokra, illetve minőségi szerszámokra. Ha ezek közül bármelyik is hiányzik, nagy eséllyel kudarc lesz a vége.

stepoutgames.hu - 2023 augusztus - LinkMarketing - 1

Amit a kocsmakvízről feltétlenül tudni kell

Régi igazság: ahogy egyre többet iszik valaki, annál bölcsebbnek hiszi magát. Szerencsére van egy bevált módszer, amivel kideríthető, hogy az alkohol ébresztette önbizalom mennyire mozog a realitások talaján.

calderaspas.hu - 2023 augusztus - LinkMarketing - 1.

Milyen előnyei vannak a hidromasszázsnak?

A hidromasszázsnak számos előnye van, amely hasznos az egészség szempontjából. Cikkünkben összegyűjtöttük ezek közül a legfontosabbakat, továbbá arra is kitérünk, hogy milyen jakuzzit érdemes választani a megfelelő élmény elérése érdekében.

contextus.hu1

Jó ötlet a lézeres szemműtét nyáron?

Akiben már megérett a bizonyosság arra vonatkozóan, hogy jó ötlet a lézeres látásjavítás, és most azon töpreng, hogy de vajon jó ötlet lenne-e nyáron elvégeztetni, az a legjobb helyen jár!