Sneakereket nem csak ősszel és tavasszal lehet hordani, hiszen bőven akadnak olyan típusok, amelyek nyáron is megállják a helyüket. Mivel kényelmesek és stílusosak is egyben, így bármelyik időszakban, bármilyen alkalommal viselhetőek. Az első középmagas szárú modellekkel már régóta találkozhatunk a piacon, sikerük pedig azóta is töretlen.
Ebből a cikkből megtudhatod, hogy melyik típusokkal érdemes számolnod ebben a pár hónapban.

Neves márkák és kollaborációk

Néhány, sneakereket gyártó cég szívesen számol híres emberekkel és kötnek velük olyan szerződést, ami mind a két fél számára előnyös. A sportolók, akiket mindenki ismer és szeret, már önmagukban is reklámmal bírnak, főleg, ha még a tervezésben is szerepet játszanak.

A True to Sole prémium Air Jordan 1 Mid sneakerjeit annak köszönhetjük, hogy 1984-ben a Nike és Michael Jordan találkoztak és megálmodták az első középmagas szárú darabot. A férfi Jordan cipők először fekete-piros színben voltak elérhetőek, a kosaras ugyanis ebben kezdte meg a szezont. A szabályok fehér színt írnak elő, ő azonban elengedte ezt, így egy viszonylag magas büntetést róttak ki rá. Mivel azonban ő nem mondott le róla, így az Air Jordan értéke tovább növekedett.

Mit érdemes tudni az Air Jordan 1 Mid sportcipőkről?

Ahogy említettük, a tiltás miatt még nagyobb érdeklődés ütötte fel a fejét a típus iránt, így egyre nagyobb bevételre tett szert a Nike, ezzel pedig Michael Jordan is. Nem véletlen, hogy a mai napig az egyik, ha nem a legnépszerűbb változat, amely szinte bármilyen outfithez remekül passzol. Hordható farmer mellé, de egy oversize póló sem teszi tönkre az összképet. A női Jordan cipők pedig szoknyával is stílusosak, főleg, ha megtaláljuk hozzá a megfelelő színállást.

A legérdekesebb Mid darabok

Ha valaki klasszikust keres, akkor talán az első, ami szóba jöhet, az a Jordan 1 Mid Carbon Fiber All-Star 2021-es kiadása. Ez egy klasszikus fekete-fehér színállással készült cipő, ami ennek köszönhetően szinte bármilyen ruhához viselhető. Nem szükséges kompromisszumot kötni a sportos vagy az elegáns outfitek kapcsán, hiszen mind a kettő szóba jöhet. A Carbon Fibernek nemcsak a formája, hanem a tónusai is hagyományosnak számítanak, és akkor még meg sem említettük a bőr és a lakkbőr felsőrészt.

Érdemes azonban a vásárlásnál a hamisítványokra figyelned, ugyanis egyre több alkalommal találkozhatunk olyan darabokkal, amelyek nem eredeti Nike sneakerek. A legtöbbször nem túl nehéz őket kiszúrni, azonban annak érdekében, hogy igazit szerezz be, a legjobb, ha a True to Sole 100%-ban eredeti sneakerjeit vásárolod meg.

Bár a sportcipőket a budapesti üzletben fel lehet próbálni, ha erre nincs lehetőséged, akkor a cég 14 napos visszaküldési garanciát biztosít. Nem kell tehát aggódnod, ha esetleg nem passzolna a méret, esetleg a szín nem olyan lenne, amit először elképzeltél.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csimpistore.com - 2022 június - LinkMarketing - 2

Maradjunk kreatívak!

A kreativitás csak akkor valósulhat meg, ha a fantáziánk szabadon, kötöttségektől mentesen szárnyalhat.

Nincs több cikk