Szabó Kimmel Tamás színművésszel kiegészülve mutatja be március 6-án 3. nagylemezét az idén 4 éves zenekar, akik most a Fulladok című dal videóklipjét hozták el. Az új dal is hallható lesz Budapesten a Müpa Fesztivál Színházában, ahol egy este erejéig találkozik az Utazók koncert hangulata a színházi előadások megoldásaival.

“Életünk talán egyik legfontosabb koncertjére készülünk és külön nagy öröm, hogy Tomi is velünk tart. Március 6-án kicsit elrugaszkodhatunk a megszokottól és egy olyan előadást hozhatunk létre, amely nem csak koncert, de színházi elemeket is megmutat” – mondja Dánielfy Gergő a zenekar énekese, aki egyébként a idei VéNégy fesztiválon is fellép. 

Mint hozzátette Dánielfy, “lesznek benne versek, monológok, közjátékok és persze dalok. Kiegészülünk fúvósokkal, vonósokkal, vendégekkel és az egyik kedves színész barátom lesz az est narrátora. A Müpa közönsége megkapja az első két lemez egyvelegét és a harmadik lemezt egy olyan formában, ahol a színház is teret fog kapni. Éljünk meg egy olyan pillanatot, amit nem felejtünk el ebben a rohanó világban.”

Szabó Kimmel Tamás Szimpla Vágyak Fulladok Dánielfy Gergő És Az Utazók
Dánielfy Gergő És Az Utazók / Fotó: Hegyi Lili

Az előadás címe a Nálad hagytam magam, ami tovább viszi az új, a Szimpla Vágyak névre keresztelt album üzenetét és lelki világát.

Bevállalósabb lett ez az album. A problémáim az érzéseim nyíltan vannak kimondva, mégis bulizósabb hatást kapott. Hogy ez mit jelent és miért? Általában az emberek nagy részét este éri el az őszinteség, amikor kiadják magukból a feszültséget. Buliznak, majd hajnalban mindent elmondanak egymásnak. Valahogy így íródott meg ez az album is

– jegyezte meg Dánielfy.

A Szimpla Vágyak egyik központi dala a Fulladok lett, amihez most klip is készült. A klip rendezője Gőz Márton volt és egy teljes napon keresztül forgott az anyag.

“Milyen furcsa mai szemmel nézni, hogy január elején még jó hangulatban forgattuk ezt a klipet, és nem gondoltuk volna, hogy bárkinek is fegyvert kéne ragadnia komolyabb indok miatt… Ma visszanézve a klip talán egészen más értelmet nyert, mint amiért elkészítettük, úgy tűnik, az élet hoz ilyen fordulatokat… ” – tette hozzá Gőz Márton, a klip rendezője.

A dal hallható lesz március 6-án Budapesten a Müpa Fesztivál Színházában.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet