A Stranger Things ismét megihlette a Nike-t: a cipők rejtett üzenetet is tartalmaznak

Hiába ért véget a Stranger Things harmadik évadja, a legtöbb rajongó még mindig lázban ég. A Nike pedig úgy gondolta, itt az idő egy ütős cipőkollekcióval meglepni a fanokat, amelyek még titkos üzenetet is rejtenek. Ráadásul a teljes összképhez öngyújtóra is szükség lesz.

A Nike összeállt a Netflix csatornával, hogy egy újabb cipőkollekciót tervezzenek a Stranger Things harmadik évadjának tiszteletére. Először a San Diegóban tartott Comic Con fesztiválon mutatták be a lábbeliket. Első ránézésre úgy néznek ki, mint bármelyik másik tornacipő. Azzal a kivétellel, hogy annál sokkal több van bennük.

1 1
Csak Néhány Szerencsés Nyertes Viselheti / Fotó: Hypebae

A Nike Tailwind 79 kollekciója titkos üzenetet rejt és a szövet leégetésével még a sorozat logója is láthatóvá válik. Hővel érintkezve, az anyag a sorozat piros logóját fedi fel, amelyet a cipő hátsó részére illesztettek. Ez még nem minden! Belül, a talpbetét alatt, a szerencsés tulajdonos titkos kódot is talál, melyet a sorozatban Steve (Joe Keery), Dustin (Gaten Matarazzo) és Robin (Maya Hawke) fejtett meg. Mindezt angol és orosz nyelven, akárcsak a sorozatban.

A Nike Stranger Things-kollekcióval idézi meg a nyolcvanas éveket

A kollekció első fázisa június 27-én érkezik a boltokba. Ezt a Netflix sorozatában megjelenő iskola inspirálta, ezért a Hawkins High Pack nevet viseli. A cipők a Stranger Things iskolájának zöld és narancs színvilágát és tigris kabaláját viselik. A Stranger Things harmadik évada 1985 nyarán játszódik, pontosan abban az évben, amikor a kóla „új” verziója megjelent.

A cipők sajnos csak néhány szerencsés nyertes számára lesznek elérhetőek. Bár állítólag augusztus 21-én kiadják a kollekciót több példánnyal, de erre még várni kell. Mindenesetre érdemes ellátogatni a Nike oldalára, hátha Te leszel az egyik szerencsés.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból