Solti Ádám elárulta, hogy megcsalta feleségét Solti Bernit, és a szeretője gyereket szült neki.

Solti Ádám bejelentette, hogy házassága Solti Bernivel nagyon nehéz próbatételen ment keresztül, ugyanis szeretője volt, amiből gyerek is született, írja24.hu

Szeretnék mindenkitől bocsánatot kérni, elsősorban a feleségemtől, akit megcsaltam, és akinek évekig hazudtam, olyan mérhetetlen fájdalmat okoztam, amelyet nem érdemelt meg

– kezdte Solti, majd hozzátette, “a rajongóktól, színházba járóktól, a nézőktől és az olvasóktól is bocsánatot kell kérnem, mert minden bizonnyal most csalódnak majd bennem. Nem akarok mentegetőzni, megúszni a történetet, hibáztam. Oltári nagy hülye, fasz voltam, és egy rossz döntéssel rengeteg ember életét nehezítettem meg, sőt, majdnem tönkre is tettem”.

Amikor az X-faktorban szerepelt, egy rajongójával került közelebbi viszonyba, aki azután is az életében maradt, hogy megnősült. Végül Solti félrelépett. A hidegzuhany pedig akkor jött, amikor 2020-ban a lány teherbe esett. 

Először könyörögtem neki, hogy ne tartsa meg, hiszen én nem akarom ezt a gyereket, de ez mindig a nő döntése. Az ő teste, akarata, jogilag sem volt semmilyen lehetőségem arra, hogy ne legyek apa.

“Őrületes hazugság áradatba kerültem. Mindent, amit annak a nőnek és a családomnak mondtam és ígértem, az hazugság volt, amelynek egyetlen célja volt: szerettem volna Bernit megvédeni. Tudtam, ha kiderül, akkor összeomlik. Már az járt a fejemben, gyorsan elválok tőle, csakhogy ne sérüljön.”

Csak az volt a célja, hogy ne legyek együtt Bernivel, semmi más nem számított neki, ezért azt mondtam, elválok, de akkor sem leszek vele. Egész nap és éjjel zakatolt a fejem, aludni sem tudtam, szégyellem, de az alkoholba menekültem.

Solti felesége is tudomást szerzett a viszonyról, és el is hagyta a színészt. Végül mégis megbocsátott neki, amiről úgy gondolja, “biztos, hogy ez most rengeteg nőtársát megbotránkoztatja”.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet