Szabó András Csutinak új barátnője van, rátalált ismét a boldogságra Kulcsár Edina után.

Ahogy megírtuk ebben a cikkünkben, Szabó András Csuti és Kulcsár Edina januárban bejelentették, hogy elválnak és külön utakon folytatják tovább életüket.

A celebpár szakítása hatalmas vihart kavart, a botrány pedig csak tovább fokozódott, miután Kulcsár pár nappal később új kedvesét, G.w.M.-et is bemutatta rajongóinak.

Csuti a történtek után érthető okokból rendkívül nehéz időszakon ment keresztül, ám elmondása szerint mostanra újra megtanulta élvezni az életet, közérzetén pedig valószínűleg az is javított, hogy rajongóhölgyek százaitól kapott privát üzeneteket és ajánlatokat közösségi oldalán.

A szerelem pedig, úgy tűnik, újra meg is találta, ugyanis Instagramon megosztott legújabb bejegyzésében már meg is mutatta új barátnőjét.

Kapcsolódó cikk

Bár egyelőre megismerkedésükkel kapcsolatban semmilyen részletet nem árult el, abban biztosak lehetünk, hogy a Madridban töltött közös utazásuk – a spanyol fővárosból köszöntek be a rajongóknak – rendkívül szoros köteléket alakít majd ki köztük.
“Úristen, ki ez a lány, sőt még a haját is vitte a szél, Madridban, mert kellően szeles volt az időjárás” – kezdte bejegyzését Csuti.
“Igen, vele voltam Spanyolországban! Hogy hol tartunk? Az elején, jól érezzük magunkat, ismerkedünk. Jelenleg béke van és nyugalom, kérlek, ezt hagyjátok is meg nekünk. Millió puszi mindenkinek” – tette hozzá.

Korábban azt találgatták a lapok, hogy Szőcs Renátával jött össze Csuti. Mint megírtuk ebben a cikkünkben, Szőcs igen sejtelmesen hárította azon kérdéseket, amikor Csutival való viszonyát vették górcső alá.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet