Letartóztattak egy férfit, aki agyonlőtt egy Subway-alkalmazottat, majd súlyosan megsebesített egy másikat, miután vitát folytattak arról, hogy túl sok majonéz volt a szendvicsében.

A rendőrség nyomoz, miután a Subway egyik vendége agyonlőtt egy alkalmazottat, mert “túl sok majonézt tett a szendvicsére”. A megdöbbentő incidens Atlantában, Georgia államban történt vasárnap, június 26-án, nem sokkal 18.30 után, írja a DailyStar.

A helyszínre siető rendőrök egy 26 éves nőt holtan, egy 24 évest pedig súlyos sérülésekkel találtak. Utóbbit egy közeli kórházba szállították, ahol továbbra is kezelik.
Egy 36 éves férfit azóta letartóztattak az esettel kapcsolatban. A három érintett személy közül senkit sem azonosított hivatalosan a rendőrség.

A gyorsétterem tulajdonosa szerint a sérült alkalmazott ötéves gyereke is a bűntett helyszínén tartózkodott. Emellett az étterem menedzsere is fegyvert rántott, de nem tudta eltalálni a támadót. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.