A Supreme Tremaine Emoryt nevezte ki új kreatív igazgatójának, ami azt jelenti, hogy a névtelen kollektíva immár a divat egyik legismertebb arcával büszkélkedhet.

A héten kezdte meg tevékenységét

A Denim Tears alapítója hivatalosan ezen a héten kezdi meg tevékenységét, ami az első jelentős esemény azóta, hogy a VF Corp 2020-ban 2,1 milliárd dollárért megvásárolta az utcai ruházati márkát, írja a Dazed

A tervező szorosan együttműködik a tervezőcsapattal és a Supreme alapítójával, James Jebbiával, aki továbbra is felügyeli az üzlet minden aspektusát. A Supreme-hoz hasonlóan az együttműködés a Denim Tears alapköve is, Tremaine Emory pedig a divatot használja fel a művészetről, az afroamerikai történelemről és kultúráról szóló oktatásra.

Tremaine Emory a Supreme mellett a Denim Tears élén is marad

Emory munkájának van egy megmunkált minősége, amely az elegáns foltmunkában és a kézzel nyomott textíliákban fejeződik ki, ami kétségtelenül melegséget kölcsönöz a Supreme-nek – a márkának, amely oly gyakran mechanikusnak és fogyasztóinak tűnik. 

Új pozíciója mellett Emory továbbra is a Denim Tears élén áll majd, de a kinevezés azt jelenti, hogy (valószínűleg) nem ő lesz az elhunyt Virgil Abloh utódja a Louis Vuittonnál. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet