A praktikus szemüvegzsinórok és láncok között könnyen meglelheti az Önhöz és a pillanatnyi tevékenységéhez illő modellt. Eltérő méretű, és típusú darabok közül tudja kiválasztani a szemüveg végére illesztendő zsinórt vagy láncot.
A sportos vagy dekoratív stílusú modelleket nem csak korrekciós szemüveghez, hanem napszemüvegre is rá lehet illeszteni.

Szemüvegzsinór és lánc annak, aki szereti mindig magánál tudni az okulárét

Biztos önnel is előfordult már, hogy csak egy pillanatra tette le a szemüvegét, mégis utána percekig kellett keresgélnie azt.

Hogy az alábbi eset ne fordulhasson elő, szerezze be az allinoptical.hu szemüvegzsinórját vagy szemüvegláncát!

Térjünk csak vissza az eltűnt szemüvegre! Az idő ilyenkor ólomlábakon jár, és bizony nagyon stresszes tud lenni, hogy nem találjuk a látásunkat segítő, nélkülözhetetlen eszközt. Nincs is annál kellemetlenebb, mint amikor egy hivatalban kutatunk a szemüvegünk után, mert nem bírjuk elolvasni az apróbetűs részt egy dokumentumon.

Az ilyen és ehhez hasonló helyzeteket megelőzendő csak akasszon a szemüvege szárára egy mutatós láncot vagy zsinórt, így amikor egy kis időre letenné a szemüveget, csak le kell emelnie az orráról, és nem kell észben tartania, hogy majd hol keresse. A szemüvege ezáltal mindig ott lehet a keze ügyében, amikor éppen szüksége van rá, és magabiztosan intézheti a napi feladatait. A nyakunkba lánccal és zsinórral akasztott szemüveg ráadásul jelzi a környezetünknek, hogy szemüvegesek vagyunk, és sokkal türelmesebben állhatnak hozzánk.

Gyönyörű modellek közül választhatja ki az önnek tetszőt

A hagyományos darabok mellett kifejezetten divatos szemüvegzsinórok és szemüvegláncok is elérhetőek az allinoptical.hu webáruházban. Bármelyik modellt is választja, biztosan feldobja a megjelenését. A mai láncok és zsinórok már beillenek divatkelléknek is, hiszen elérhetőek elegánsan nőies, férfias változatokban és színekben is.

A legkedveltebb szín a fekete és az arany, de népszerű a barna, bordó, fehér, szürke, kék és zöld színű zsinór is. Anyagát tekintve a zsinór lehet pamut, a lánc pedig készülhet gyöngyből. Hosszúságuk átlagosan 67-70 cm. A modellek füle PVC, szilikon anyagú. Tipp: vásároljon többfélét, és igazítsa az éppen aktuális outfitjéhez!

A szemüvegzsinór, szemüveglánc sportolók számára is rendkívül előnyös

Sokat sportol, de nem szereti a kontaktlencsét?

Testmozgás közben sajnos akarva-akaratlanul leeshet a szemüveg. Különösen igaz ez a csapatsportokra, ahol a játék hevében nem mindig tudunk vigyázni a szemüvegünkre. Ezekben a helyzetekben már az is jó, ha a szemüveg nem a földön köt ki, hanem csak a nyakunkban. Amennyiben használ zsinórt a szemüvegéhez, akkor nagyobb biztonságban tudhatja a szemüvegét sportolás közben is.

Ahogy fentebb is látszik, egy szemüvegzsinór, szemüveglánc bármelyik szemüveges életét megkönnyíti, ráadásul divatos kiegészítő is, amire büszke lehet a viselője.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csimpistore.com - 2022 június - LinkMarketing - 2

Maradjunk kreatívak!

A kreativitás csak akkor valósulhat meg, ha a fantáziánk szabadon, kötöttségektől mentesen szárnyalhat.

Nincs több cikk